2014-01-30, 21:48
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
Napisane przez kate1623
W najbliższym czasie nie zapomną bo teraz będą kontrole w każdym szpitalu na oddziałach ginekologicznych. Według mnie to dla Nas dobrze 
|
też tak myślę a raczej mam nadzieję
Cytat:
Napisane przez nivka
A ja swój wymarzony minky upolowałam w tk maxxie za 55 zł - mają prześliczne kocyki, kupowałam w zeszłym tygodniu warto zajrzeć, bo ciuszki też cudne i poobniżane ceny. A z minky to niestety kosztuje bo materiał jest drogi, ale warty ceny ja się zakochałam w moim kocyki 
|
pochwal się kocykiem
Cytat:
Napisane przez Trisdom
Koleżanka była- przyniosła kozaczki z Zary dla Małej, które założę chyba za rok, bo rozmiar 18. No i był prawie monolog po angielsku, bo Julia trochę rozumie.
|
poka kozaczki
Cytat:
Napisane przez Filistynka83
No właśnie w moim centrum medycznym mam pakiet wykupiony od pracodawcy i nic bym nie płaciła.. Dlatego może nie powinnam narzekać bo przez całą ciążę wydałam swoją własną kasę na badanie tylko raz - też kiedy nie mieli terminu na USG/echo serca Małego - a musiałam zrobić w krótkim terminie i poszłam do innej poradni. Czyli suma sumarum nie ma co przeżywać tych pieniędzy - ale bardziej ten stres, że niby wszystko było umówione odpowiednio wcześniej a nagle problem i to na naszej głowie  No nic - trzymajcie kciuki, żeby chociaż na badaniu wszystko wyszło dobrze (250zł to sporo ale to dobra poradnia wyspecjalizowana w USG więc myślę że jakość usługi będzie super - poprzednio trwało pół godziny ze szczegółowym sprawdzeniem wszystkich aspektów Małego i dostałam piękny opis i full zdjęć i byłam bardzo zadowolona mimo że wyszła powiększona komora mózgowa). To teraz badanie będzie w sobotę rano, więc nawet wcześniej niż miałam mieć - dlatego w sumie cieszę się że już niedługo znowu zobaczę Tymusia 
|
jak w swoim centrum masz takie badanie za free to na Twoim miejscu nie rezygnowałabym z tego drugiego, niepasującego Ci terminu. Pójdziesz drugi raz, napatrzysz się na malego
Cytat:
Napisane przez martyna141
Pochwalę się może i ja moimi zdobycznymi perełkami 
|
piękne te zdobycze
Cytat:
Napisane przez czbasia
Hahaha!! Chwal się, pokazuj  UWielbiam oglądać 
Dziś dzień fotografowania.. JA jeszcze mój big brzuch obfociłam a co??  35tc 
|
ooo spory
Cytat:
Napisane przez kate1623
Oto rzeczy Majki (oprócz dwóch półek w szafie bo tam panuje delikatny chaos  )
Dorzucam gratis zdjęcie mojego brzucha w 38t 4d w momencie robienia Majka machała Wam nogą 
|

Cytat:
Napisane przez Trisdom
To jak dzień fotek, to dzień fotek.
Brzuszek fajny- zgrabny.
U mnie sie pytają, czy naprawdę jeszcze tylko 4 tygodnie do terminu...
|
zgrabniutki
Cytat:
Napisane przez asialll
fajne macie brzuszki 
mogę ja też pokazać swój? 35 tydzień, 9 kg na plusie 
|

Cytat:
Napisane przez elunka88
A wrzucę 
|
okrąglutki