2014-01-23, 21:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Cytat:
Napisane przez Karolinek1987
czyżby Twój TŻ tez podjadał w nocy?  podziwiam Cię, że masz babeczkę na widoku i jej nie jesz i że dałaś czekoladę i nie zjadłaś reszty 
ja normalnie się boję tego 1300kcal 
teraz jak liczę i widzę, że dobijam do 110o to mam jakąś lampkę w głowie-STOP 
|
nie mój TŻ po kolacji (zrobiłam mu lasagne ) zjadł 7 babeczek, a rano zjadł resztę no bez tej jednej :P
a gorzkiej czekolady nie lubię, więc mnie wcale nie kusi zrobiłam sobie kubek tej czekolady, ale wypiłam pół :P bo chociaż gorzka, to mi się tak czekoladowo zrobiło, i nie miałam ochoty na więcej :P
Cytat:
Napisane przez vyenna
A ja dzisiaj na śniadanie jajecznica z 3 jajek i 2 kromki chleba razowego, potem na drugie sniadanie jedna kromka chleba razowego bez niczego (smakuje mi taki chleb jak go podgrzeję w tosterze  ), a na obiad... - PIZZZZZZA! Było mi tak zimno, że stwierdziłam, że nigdzie nie wychodzę po zakupy i zamówiłam, żeby mi przywieźli ;p Raz na jakiś czas taki grzeszek chyba nie zaszkodzi.
|
pewnie, raz na jakiś czas wszystko jest dla ludzi 
Cytat:
Napisane przez syklamen
Heh , nie pytaj każdego z czym pizza była, tylko też sobie zamów.  Będziesz na stabilizacji pojutrze już. 
|
a dlaczego? :P nie widzę w tym nic złego :P jak vyenna nie będzie chciała powiedzieć, to nie powie a może akurat Karolinek nie potrzebuje zjeść pizzy, tylko wystarczy jej sobie 'pomarzyć' o pizzy
ja też jestem ciekawa z czym zjadła
vyenna - chwal się!
|