Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-25, 22:40   #2734
Lea_ny
Zakorzenienie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Cytat:
Napisane przez mloda0802 Pokaż wiadomość
A jakie nosisz jeśli mogę spytać ?
Na początku nosiłam iWear z Vision Express - były ok, ale tam się robi tylko drożej i drożej, więc zaczęłam szukać jakiejś alternatywy
No i tak trafiłam na stronę www.szkla.com i znalazłam tam soczewki Air Optix w bardzo fajnej cenie O takie: http://www.szkla.com/171_air-optix-aqua-6-szt.html (stacjonarnie nigdzie nie widziałam ich tak tanio). Już długo je noszę i bardzo mi pasują A może "nosiłam", bo... ostatnio po raz pierwszy weszłam do drogerii Hebe i odkryłam, że sprzedają tam tanie soczewki Kupiłam sobie w grudniu paczkę miesięcznych kolorowych za 35 zł - i też są ok Wczoraj kupiłam kolejne opakowanie, bo chciałam wypróbować większą moc (bo już dawno nie zmieniałam) - a za miesiąc kupię sobie chyba Acuvue, bo są w Hebe za ok. 70 zł na 3 miesiące (na szkla.com minimalnie taniej, a musiałabym dalej jechać po odbiór).

A płynu używam cały czas iWear z Vision Express, bo bałam się jego zmiany bardziej, niż zmiany soczewek