Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-29, 19:34   #3071
stefan89
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Co myślicie o tych pościelach, która z tych 3 najbardziej Wam sie podoba? Ja jestem za owieczkami ecri, a tż owieczki białe albo te misie...
ja bym wybrała pierwsze owieczki zresztą mam poduszkę rogala na której śpię właśnie z takimi owieczkami

Cytat:
Napisane przez tygrysek83 Pokaż wiadomość
Ja już po USG. Mała grzecznie leży cały czas główką w dół Waga w 30t3d to 1726, a wymiary standardowo na tydzień do przodu (na wszystkich USG tak miała.
To już ostatni USG bo mimo, że korzystam z pakietu prywatnej opieki z firmy to idą przy prowadzeniu ciąży standardem NFZ czyli tylko 3 USG w całej ciąży. Kolejny raz zobaczę więc młodą już na żywo

Teraz lecę was nadrabiać bo znów szalejecie z tempem wpisów ;p
brawo za wszystkie wizyty i dzieciaczki piękne!

Cytat:
Napisane przez BeautifulLie Pokaż wiadomość

Zaciskam mocno !! będziemy miały pakt porodowy, rozpakowujemy się razem i koniec
:
proponuje coś w stylu zakładu, która dłużej wytrzyma dostaje prezent, np. tort z bitą śmietaną i brzoskwiniami

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Ja pierdzielę, padłam
Dobrze, że nasi TŻ nie mają dostępu do wizażu bo chyba by Ci konto zablokował jakby wiedział, że komuś to wydałaś
pewna jesteś, że nie podczytują w ukryciu?

do mnie przyjechał na noc dziś mój tata (my mieszkamy w warszawie, on w lublinie) więc szykuje się dwuosobowa (tata i mąż) balanga domowa

15 17
17 15
16 20
stefan89 jest offline Zgłoś do moderatora