2014-01-26, 11:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
Napisane przez BeautifulLie
Ja mam juz dość szpitala, staram sie cale dnie spac żeby tylko szybciej czas mi zleciał. Jeszcze podobno tylko jutro i mam byc wypisana ale lepiej się nie nastawiać bo różnie u nas na położnictwie bywa.
|
trzymaj się dzielnie, mnie sie leżenie w szpitalu nawet podobało, od dziecka tyle słodyczy nie dostałam  
Cytat:
Napisane przez martyna141
Podobno jak mówią że bedzie chlopak mozna byc bardziej pewnym, jak dziewczynka to nie do konca  tez caly czas bije sie z myślami czy Nasza Zocha to czasem nie chłopak 
|
a ja słyszałam że jest zupełnie odwrotnie, bo jeśli widać podziałkę to wiadomo że to musi być dziewczynka, a jak jej nie widać tylko coś dynda to to może być równie dobrze pępowinka, więc pewniejsze są dziewczynki.
Cytat:
Napisane przez baja_86
Oto obiecana relacja z porodówki 
(...)
|
o jaki fajny opis Nas też na szkole rodzenia uczyli jak was żeby obserwować jak mąż oddycha i trenować tak 
Cytat:
Napisane przez kate1623
:
Dzięki za relację  fajna ta porodówka  u mnie jest koło 7-8 sali porodowych bardzo fajnie wyposażonych, a nawet każda ma swoje imię (Kasia, Bożena itp  ).
|
te imiona u nas w mieście jest takie biuro rachunkowe gdzie jak dzwonisz słyszysz miły głos i tekst: dodzwoniłeś się do biura X, chcesz rozmawiać z Zosią wciśnij 1, chcesz rozmawiać z Alą wciśnij 2, ...
zawsze jak tam służbowo dzwoniłam zdawało mi się że dzwonię po panienkę z agencji 
|
|
|