2014-01-24, 12:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
Cytat:
Napisane przez misia332
Waży 5650 g i ma 64 cm, lekarka powiedziała, że jak ma problem z jedzeniem w dzień mleka, to za tydzień mogę mu zacząć podawać kaszkę itp, ale tak jak NENA pisała łyżeczką wszystko. Z butelki tylko mleko.
|
Cytat:
Napisane przez misia332
Mój dzidzuś kończy dzisiaj 3 miesiące 
|
brawo za wagę!
i wszytskiego naj dla Kornelka!
Cytat:
Napisane przez gorgulek
Rusałko, mój też w dzień czasem świruje aż wyciąga mi te cyce. Nie wiem dlaczego

|

Cytat:
Napisane przez nena_milka
Daje któraś pić z kubka? Nie wiem co kupić  one są wszystkie takie same? Czy dla młodszych dzieci jakieś inne?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
ja jeszcze daleko mam do takich spraw, ale gdzieś na forum gazety o kp czytałam o takich kubkach:
http://www.doidycup.pl/
doświadczone mamy testowałyście???
Cytat:
Napisane przez papalinka83
U mnie tak samo, od rana prawie w ogóle nie je, popołudniu słabo, a wieczorem dociąga do 120-150  Wczoraj kupiłam 3 słoiczki, żeby były w razie w - z BD marchewkę, jabłko i ziemniaka z marchewką
Właśnie teściowa pojechała zawieźć siuśki Oli do badania. Oby nic nie było. A koleżanka mnie wczoraj nastraszyła, że dziecko nie chce jeść, jak zęby idą... Wolałabym, żeby poczekała z tymi zębami, aż się brzuszek unormuje i Ola zacznie więcej spać a mniej płakać 
|
ja tez mam nadzieję że u Jasia to nie zęby
wszytskiego naj dla małej!
Cytat:
Napisane przez dodinha
Dziewczyny a jaka musi być optymalna wilgotność powietrza w sypialni dla maluszka?Już sie czepiam wszystkiego,żeby polepszyć sen mojej Królewny.Rusałka jak tam nocka?Lepsza?  A i gratulacje dla wszystkich maluszków z skończone miesiące 
|
u nas troszkę lepsza. położyliśmy się ok. 24 pospał do 3.30, później do 5.30, 8,40 i wstałyśmy o 10.30
|
|
|