2014-01-22, 11:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
Napisane przez Ifwka
Super
Ja jak już wezmę się za pokój dla Oliwki to jednak trochę dziecinnie zrobię, białe meble, kolor rózowy+ brązowy, taka naklejka drzewko z ptakami czy kwiatkami itp. Cotton ball też mi sie szalenie podobają
Weny nie mam, znowu się wczoraj z Tż o Młoda pokłóciłam, bo już wszystko wraca do normy, wyjścia, internet itp, sprzątanie znowu odpuszcza. No i się nie odzywamy. Do tego Oliwka zaczyna drugi etap ząbkowania: wczoraj na noc gorączka, dzisiaj rano też. Wczoraj około 23 płacz, nieziemski, no to na ręce bo juz zczaiłam o co biega. Przytuliła się, ponosiłam, do wózka i bujamy. NA szczęscie usnęła i dała się do łóżeczka przenieść. Dwie pobudki: jedna na smoka, druga na jedzenie. Trzecia tużprzed moim wyjściem do pracy - pić jej dałam.
Dzwonił Tż że gorączke ma ale że się nie odzywa to tylko tyle sie dowiedziałam 
|
Pogrubione: podoba mi się taka wizja
Cytat:
Napisane przez bokeh
Mi Hania bardzo często spi do 8 ! taaaki spioch sie z niej zrobił że szok. A teraz tez śpi od jakiegoś czasu, zasneła mi w hustawce. Aż zaczynam sie martwić no bo duzo spi a mało je... czy to nie ma powiązania. Ale z drugiej strony podczas aktywności jest mega dzikus i w ogóle nie ospala.
Co do książeczek to ja będę chciala kupic tą kiedyś http://lubimyczytac.pl/ksiazka/124222/nacisnij-mnie już wczesniej o niej czytałam, a potem w ddtvn jest taka kobitka od ksiązek i była w przedszkolu z 3 ksiązkami i pokazywała dzieciom i potem miały wybrac najfajniejsza i wybrały ta własnie.
Zaraz Wam pokaże co powoli robię na roczek, ale się wkurzyłam bo kupilam złoty marker zaczęłam pisac i przestał  ......
|
też chcę "naciśnij mnie" jak podrośnie trochę.
Dekoracje  
Dziewczyny, dziękujemy 
Ja chyba też zrobię fotoksiążkę od Neti
|
|
|