![]() |
#301 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013, cz. XIV
Cytat:
normalnie studnia bez dna, ciagle wyciagasz i wyciagasz a ja nie moge bo karmie zostawisz mi troszku na pozniej? niewiele wystarczy bo ja nie pijaca, a co myslicie o tych ksiazeczkach http://www.empik.com/swiat-wokol-nas...1551,ksiazka-p sa jeszcze ziwerzeta na wsi zwierzeta swiata bo tej co marsima nie moglam nigdzie dostac a fajniejsza bo twarde karty a ta 448 stron wiec pewnie normalna ksiazeczka plus dzwieki warto kupic czy polowac na ta glosne wzierzeta dalej Gocha noo moja pyskuje i krzyczy tez ja mowie do Niej tak a Ona neee Little kciuki zeby zmienili Ci godziny pracy Neti peikan ksiazka Silver super, ze wyniki ok Moja Nati ostatnio raczkowa bardzo sie zrobila co kregoslup ni ewytrzymuje wiec jak leci do mnie ciagnie za nogi jamowie nie nie wezme Cie to co robi leci do lazienki bo wie, ze tam nie wolno i ja lece za nia i biore na rece wracam do pokoju a Ona usmiech na pol twarzy 23 grudnia bylysmy na bilansie i Nati wazyla rowne 9kg i 77cm ten fotelik zyrafka romera jakis taki mi sie wydaje nie wygodny zobaczymy jak to pozniej bedzie bez tych grubych kurtek ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
a to juz miesiacmija i nic nie przytyla hmm Cytat:
normalnie studnia bez dna, ciagle wyciagasz i wyciagasz a ja nie moge bo karmie zostawisz mi troszku na pozniej? niewiele wystarczy bo ja nie pijaca, a co myslicie o tych ksiazeczkach http://www.empik.com/swiat-wokol-nas...1551,ksiazka-p sa jeszcze ziwerzeta na wsi zwierzeta swiata bo tej co marsima nie moglam nigdzie dostac a fajniejsza bo twarde karty a ta 448 stron wiec pewnie normalna ksiazeczka plus dzwieki warto kupic czy polowac na ta glosne wzierzeta dalej Gocha noo moja pyskuje i krzyczy tez ja mowie do Niej tak a Ona neee Little kciuki zeby zmienili Ci godziny pracy Neti peikan ksiazka Silver super, ze wyniki ok Moja Nati ostatnio raczkowa bardzo sie zrobila co kregoslup ni ewytrzymuje wiec jak leci do mnie ciagnie za nogi jamowie nie nie wezme Cie to co robi leci do lazienki bo wie, ze tam nie wolno i ja lece za nia i biore na rece wracam do pokoju a Ona usmiech na pol twarzy 23 grudnia bylysmy na bilansie i Nati wazyla rowne 9kg i 77cm ten fotelik zyrafka romera jakis taki mi sie wydaje nie wygodny zobaczymy jak to pozniej bedzie bez tych grubych kurtek |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
AMELIA, BLANKA wszystkiego dobrego
#303 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Weny nie mam, znowu się wczoraj z Tż o Młoda pokłóciłam, bo już wszystko wraca do normy, wyjścia, internet itp, sprzątanie znowu odpuszcza. No i się nie odzywamy. Do tego Oliwka zaczyna drugi etap ząbkowania: wczoraj na noc gorączka, dzisiaj rano też. Wczoraj około 23 płacz, nieziemski, no to na ręce bo juz zczaiłam o co biega. Przytuliła się, ponosiłam, do wózka i bujamy. NA szczęscie usnęła i dała się do łóżeczka przenieść. Dwie pobudki: jedna na smoka, druga na jedzenie. Trzecia tużprzed moim wyjściem do pracy - pić jej dałam. Dzwonił Tż że gorączke ma ale że się nie odzywa to tylko tyle sie dowiedziałam ![]()
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Ameluś, Blanuś, sto lat przekochane nasze ślicznotki!!!
![]() ![]() ![]() nie wiem, co się młodemu poprzestawiało, ale drugi dzień z rzędu spał do 9 ![]() ![]() ![]() ![]()
#305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do fotelika to tez mi sie wydaje że mój taki ciasny ale to chyba wina kurtek, bo raz przewoziłam w nim bratanice (2 latka) i się mieściła.
