Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-23, 15:55   #1193
wadera4
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez wieka22 Pokaż wiadomość
Wadera nie wiesz co to memo? karty poukładane obrazkami do dołu, odkrywało się po 2 i trzeba było znaleźć 2 identyczneto był hit
Aaaaaaaaa! No teraz coś mi świta kurcze, ale to było tak dawno...
Przy okazji przypomniało mi się, jak moja mama kładła różne rzeczy na stole, potem ja się odwracałam, ona chowała jedną z rzeczy, a ja musiałam zgadnąć co zniknęło ze stołu. Lubiłam to

A co do ADHD to nieraz zastanawiamy się, czy mój bratanek tego (lub czegoś podobnego) nie ma. Możecie wierzyć albo nie, ale on ciągle biega. Dosłownie: biega, z jednego pokoju do drugiego. Nawet jak je to między jednym a drugim kęsem zrobi ze dwa kursy. To chyba nie jest do końca normalne
Chociaż ta "choroba" bardziej dotyczy chyba skupiania uwagi?
Zeberko Ty pisałaś, że takie dziecko bada się w trzech różnych środowiskach, to znaczy w jakich?

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Powiedział, co mogło być powodem niedotlenienia - Kacper miał przyciśniętą pępowinę pod pachą. Wolę nie myśleć, co by było gdybym nie miała tego ktg zrobionego.
To nie myśl. Nie gdybaj o tym co było, niepotrzebne Ci to teraz.

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Waderko najlepiej dopytaj lekarza. Jeśli masz stwierdzoną niedomogę progesteronową to po prostu trzeba się wspomagać sztucznymi hormonami. Przypuszczam, że są specjalistyczne badania którymi bada się progesteron gdy przyjmuje się do w tabletkach, ale nie wiem jakie.
Duphastonu i luteina w przypadku kiedy kobiecy organizm produkuje za małe ilości progesteronu (który jest najważniejszym hormonem wytwarzanym w trakcie ciązy przez ciałko żółte, następnie łożysko) w wyniku zaburzenia z różnych przyczyn gospodarki hormonalnej, dostarczają organizmowi progesteron, co może wykluczyć chociaż jedną z przyczyn poronień.
Prócz duphastonu i luteiny są też spoecjalne zastrzyki, ale o to już dopytaj gina.

Na forum bociana znalazłam podobne problem i odp. gina. Wklejam link: http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum...t=0&view=print

Dziękuję

A ja przed swoją wizytą (monitoringiem) zaczynam się trochę stresować. Boję się, że ten lekarz nagada mi jeszcze kilka podobnych nowinek (to on mówił, że jajowód może wychwycić jajeczko z jajnika po przeciwnej stronie) i całkowicie mnie to zestresuje

A tak bardzo bym chciała, żeby teraz owu była znowu z prawej strony

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora