Pytanie. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-01-29, 11:53   #1
marblo
Przyczajenie

Pytanie.

Chciałbym się was dziewczyny poradzić, otóż zdarzyła mi się ostatnio nietypowa sytuacja. Paliłem akurat papierosa i podchodzi do mnie facet i prosi o petka bo mu się skończyły, wyglądał normalnie to oczywiście poczęstowałem(menelom nie daje :d), po chwili podchodzi znowu i zagaduje, porozmawialiśmy trochę i jakoś doszło do tego ze akurat nie mam dziewczyny, na co on mówi ze świetnie się składa bo ma córki do wzięcia, oczywiście nie wziąłem tego na serio. Wyciągnął telefon pokazał kilka zdjęć córek i w końcu doszedł do tej która jest do wzięcia, kurde aż mnie zatkało, dziewczyna cudowna, naprawdę piękna, ale dalej nie brałem tego na serio co mówił i tak gadaliśmy jeszcze chwile a on pyta "To co chcesz numer?" nawet się nie zastanowiłem i odpowiedziałem ze "Jasne" dal mi jej numer i powiedział ze chciałby żeby sobie fajnego chłopaka znalazła z jajami a nie byle kogo (widocznie dobre wrażenie zrobiłem) i żeby do niej zadzwonić i coś tam wymyślić ze pomyliłem numery czy coś, i tu moje pytanie jak myślicie czy powinien dzwonić do dziewczyny której nie znam i która mnie nie zna i spróbować się umówić ? Pierwszy raz w takiej sytuacji jestem i wydaje mi się że raczej kobieta nie byłaby zadowolona z takiego przypadkowego faceta który do niej dzwoni. Jeśli myślicie ze powinienem to jak to może macie jakieś pomysły, tak żeby nie wyjść na dziwaka ;d
marblo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-29, 11:59   #2
201607040940
Konto usunięte

Dot.: Pytanie.

dzwoń, co Ci szkodzi. Tylko wymyśl jakąś fajna gadkę.
np. Zenek czemu nie czekasz na mnie, umówiliśmy się że idziemy dziś do kina/knajpy/na koncert./zakupy A to nie Zenek o kurczę, źle zapisałem jego numer, co ja zrobię z biletem/piwem/miał mi pomóc w zakupach dla siostry ...
Nie mam doświadczenia z takim wkręcaniem więc nie wiem czy to brzmi wiarygodnie ale może Ci się uda.
Zadzwoń z telefonu na kartę bo jak się okaże że to numer np. w Kanadzie to Cię nieźle pociągnie.

Edytowane przez 201607040940
Czas edycji: 2014-01-29 o 12:09 Powód: .
201607040940 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-29, 12:00   #3
xKlaudja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marblo Pokaż wiadomość
Chciałbym się was dziewczyny poradzić, otóż zdarzyła mi się ostatnio nietypowa sytuacja. Paliłem akurat papierosa i podchodzi do mnie facet i prosi o petka bo mu się skończyły, wyglądał normalnie to oczywiście poczęstowałem(menelom nie daje :d), po chwili podchodzi znowu i zagaduje, porozmawialiśmy trochę i jakoś doszło do tego ze akurat nie mam dziewczyny, na co on mówi ze świetnie się składa bo ma córki do wzięcia, oczywiście nie wziąłem tego na serio. Wyciągnął telefon pokazał kilka zdjęć córek i w końcu doszedł do tej która jest do wzięcia, kurde aż mnie zatkało, dziewczyna cudowna, naprawdę piękna, ale dalej nie brałem tego na serio co mówił i tak gadaliśmy jeszcze chwile a on pyta "To co chcesz numer?" nawet się nie zastanowiłem i odpowiedziałem ze "Jasne" dal mi jej numer i powiedział ze chciałby żeby sobie fajnego chłopaka znalazła z jajami a nie byle kogo (widocznie dobre wrażenie zrobiłem) i żeby do niej zadzwonić i coś tam wymyślić ze pomyliłem numery czy coś, i tu moje pytanie jak myślicie czy powinien dzwonić do dziewczyny której nie znam i która mnie nie zna i spróbować się umówić ? Pierwszy raz w takiej sytuacji jestem i wydaje mi się że raczej kobieta nie byłaby zadowolona z takiego przypadkowego faceta który do niej dzwoni. Jeśli myślicie ze powinienem to jak to może macie jakieś pomysły, tak żeby nie wyjść na dziwaka ;d

