Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracować czy nie pracować i się uczyć - nie umiem podjąć decyzji.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-26, 09:53   #5
cheeba90
Przyczajenie

Dot.: Pracować czy nie pracować i się uczyć - nie umiem podjąć decyzji.

anannke to mozesz mi wskazac prosze jakies rozwiazanie?
ja jestem bliska depresji jak pomysle o tej pracy w marketingu, ale z drugiejs trony - nie mam angielskiego, pisza do mnie znajomi ze poszukuja u nich w pracy kogos, ale z ANGIELSKIM, a ja nie moge tam aplikowac... i to takie zamkniete kolo

TŻ powiedzial, że miesiąc, dwa wytrzymamy bez mojego wynagrodzenia, damy radę.

I teraz mysle: czy rzucic prace i wkuwac angielski, 8 godzin dziennie, dam radę, raz bede wkuwac slowka, potem zmiana na sluchanke, potem zmiana na czytanie, dam radę, to nie bedzie przemeczenie materialu.

Czy lepiej zostać i po pracy nauka i silownia/rehabilitacja, zeby nie zalowac, bo moze przez 3 miesiace bede w Warszawie bezrobotna.. Mam rok doswiadczenia w pracy, tylko tego angielskego mi brak. Przez to odpada mi 80% ogloszen na pracuj.pl, infopraca, gumtree rzadko ogladam.

Czuje sie tak fatalnie, tak mi jest ciezko, nie mam niestety osoby, ktora pomoglaby mi podjac decyzje, wskazac cos, powiedziec swoje myslenie (TZ powiedzial ze nie umie mi doradzic, ze przeprasza ale nie wie, mysli caly czas tez nad tym)
cheeba90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując