Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O niższą wagę walczymy, spalamy i rzeźbimy cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-28, 01:15   #1503
blaszok
Zakorzenienie

Dot.: O niższą wagę walczymy, spalamy i rzeźbimy cz. XI

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
a ja mam dzisiaj dobry dzień, kolejna dobra wiadomość: nie będę musiała pisać egz z angielskiego tylko przepiszą mi ocenę ale i tak jakiś kurs po sesji kupuję angielski albo niemca
suuuper!!

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Dzięki ale to złudzenie.....
przy takiej ilości ćwiczeń to nie może być złudzenie

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
Ty rozpierdalasz z nauka a my wizaż

Mama obolała ale pęknięcia ani złamania żadnego nie ma. Jutro do chirurga na kontrolne prześwietlenie Także na chodzie w domu zostałam tylko ja i siostra (tata na wózku, szwagier z nogą w gipcie no i mama teraz)

szczęście w nieszczęściu

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Mam tydzień na opanowanie najważniejszych zwrotów po niemiecku.
I +/- ogarnięcie konwersacji

Jakieś rady ?
Umiem czytać, rozumiem +/- słownictwo, ale z mówieniem u mnie.
może jakieś seriale po niemiecku albo filmy, żeby się trochę osłuchać z rozmowami?

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44833659]Melduję 30 min zumby i 30 min stacjonarnego [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
mój ojciec się czołga po mieszkaniu.. aż nie chcę na niego patrzeć. Jeszcze dziś pojechal do pracy rowerem, bo po wypadku samochodowym nie wsiada za kółko, ani ogólnie autem nie jeździ już od 2 lat(?)
i się wywrócił, bo trudne warunki, nie mógł wstać, tzn. wyprostować się...
jutro idzie do lekarza.
nie brzmi to dobrze
oby lekarz pomógł

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Melduję 40 min z Shaunem
i wracam do notatek

Cytat:
Napisane przez IwciaxD Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj dowiedziałam się jaki będę mieć plan zajęć w przyszłym semestrze iiii... uwaga... Zajęcia będę mieć tylko w czwartek i raz w miesiącu dodaktowo w czwartek

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Melduje:
30 min orbitrek
30 min bieznia(4km)
30 min steper pollezacy
30 min rower
10 min platforma

Teraz ide się kąpać

Cytat:
Napisane przez whatsername19 Pokaż wiadomość

Melduje dzisiaj 2 treningi z Mel B (abs i ramiona, chciałam też nogi ale skręcone niedawno kolano jeszcze daje o sobie znać) i zjadłam dzisiaj 1783 kalorii. Postaram się zmniejszyć ilość kalorii stopniowo do 1500. Dostałam @ i myślałam, że dzisiaj nie dam rady ćwiczyć ale o wiele lepiej się czuje po ćwiczeniach. Myślicie, że potem powinnam zmniejszyć ilość kalorii do 1300/1200? Za miesiąc, dwa?
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora