Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-24, 09:09   #1680
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie sierpień 2014

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
zaczarowanadlaniego może zadzwoń do swojego lekarza?? Mi ginka powiedziała, że mam dzwonić jak będę wymiotować częściej niż 5 razy w ciągu dnia bo mogę się odwodnić... Także ja na Twoim miejscu bym dzwoniła albo jechała na pogotowie Strasznie Ci współczuję i trzymam kciuki, żeby Ci przeszło jak najszybciej

jak chlopak do niej dzwonil ona powiedziala ze to normalne i tyle czoraj wymiotowalam okolo 20 razy a dzisiaj rano jak wstalam to widze powtorka z rozrywki bo wymiotowalam na poczatek dnia

w nocy sie budzilam i duzo pilam , teraz zmusze sie do zjedzenia platkow albo wszystko wymiotuje albo je przyswoje

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć

Zaczarowana, na Twoim miejscu poszłam bym do lekarza albo na IP. Może dadzą Ci kroplówkę i coś przeciwwymiotnego, bo jak ciągle wymiotujesz, to możesz się odwodnić. Trzymaj się bidulko!

chlopak w pracy do 18.30, nie wiem jak to tutaj dziala, wczoraj bylam taka wykonczona ze chcialam jechac do szpitala, bo nie mialam sily, wisialam na tej toalecie wszystko szloo mi z zoladka bo juz nie mialam czym wymiotowac raz bylo zolte a potem zielone bylam przerazona, wiem ze jezeli dzisiaj znowu bedzie to samo to tego nie wytrzymam

nie wiem jak to tutaj dziala czy trzeba dostac jakies skierowanie jak sie jest odwodnionym od ginekologa czy po prostu idzie sie do szpitala ..

ta moja ginekolog tez dobra tutaj zuken pisala ze po 5 razach musi dzwonic a u mnie po 20 to normlane ..

nie wiem co zrobic

Nasze szczescie
Olivia Anna 27.07.2014r. 2850g/48cm
zaczarowanadlaniego jest offline Zgłoś do moderatora