zadzwoń i powiedz o sytuacji z ojcem. Jeżeli to na serio to niezłe jaja, a jak nieporozumienie to zapomnieć o sprawie. Jak nawet wyjdziesz na dziwaka to nic, tylko głupia rozmowa telefoniczna
Stary 2014-01-29, 12:08   #4
Śniegowa
Oby do wiosny

ferie... okres rozrodczy dla trolli...

Tak. Facet za alfonsa z córkami. robi
Instagram
Śniegowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-29, 12:09   #5
WhiteCherry
Zakorzenienie

właśnie, niby córki a okaże się, że facet ma agencję towarzyską
Stary 2014-01-29, 12:12   #6
201605300922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
właśnie, niby córki a okaże się, że facet ma agencję towarzyską
o tym samym pomyślałam.
201605300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-29, 12:15   #7
grubella
BAN stały

Córki burdel-taty.
grubella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-29, 12:18   #8
marblo
Przyczajenie

Nie no, zdjęcia były rodzinne
marblo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-29, 12:18   #9
coffee
and cigarettes

Gdyby do mnie ktoś zadzwonił i coś zaczął paplać o Zbyszku, pomylonych numerach, zakupach dla siostry czy czymś innym - powiedziałabym "pomyłka" i rozłączyła się.
A gdybym się dowiedziała, że ojciec pokazuje moje zdjęcia i rozdaje mój numer telefonu pierwszemu lepszemu typkowi na ulicy, to nie miałabym ochoty na rozmowę z ani jednym, ani drugim.

Ale dzwoń, próbuj. Skoro taka laska, to żal nie spróbować. Może to nie pierwszy taki numer tatusia i dziewczę przyzwyczajone.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-29, 12:18   #10
_ema_
Zakorzenienie

Musi być bardzo trefna, uwierz.
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-29, 12:21   #11
Remina
Raczkowanie

Może lepiej zadzwonić i udawać głupka, że myślisz, że dzwonisz na numer do ojca ? Jeśli oczywiście znasz jego imię. Powkręcać trochę, że widocznie dał pomyłkowo zły numer, a później poprosić ojca o jakąś pomoc w zapoznaniu
Remina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-29, 12:28   #12
kinomaniakowa
Raczkowanie

Jeżeli chcesz jakiś kontakt po rozmowie z nią utrzymać to nie mów nic o ojcu. Ja bym chyba swojego zabiła jakby zrobił tak.. i z Tobą też już nie miałabym ochoty rozmawiać.
kinomaniakowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-29, 12:31   #13
Śniegowa
Oby do wiosny

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość

Ale dzwoń, próbuj. Skoro taka laska, to żal nie spróbować. Może to nie pierwszy taki numer tatusia i dziewczę przyzwyczajone.
Tylko spytałabym o cenę
Instagram
Śniegowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-29, 14:02   #14
Colderia
Raczkowanie

Tylko, żebyś nie dostał rachunku na 10.000zł dzięki rozmowie przekierowanej na Barbados
Colderia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-29, 14:36   #15
Blue Jeans
Raczkowanie

Kup sobie jakiś starter za piątaka i zadzwoń.
Piszę o tym, bo słyszałam kiedyś o oszustach którzy kazali gdzieś dzwonić pod jakiś numer, szły jakieś przekierowania i rachunek na kilka tysiaczków później przychodził. Jeżeli się nie mylę to wtedy był to numer 'na listonosza'. Facet przynosił paczkę, ale najpierw kazał gdzieś zadzwonić. Nie pamiętam już dokładnie, tak mi się o uszy obiło, także uważaj i lepiej kup ten starter.
Blue Jeans jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-29, 18:10   #16
forsvinn
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Colderia Pokaż wiadomość
Tylko, żebyś nie dostał rachunku na 10.000zł dzięki rozmowie przekierowanej na Barbados
forsvinn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-29, 18:38   #17
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
jak myślicie czy powinien dzwonić do dziewczyny której nie znam i która mnie nie zna i spróbować się umówić ?
O naiwności ludzka... Sorry, ale dla mnie trzeba by być kompletnym półgłówkiem, żeby zadzwonić na obcy numer, nie wiadomo gdzie, nie wiadomo do kogo.

