2014-01-23, 20:24
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;44755532]Hej, jestem już po usg i jestem załamana Gin powiedział, że ma podejrzenia, że komory mózgowe są powiększone... Że nie chce przesądzać, ale za tydzień na wizycie wypisze mi skierowanie do Łodzi do Matki Polski na specjalistyczne usg i tam się wszystkiego dowiem....   [/QUOTE]
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;44762923]Hej, wróciłam właśnie od tego drugiego lekarza. I na wstępie powiem: nigdy więcej nie pójdę do tamtego lekarza, który miał te niby podejrzenia Żeby tak mnie nastraszyć Okazuje się, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Tamten poprzedni stwierdził na oko, że komory są powiększone, a ten wszystko dokładnie mierzył i sprawdzał kilkadziesiąt razy!! A więc moje dziecko jest całe i zdrowe, nic mu nie dolega A i przy okazji dowiedziałam się, że będzie chłopak [/QUOTE]
super.kolejny przyklad tego,ze to co mowia lekarze trzeba dzielic przez dwa i ewentualnie odrazuwiercic im dziure,zeby porzadnie przebadali,zanim wydadza "wyrok"
bardzo si eciesze,ze jestes juz po wizycie i jzu spokojna 
Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy
Jestem po wizycie. Szyjka nadal ma tyle samo mm i nie ma rozwarcia. Więc pewnie tak reaguje na rozciąganie macica.
Malutki tydzień do przodu wg usg. Ma 285 gram 
|
ciesze sie,ze jest wszystko ok.Trzymam kciukasy,zeby jednak wszystko dobrze sie wTwoim brzuszku poukladalo 
Cytat:
Napisane przez Kakusia
Oooo nie wiedziałam, że powstał wątek samych Czerwcóweczek  mogę się jeszcze przyłączyć ??  
Ja z tych które nie nadążały na majowo-czerwcowym wątku  i poddałam się, a tu taka niespodzianka!  120str to szybciutko nadrobię 
|
witaj 
rozgosc sie i jak sie juz bierzesz za nadrabianie-to wielki podziw,troche tego jest-nadrabiaj pedem i klikaj jak najwiecej 
juz jestes na 1 stronie.
Cytat:
Napisane przez Mala_Czarno_Biala
Witamy nową koleżankę. Tu naprawdę jest fajnie, tylko nikomu nie mów bo cały wątek majowo-czerwcowy się do nas przeniesie ;p
|
dobre 
Dziewczyny jutro wybywam na 10 dni do Rodzinki i raczej nie bede zagladac na neta.No moze cos podgladne,ale na pewno ni ebede sie udzielac.
Jesli Ktoras w tym czasie chcialaby cos dopisac na 1 stronie to napiszcie mi PW.
Ja powoli juz mykam do wyrka,bo pobudka po 4 rano.
Zycze Wam spokojnych kolejnych tygodni,udanych wizyt i jak najmniej stresow.Aaa i zeby nie bylo,ze bedziecie sie obijac jak mnie nie bedzie.Prosze tu wytypowac chetna do zalozenia kolejnej czesci,bo cos mi sie wydaje,ze jak wroce to bede juz Was szukac.
Moj typ to Kucyk 
dla formalnosci,watek zamyka sie przy 5000 poscie,a to juz lada chwila.