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yae znacznie dluzej spi zarowno w dzien jak i w nocy odkad chodzi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zadomowienie
|
Fewcia
![]() Hope fajny ten lekarz ![]() niech Neti Jemu tez poleje tylko zapytaj jeszcze co dokladnie chce robic bo to znieczulenie mnie zaniepokoilo a na co szczepilas odra swinka rozyczka???? jak maluszek po szczepieniu???? Fewciu moja tez od jakis nie wiem 3 msc tanczy jak tylko uslyszy muzyke w samochodzie to znowu glowka rusza do rytmu BLANUSIA I AMELKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SKARBENKI jaaa pierdziu ale sanki dla roczniaka pokazuja w pytaniu kurcze ale wypas z folia ochronna Ae sie wkurzylam dzis przyjda kalendarze ale sprzedawca wyslal wszystkie do moje mamy a drugi powinien dojsc do tesciowej wkurzylam sie bo wzielam te drozsze grubsze bo przesylka gratis wiec na jedno wyszlo a teaz mama bedzi emusiala dylac na poczte i wysylac do tesciowej nosz ku.... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
Sto latek dla Amelki i Blanki
![]() ![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak chce Jej wlozyc do buzi to szczekoscisk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
Naleśniki na obiad już gotowe. Będą z serem, dżemem i nutella. Co kto lubi.
Śnieg sypie więc nie chce mi się do sklepu iść :p bez sensu Zuźkę w folii wieźć. Chałupa w miarę ogarnięta ![]() ![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#311 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a w kwestii fotelika to potwierdzam - kurtki. Jak jedziemy gdzies dalej to mu ściągam tą kurtkę i wtedy zas ma za luźno ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie dziś pieczony schabowy z cebulką, ziemniaki i kiszony ;p a Amelka barszczyk czerwony i bedzie podjadac mojego schabowego pewnie. W ogole nie jem smazonego i o wiele lepiej sie czuje, jak wcesniej jadlam, ciagle mialam wzdęty brzuch itd. Amelka wlasnie nauczyła się wchodzić na jedną z kanap;p bo schodzić to od dawna umie ![]() Sto lat dla kruszynek!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
o, widzę
![]() jeszcze tylko dorzucę z tym pisiorkiem, ja ściągam od kiedy był Pietraszko malusi, tak jak pisałam przewinęliśmy się przez czterech pediatrów każdy kazał ściągać. Zresztą nawet mój małż powiedział, że jak był nastolatkiem i sobie to zaniedbał ![]() ![]() ![]()
#314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do książeczek to ja będę chciala kupic tą kiedyś http://lubimyczytac.pl/ksiazka/124222/nacisnij-mnie już wczesniej o niej czytałam, a potem w ddtvn jest taka kobitka od ksiązek i była w przedszkolu z 3 ksiązkami i pokazywała dzieciom i potem miały wybrac najfajniejsza i wybrały ta własnie. Zaraz Wam pokaże co powoli robię na roczek, ale się wkurzyłam bo kupilam złoty marker zaczęłam pisac i przestał ![]()
![]() |
#315 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#316 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tez o tym myslałam, bardzo mi żal tej dziewczyny, niewyobrażalne... No ale staram się nie myślec o takich rzeczach, nie mam na nie wpływu a tylko strach mnie potem paralizuje. Ogólnie boje się jeździć samochodem szybko, po autostradzie też no i smaolotem latać... i strasznie mi to utrudnia wszystko. Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44734992]Mała, tak mi się przez inny wątek przypomniało - na ręce koniecznie olej kokosowy. On ma stałą konsystencję. Najlepszy byłby arganowy, ale on drogi bardzo, koło stówy. Śnieg u nas, mąż zawiózł córę do pla sankami ![]() ej serio?! u Nas niby snieg, ale na chodnikach prawie w ogóle, chyba że wiózł ja przez pola ![]() Cytat:
cottonbals mi się strasznie podobają ![]() ![]() Sarah tak dokładnie o tej książce pisałam księga dźwięków ![]()
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2014-01-22 o 09:44 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U nas nocka ok. Jedna pobudka o 3.00. Półgodzinna tugeza i spanie do 6.30. Teraz sobie drzemie. Jest śnieeeeeg ![]() ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA AMELKI I BLANKI ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44734992] Śnieg u nas, mąż zawiózł córę do pla sankami ![]() Ale fajnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
no i takie oto mam dekoracje, póki co.
