Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O niższą wagę walczymy, spalamy i rzeźbimy cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-23, 15:35   #629
tulipan1994
Zakorzenienie

Dot.: O niższą wagę walczymy, spalamy i rzeźbimy cz. XI

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Rozgotowałam soczewicę brawo Magda
to coś Ty robiła, że o niej zapomniałaś?
Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Jak ja nienawidzę historii!
A też muszę opanować ciężki materiał na egzamin z podobnego przedmiotu
ja też nienawidzę i po to poszłam na takie a nie inne studi, żeby od niej uciec ale oczywiście i tak mnie dopadła
Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Jestem juz w pociągu jade takim wypasionym, ze prad mam, duzo miejsca.. A bilet w promocyjnej cenie niecałe 20zl
Zaliczenie spoko, z 20krotkich pytań, na większość znałam odpowiedz, ale przedmiot dość fajny wiec można było sie uczyć. Teraz w pociągu ogarniam notatki do sprawozdań
Z gorszych wiadomości: zaliczenie sie przeciągnęło tak, ze ledwo zdążyłam ba pociąg a ze byłam tylko na śniadaniu a ze sobą nie miałam nic to musiałam kupić w piekarni drożdżówkę i rogala nie miałam żadnej możliwości zdrowego żarcia także dzisiejszy dzien dietkowo na -. W domu bede koło 20.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No to sporo czasu spędzisz w pociągu, musisz mieć daleko a drożdżówkami się nie przejmuj, raz na jakiś czas nie zaszkodzą

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

aaa, no ale przed chwilą dostaliśmy wyniki z Excela i mam 19/20pkt! przynajmniej jedna dobra wiadomość
tulipan1994 jest offline Zgłoś do moderatora