Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-26, 16:30   #4384
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
mi wystarczy

bedac w temacie: wiecie ze kobiety dziela sie na niegazetowe, jednogazetowe i dwugazetowe? jak jest ladna to niegazetowa, jak brzydsza to jednogazetowa bo podczas sexu facet kladzie sie jej gazete na glowe by twarzy by jej nie ogladac, a dwugazetowe jesli jest tak brzydka ze trzeba na nia i na psa polozyc gazete - na psa zeby nadal mimo wszystko czul do pana respekt

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

nigdy nie zapomne jak kinia uczyla sie robienia na nocnik. no i jej sie w kapieli zapomnialo. a kapala sie w wannie z arturem. no i slysze artura przerazliwy ryk "MAMO, PŁYNIE DO MNIE!!!!". wchodze do lazienki a tam krecik plynie w strone artura, kinia zdziwiona a artur stoi na rzegach wanny zeby krecik go nie dopadł

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Nadrobilam, masakra, ile Wy piszecie...

Kaśka, co złego, to nie ja, teraz tytuły pisałam na tel, a jak robię sondę, to zawsze poprawiam, ale potem jeszcze raz zawsze patrzę, bo często np. bez pl znaków wysyłają dziewczyny.

Wybawilam się wczoraj, poprawiłam samoocene, splawilam kilku facetów, ale nikt nie chciał wierzyć, ze mam męża i dwójkę dzieci
Widziałam zdjęcia i ekstra. Nie dziwię się że nie chcieli ci wierzyć

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Cześć Dzisiaj za mną kolejna ciężka noc. Poprzednio spałam może z godzinę, a dzisiaj ze 4 w sumie, więc nie jest jednak najgorzej. Ola jest chora Sapka zmieniłą się definitywnie w katar, gile z niej lecą na maksa i pokasłuje. Czekam aż się obudzi i jedziemy do lekarza. Biedactwo moje

Zdrówka dla Oli

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Nic mi nie mów,my już kolejny dzień w domu uwięzione przez tą zasrana pogodę.A mala mi wczoraj takie cyrki cały dzień i noc odstawiala,że przydałoby się wyjść

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
My też dwa dni siedzieliśmy w domu i była masakra. Dzisiaj udało się wyjść na godzinkę i zaraz dziecko inne. Ostatnio pisałyście że sen napędza sen i u mnie sprawdza się to w 100 %

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora