Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-24, 09:29   #1681
TheFall
Zadomowienie

Dot.: Mamusie sierpień 2014

Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego Pokaż wiadomość
jak chlopak do niej dzwonil ona powiedziala ze to normalne i tyle czoraj wymiotowalam okolo 20 razy a dzisiaj rano jak wstalam to widze powtorka z rozrywki bo wymiotowalam na poczatek dnia

w nocy sie budzilam i duzo pilam , teraz zmusze sie do zjedzenia platkow albo wszystko wymiotuje albo je przyswoje

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

chlopak w pracy do 18.30, nie wiem jak to tutaj dziala, wczoraj bylam taka wykonczona ze chcialam jechac do szpitala, bo nie mialam sily, wisialam na tej toalecie wszystko szloo mi z zoladka bo juz nie mialam czym wymiotowac raz bylo zolte a potem zielone bylam przerazona, wiem ze jezeli dzisiaj znowu bedzie to samo to tego nie wytrzymam

nie wiem jak to tutaj dziala czy trzeba dostac jakies skierowanie jak sie jest odwodnionym od ginekologa czy po prostu idzie sie do szpitala ..

ta moja ginekolog tez dobra tutaj zuken pisala ze po 5 razach musi dzwonic a u mnie po 20 to normlane ..

nie wiem co zrobic
Nie masz nikogo kto by cię zawiózł do szpitala?
Jak dalej będziesz miała taki dzień to jak chłopak wróci to się pakujcie i jedzcie. Przynajmniej Ci dadzą kroplówkę na wzmocnienie.

U mnie coś dziwnego się dzieje, czasami jak kaszlnę to tak strasznie mnie zakuje w boku, że się zginam i syczę. niestety mimo, że trochę mi z tym kaszlem przeszło to nadal trochę szczekam i nie wiem kiedy w końcu minie.
Ale jeszcze tydzień i koniec I trymestru.
TheFall jest offline Zgłoś do moderatora