Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-29, 15:40   #1510
miranda122
Zakorzenienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość

miranda, gdy na kimś zależy Ci tak barfzo, że aż za bardzo - no cóż, znam to. Ale się staram nie uzależniać. Dziś odmówiłam spotkania Lubemu ze świadomością, że następne odbędzie się nie wiadomo kiedy. Dlatego właśnie, że mieliśmy się spotkać wczoraj i w czwartek, ale powiedział, że nic z tego nie wyjdzie. Nie dlatego, żeby zrobić mu przykrość - po pierwsze się przeziębiłam, a po drugie żeby sobie udowodnić, że potrafię przeżyć fakt, że miałam dobrą okazję do spotkania i mogę jej z pełną świadomością nie wykorzystać.
Ciut chyba to chaotycznie napisałam, ale ja w tym sens widzę i, jak narazie, nie czuję się z tym źle, choć nie powiem - chciałabym być z nim. Ale też wiem, że długa rozłąka pomaga
Postaram się.
Zrozumiałam, skoro uważasz taką decyzję za słuszną, to czemu nie
Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
Nawet nie to. Masz sobie przestać zawracać głowę.

Zjadłam sobie owsiankę z jagodami od babci .
Wiem, ale to takie trudne..

Owsianka-moje codzienne śniadanie, uzależniłam się
Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Mój chłop widział mnie nie raz i nie dwa w gorszym stanie, niż bez makijażu. Ba, rzadko widzi mnie z makijażem, bo okazyjnie się maluję. Poza tym widział zaraz po operacji, gdzie byłam brudna z krwi, posiniaczona od reanimacji, pomagał, gdy byłam w depresji i potrafiłam tydzień nic nie jeść ani nie dbać o swoją higienę, nie razi go nawet widok mnie przytulonej do WC. Dzień paszteta przy tym, to nic i jeśli po wszystkim nie czuje do mnie obrzydzenia - na pewno musi mnie kochać

Nałożyłam właśnie na włosy Amlę, w lodówce mam miksa, ukręconego przez mamę, więc sobie pożyczę
Pozazdrościć takiego chłopaka

Ale mi się dzisiaj nic nie chce! No cóż, jakoś muszę przeżyć, zaraz do ortodonty

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora