2014-01-22, 14:09
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
muffinka90- fajnie ze wyniki świetne i Fifi współpracował
Cytat:
Napisane przez Pallas Ril
Nie takie L4 straszne  Ja tez sie zapieralam rekami i nogami i zawsze mowilam "Co ja bede robic przez caly dzien? Zanudze sie bez pracy" i dopiero jeden kumpel mnie sprowadzil na ziemie mowiac "Strasznie Ci wspolczuje, musisz miec mega nudne zycie, skoro praca jest jedyna atrakcja" 
Naprawde jest milion rzeczy do robienia. Wreszcie nadrobilam wszystkie zaleglosci towarzyskie, chodze sobie na fitness, na spacery, robie swieze zakupy na targu, a nie o 22 w Tesco, pieke swoj wlasny chlebek, czytam te wszystkie ksiazki na ktore nigdy nie mialam czasu... Nie zaluje 
|
oj zgadzam się. W pierwszej ciąży też ten luzik był fajny, wszystko co chciałam na spokojnie.
Teraz z młodą to juz inaczej, bo rano wstać odprowadzić do klubu potem przyprowadzić itd jest zajęcie.
Ale też mam czas posprzątać porządniej w domu, upiec chlebek, ugotować fajny obiad i chyba wrócę do szycia...
BTW Może kawka na mieście?
Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA
wózek który kupiliśmy: BABY DESIGN ESPIRO GTX
|
świetny wózek, wygląda na wygodny.
Ramona - biedaczko 
Cytat:
Napisane przez asia27100
dziewczyny, czy można brać manti na zgage? wczoraj o 1 w nocy tak mnie piekło, że musiałam wsiąść jedna tabletkę... mleko, maślanka, nic nie pomagało 
|
Manti nie wolno, dozwolone jest Reni (owocowe, mniam!), powinno pomóc, jesli nie do poszukam to co mi pomagało, Refluksin chyba.
Ja mam problemy z refluksem i zgagą strasznie mnie to dobija bo musze uważać na to co jem a i tak czasem mam zgagę po rzeczach, po których normalnie jest ok
|
|
|