![]() ![]() ![]() Jeszcze będzie taki napis, happy 1st birthday, no ale złotego mi zabrakło ![]() ![]() i takie "szampany" bo byłam w ikei i mi sie rzuciły, taki musujący napój gruszkowy. ![]() o widzę że załącznik się dodał, nie umiem go juz usunąc. to to samo co zdjęcie nr 2
#319 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Buziaki dla naszych roczniaków ![]() Szajka-narazie samoleczenie odpuszczam-dziś mam wizytę u lekarza rodzinnego więc zobaczymy co powie. Ale dziękuje,zapisze, może jeszcze skorzystam ![]()
#320 | ||||
Rozeznanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mniam mniam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() My w tamtym tyg dobrze nie wyleczyliśmy tego swojego gardeła,bo lekarka kazała tylko psiukać i dziadostwo wróciło, teraz daję Ibum i psiukam, dzisiejsza noc było apogeum więc mam nadzieję że już będzie lepiej, wczoraj miałam wrażenie że w południe napływa jej gorączka ale na noc niebyło więc mam nadzieję że wirusa przegonimy. mamy my się z tym gardełkiem ![]()
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
ZDRÓWKA I RADOŚCI dla kochanych panienek duuuzych !!!! Amelciu i Blanciu ! sto lat ;*
![]()
#322 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego co najlepsze i najsłodsze dla Amelci i Blanusi !!!! Buziaczki
![]() ![]() ![]() Dziewczęta zanim nadrobię poproszę Was o radę. Chcemy kupić Blance wózek dla lalek na prezent ale nie wiem jaki. Mam tu propozycje , co sądzicie : http://allegro.pl/zestaw-lalki-bujak...883111878.html - tutaj miała by i na starsze lata. http://allegro.pl/drewniany-wozek-dl...849894882.html http://allegro.pl/wozek-dla-lalek-ko...893893032.html Mój numer jeden ale nie wiem czy jak Blanka się o niego oprze to czy razem nie bachną. |
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
Tylko że ona nie w kąpieli, w ciągu dnia ciągnie nas do łazienki, włazi pod prysznic, siada i czeka żeby jej pościagąć jakieś "gadżety"
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#324 |
Zadomowienie
|
Amelka, Blanusia, żyjcie długo i szczęśliwe
![]() ![]() Nancy, dlaczego w klubie niema przepisu na chałwowiec ? ![]() ![]()
#325 |
Wtajemniczenie
|
Bokeh- cudowne te dekoracje ! Ty to masz talent, coś czuje że Hania w przyszłości bedzie osobą do któej dzieci będą chętnie przychodzić na kinder bale
![]() Lady- ale macie fajnie z tym spaniem do 9 , nam też się czasem zdarza ![]() Co do wagi dzieciaków -moja waży 9,750 a dwa miesiące temu ważyła 9,500 także chyba w miarę. Teraz jak zaczęła chodzić to nie ma czasu przytyć. Moja bratanica ma 2,5 roku a waży 11 kg i wygląda normalnie a nie jak chudzielec także Silver myślę że Daria ma wagę jak najdzierdziej w normie. Za tydzień urodziny Blanki i właśnie dziś jej się w całości przebiła dolna jedynka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
Wpadam sie przywita c w nowym wątku melduje ze żyjemy przyjmiecie mnie jeszcze ??
Co do siusiaków my sciagamy tak raz na tydzień w kapieli ale ladnie schodzi nie ma problemu tak nam pediatra kazała ale powiem wam ze w PL to zawsze operacja a potem dziecko ma uraz , mój chrzesnik miał wskazanie na operacje ale nie poszli wyjechali do UK i tam dostali jakas masc 2 tyg smarowania zmiekczyło skóre i powolutku zaczeli sciagac i jest spokój do teraz bez operacji a mały ma 10 lat juz Bokeh śliczne dekoracje co do szczepień my czekamy wiadomo a z waga chyba mam szczypiora watkowego ok 8,60 kg tym samym 3 centyl w Pl wg WHO 10 i nie wiem martwic sie bo juz zmysły trace ale w siatce w koncu jestesmy ![]() Pozdrawiam z krainy zimna wczoraj miałam przymus urlop bo drogi zawalone i pradu brak
#327 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hejka!
Blanko, Amelko STO LAT!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale tez mi sie wydaje ze to zalezy od plci troche.. bo dziewczynka bedzie slodko wygladac w misiach/kwiatuszkach/laleczkach a chlpaczkowi to tak srednio pasuje ![]() o matko ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
Patrzałki mi zaginęły ;( załąmana jestem, cały dom obszukałam i ni ma!
![]()
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
STO LAT dla Amelki i Blanki
i wszystkich roczniaków którym nie zdazyłam złożyć życzeń ![]() ![]() ![]()
#330 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() straszne 100 lat słoneczka! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Alicja mojej siostry ma taki dar do spania że jak sama się nie obudzi to nie można jej dobudzić, przekręca sę na drugi bok i dalej kima ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.