2014-01-30, 20:54
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Styczeń/Luty półprodukty , cienie sleek bad girl i inne
NIEAKTUALNE!
Wymienię na coś fajnego:  
-masło co ciała farmona sweet secret banan i kokos (zostało 3/4 opakowania, data ważności 05.2014, był otwierany około 2 miesięcy temu)
-kwas glikolowy (2/3 opakowania 15 ml)
-algi morskie spirulina (połowa opakowania 10g)
-pefrumy sunflowers elisabeth arden 50 ml całe- psiknięte 2 razy - nie mój zapach , niestety nie mam pudełeczka, wymienię na inne perfumy
-patelka cieni sleek bad girl, użyte może 2 razy, okazały się być za ciemne, nie dla mnie nie ma
-mydełko glicerynowe zakupione w mydlarni wrocławskiej, nowe, w opakowaniu, pachnie jak truskawki 
dokładka:

-puder prasowany Inglot Young Skin Makeup, kolor 04, użyty kilka razy- okazał się być za ciemny- zużycie widoczne na zdjęciu
-mgiełka nawilzająco-ochronna do włosów Jantar zużycie ok. 50 %
-mgiełka wzmacniająca do włosów Radical, zużycie 3/4 opakowania - rezerwacja
-szminka Manhattan czerwona, kolor 45N
-szminka Maybelline fioletowa z drobinkami brokatu, kolor 338 Midnight Plum (szminki mogę oddać w komplecie za drobiazg, bo nie jestem pewna daty ważności ) ubytek widoczny na zdjęciu
-serum intensywnie wyszczuplające+ ujędrniające Eveline slim extreme 3D (zostało około 50%)
-zioła w tabletkach melisa, zostało 29/30 tabletek, data ważności 07.2016
-herbatki ziołowe: skrzyp polny w torebkach 26/30 szt , pokrzywa w torebkach 23/30 szt, daty ważności kolejno: 02.2014, 01.2014 (nie wiem czy zioła można pić na krótko po upływie terminu, ale można używać ich jako płukanki do włosów. 
możliwa wymiana osobista we Wrocławiu
zdjęcia niżej
Edytowane przez AngelaT
Czas edycji: 2014-05-04 o 17:13
|
|
|