2014-01-26, 16:30
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
Cytat:
Napisane przez 83monia
|

Cytat:
Napisane przez matallewar
Nadrobilam, masakra, ile Wy piszecie...
Kaśka, co złego, to nie ja, teraz tytuły pisałam na tel, a jak robię sondę, to zawsze poprawiam, ale potem jeszcze raz zawsze patrzę, bo często np. bez pl znaków wysyłają dziewczyny.
Wybawilam się wczoraj, poprawiłam samoocene, splawilam kilku facetów, ale nikt nie chciał wierzyć, ze mam męża i dwójkę dzieci 
|
Widziałam zdjęcia i ekstra. Nie dziwię się że nie chcieli ci wierzyć 
Cytat:
Napisane przez papalinka83
Cześć  Dzisiaj za mną kolejna ciężka noc. Poprzednio spałam może z godzinę, a dzisiaj ze 4 w sumie, więc nie jest jednak najgorzej. Ola jest chora  Sapka zmieniłą się definitywnie w katar, gile z niej lecą na maksa i pokasłuje. Czekam aż się obudzi i jedziemy do lekarza. Biedactwo moje 
|
Zdrówka dla Oli
Cytat:
Napisane przez dodinha
Nic mi nie mów,my już kolejny dzień w domu uwięzione przez tą zasrana pogodę.A mala mi wczoraj takie cyrki cały dzień i noc odstawiala,że przydałoby się wyjść
Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
|
My też dwa dni siedzieliśmy w domu i była masakra. Dzisiaj udało się wyjść na godzinkę i zaraz dziecko inne. Ostatnio pisałyście że sen napędza sen i u mnie sprawdza się to w 100 %
|