Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
Hej Dzisiaj Ola postanowiła być dla nerwów mamusi łąskawa i zjadła po nocy 70 ml a nie 30ml
Endżi - możesz się żalić ile chcesz na swoje nieprzespane nocki, bo naprawdę masz ciężko i trzymam kciuki, żeby Julkowi to minęło. A śpisz z nim w łóżku? Bo może łatwiej by Ci było reagować szybko, wkłądać smoka, itp? Spróbuj może w jakimś konkretniejszym jedzeniem na noc, może wtedy będzie lepiej spał?
Cytat:
Napisane przez Asiek84
hej
nadrabiam...
mam doła, byłam wczoraj u dentystki... pipa jedna próbowała mi oczyścić ząb i jak wierciła to pękł i spora cześć odpadła... zrobiłam rtg i teraz nie wiem czy ratować to co zostało i uzupełniać czy go wyrwać... dzisiaj ide do innego dentysty i niech mi coś poradzi... mam teki opatrunek na tym zebie że gryźć nie mogę i owsiankę jem...
i w nocy wstawałam do wc, noga mi się w kołdrę zaplątała i mam mega siniora na lewym pośladku tak się wypierniczyłam... 
|
za dzisiejszego dentystę. Oby coś poradził i dało się zęba uratować
Cytat:
Napisane przez tassia
jako ze znow tydzien kupy nie ma zastanawiam.sie czy nie podac tej sliwki oprcz jablka
tylko mam mega dylemat
z bobovity chyba jest sliwka po 4miesiacu sklad: sliwka, woda., cukier., kleik ryzowy
a z gerbera jest sliwka po 5miesiacu sklad: sliwka woda
jak dla mnie ta z gerbera zdrowsza  ale po 5
no nie wiem
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Mi mówiłą pediatra, że te oznaczenia są czysto orientacyjne, więc ja bym podała tą po 5
Cytat:
Napisane przez butterfly20
Cześć
A miałam Was też pytać-jak pierzecie maskotki?
Tuśka uwielbia memłać małpkę z maty Rainforest i się zastanawiam jak ją wyprać?Bo trochę się boję dać do pralki i w żelu dzieciowym?
(
|
Ja wszystko piorę w pralce i nic się nie popsuło so far
Cytat:
Napisane przez kahunia
Ja kupilam microlife neb 100b, mialam pozyczona jego starsza wersje neb100 i z obu jestem zadowolona. Do tego mam teraz smoczek i bardzo fajne to jest bo dziecko ma smoka w buzi a do noska leci to z inhalatora 
|
dziękuję 
Cytat:
Napisane przez passion80
|

Cytat:
Napisane przez 87czarna
Super wieści 
Czy ja robię źle nie zagęszczając kleikiem mleka?  [COLOR="Silver"]
)
|
Jeśli Julka się najada mlekiem, to chyba nie ma obowiązku zagęszczania. Ja też nie zagęszczam
Cytat:
Napisane przez MsLullaby
W ogóle śniło mi się że jestem znów w ciąży 
|
A chciałabyś? 
Cytat:
Napisane przez tassia
ja tez juz nie mam przewijaka
zmieniam pampka na lozku 
.
|
A nie bolą Cię plecy od tego bardziej? Ja u teściów też przewijam na łóżku i mnie boli krzyż często
Cytat:
Napisane przez misia332
Mój dzidzuś kończy dzisiaj 3 miesiące 
|
Duży chłopiec już 
Cytat:
Napisane przez rusałka_1
hej
mój maluch świruje przy jedzeniu kolejny dzień 
już próbowałam wszystkich sposobów o których tu kiedykolwiek pisałyście (cisza, brak tv, innych osób itd), i póki co działa tylko karmienie na stojąco z kołysaniem. Tyle ze ledwo daję radę w takiej pozycji bo mój klocuś pewnie gdzieś prawie 7 kg waży.
zastanawiam się o co moze chodzić??? 
w nocy je normalnie, w dzień jest taki problem.
|
U mnie tak samo, od rana prawie w ogóle nie je, popołudniu słabo, a wieczorem dociąga do 120-150 Wczoraj kupiłam 3 słoiczki, żeby były w razie w - z BD marchewkę, jabłko i ziemniaka z marchewką
Właśnie teściowa pojechała zawieźć siuśki Oli do badania. Oby nic nie było. A koleżanka mnie wczoraj nastraszyła, że dziecko nie chce jeść, jak zęby idą... Wolałabym, żeby poczekała z tymi zębami, aż się brzuszek unormuje i Ola zacznie więcej spać a mniej płakać
|