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-29, 18:58   #18
201803290936
Konto usunięte

Albo z tym panem jest coś mocno nie tak (dawanie numeru córki obcemu facetowi kojarzy mi się z niezłą patologią lub zaburzeniami psychicznymi) i na siłę chce córkę wyswatać, albo to nie żadna jego córka, a "podopieczna", którą stręczy facetom. Trzecia możliwość: dał Ci numer na płatną infolinię i za połączenie wybulisz niezłą kasę. Obojętnie jak jest, to chyba musiałbyś być największym desperatem na świecie, aby dzwonić do tej dziewczyny.

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Nie no, zdjęcia były rodzinne
Dzięki takim naiwniakom oszuści wszelkiej maści mają się dobrze i zawsze dobrze będą się mieli.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-29, 19:02   #19
8dffddb6e628bfb98112858ba516cbd40bf27d07_5e28e2031c1d9
Konto usunięte

Jakieś to dziwne mi się wydaje, ale zrobisz jak uważasz. A jak zdecydujesz się zadzwonić to powiedz prawdę skąd masz numer albo napisz SMSa, będzie bezpieczniej.
8dffddb6e628bfb98112858ba516cbd40bf27d07_5e28e2031c1d9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-29, 21:17   #20
chwast
Zakorzenienie

przecież to logiczne, że to nie córka tylko pani do towarzystwa.

taa zdjęcia rodzinne... a co znasz wszystkie osoby, że wiesz, że to w ogóle była rodzina? blagam cię, czegoś tak słabego jeszcze nie słyszałam haha
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-29, 21:38   #21
Clemence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
gdyby do mnie ktoś zadzwonił i coś zaczął paplać o zbyszku, pomylonych numerach, zakupach dla siostry czy czymś innym - powiedziałabym "pomyłka" i rozłączyła się.
A gdybym się dowiedziała, że ojciec pokazuje moje zdjęcia i rozdaje mój numer telefonu pierwszemu lepszemu typkowi na ulicy, to nie miałabym ochoty na rozmowę z ani jednym, ani drugim.

Ale dzwoń, próbuj. Skoro taka laska, to żal nie spróbować. Może to nie pierwszy taki numer tatusia i dziewczę przyzwyczajone. :d
;d

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-29, 21:46   #22
elsene
Zadomowienie

Piękna dziewczyna, która nie może znaleźć żadnego faceta? I tata, w trosce o nią, podsyła ją pierwszemu lepszemu typowi z ulicy? Hm... . Musiałeś na nim zrobić naprawdę dobre wrażenie.

Pierwsze co bym pomyślała, że to prywatna agencja... . Jak zadzwonisz, to zapytaj o cenę.. .
A jeśli to prawda, to musi z nią być coś nie tak. Może jest w ciąży i szukają szybko kogoś, kogo mogą wrobić w rolę taty, a Ty masz kasę na fajki, to i na alimenty będziesz miał )
elsene jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-29, 22:47   #23
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Autorze,
a powiedz mi, jaki normalny ojciec da nieznajomemu facetowi numer telefonu swojej córki tylko dlatego, że tenże nieznajomy poczęstował go fajką?

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-30, 00:31   #24
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Trollolololo...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-30, 09:59   #25
Ashaai
Zakorzenienie

A ja znam podobną historię i owa dziewczyna i chłopak są obecnie szczęśliwym małżeństwem też tatuś załatwił sprawę konkretnie młodzi się zdzwonili, spotkali i bach, miłoooość
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości