Rozeznanie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Szybka wymiana na koniec stycznia ~ :)
Witam 
Kilka moich ogólnych i stałych zasad:
1. Wymieniam się wartościowo, więc nie zawsze jest to rzecz za rzecz.
2. Wysyłka tylko listem rejestrowanym. Koperta nie musi być bąbelkowa, jeśli rzeczy są odpowiednio zabezpieczone.
3. Wszystkie ubrania są wyprane, ale mogły leżeć w szafce przez dłuższy czas nieruszane, więc mogą wymagać odświeżenia (co jak mi się wydaje nie jest problemem, bo chyba i tak każdy kupione ubrania od razu wrzuca do prania, szczególnie te używane).
4. Mimo że nie mam tutaj wielu komentarzy proszę nie traktować mnie jakbym pierwszy raz wymieniała się przez internet, gdyż robię to już od kilku dobrych lat na różnych portalach 
a) Oczywiście ze względu na małą ilość komentarzy na tym portalu zgadzam się na wysyłkę jako pierwsza, ale tylko do osób, które mają powyżej 25 komentarzy i żadnych negatywów.
b) Jeśli chcesz się ze mną wymienić, a masz jakiekolwiek negatywy to wysyłasz jako pierwsza.
c) Jeśli masz mniej niż 25 komentarzy to wysyłamy tego samego dnia.
Ze względu na to, że już zdążono mnie tutaj oszukać, to musiałam wprowadzić takie zasady.
Jeśli będzie taka potrzeba to mogę podać linki do moich innych profili na różnych portalach, gdzie można sprawdzić moją wiarygodność.
5. Ja odpisuję w Twoim wątku, więc także proszę o odpisywanie w moim
6. Wymieniam się głównie na to, czego potrzebuję, wewntualnie za to, co mi się spodoba.
Mój rozmiar: góra - XS, dół - S, buty 37 (24 - 24,5cm)
Rzeczy niedostępne zaznaczam na kolor szary
Na biało zaznaczam rzeczy, które są na wymianę, ale obecnie nie mam ich przy sobie (są w innym mieście),więc trzeba się dogadać co do czasu wysyłki
Wszystkie te ubrania sprzedaję i wymieniam także na innych portalach, więc mogą nagle znikać z tego wątku.
Za co najchętniej się wymienię:
1. Spodnie rurki nie-biodrówki, najlepiej zapinane na zamek z boku, bez kieszeni, nie na gumce, ciemny jeans
2. Podkład Paese Ideal Matte kolor porcelanowy
3. Trampki nad kostkę czarne, białe lub w kolorze, bez żadnych znaczków, r. 37/38 (dł. wkładki 24-24,5cm)
4. Odtwarzacz mp3 działający, z wbudowaną pamięcią powyżej 2GB lub na karty SD
2. Luźne letnie spodnie w kolorowe wzory (kwiaty, geometryczne itp. tylko nie azteckie )lub jednolite czarne, chabrowe, zielone, ewentualnie fuksja, r. S
3. Książki w języku angielskim: Harry Potter, Władca Pierścieni, Hobbit, Zmierzch i inne, które łatwo i szybko się czyta
Edytowane przez MademoiselleRose
Czas edycji: 2014-02-17 o 17:26
|