Pytanie.
Chciałbym się was dziewczyny poradzić, otóż zdarzyła mi się ostatnio nietypowa sytuacja. Paliłem akurat papierosa i podchodzi do mnie facet i prosi o petka bo mu się skończyły, wyglądał normalnie to oczywiście poczęstowałem(menelom nie daje :d), po chwili podchodzi znowu i zagaduje, porozmawialiśmy trochę i jakoś doszło do tego ze akurat nie mam dziewczyny, na co on mówi ze świetnie się składa bo ma córki do wzięcia, oczywiście nie wziąłem tego na serio. Wyciągnął telefon pokazał kilka zdjęć córek i w końcu doszedł do tej która jest do wzięcia, kurde aż mnie zatkało, dziewczyna cudowna, naprawdę piękna, ale dalej nie brałem tego na serio co mówił i tak gadaliśmy jeszcze chwile a on pyta "To co chcesz numer?" nawet się nie zastanowiłem i odpowiedziałem ze "Jasne" dal mi jej numer i powiedział ze chciałby żeby sobie fajnego chłopaka znalazła z jajami a nie byle kogo (widocznie dobre wrażenie zrobiłem) i żeby do niej zadzwonić i coś tam wymyślić ze pomyliłem numery czy coś, i tu moje pytanie jak myślicie czy powinien dzwonić do dziewczyny której nie znam i która mnie nie zna i spróbować się umówić ? Pierwszy raz w takiej sytuacji jestem i wydaje mi się że raczej kobieta nie byłaby zadowolona z takiego przypadkowego faceta który do niej dzwoni. Jeśli myślicie ze powinienem to jak to może macie jakieś pomysły, tak żeby nie wyjść na dziwaka ;d
|