2014-01-31, 17:47
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
Napisane przez side85
|
śliczne 
Cytat:
Napisane przez koziemleko
Kate wprowadzasz postrach na wątku
Ty możesz już rodzić w każdej chwili 
|
Taaa i pewnie się skonczy na tym że przenoszę bo Majce się nie śpieszy 
Cytat:
Napisane przez Trisdom
Laski z Twoim terminem na styczniówkach już dawno zaczęły 
|
A Majka poczuwa się chyba bardziej do naszego wątku i ma w nosie wychodzenie w styczniu 
Cytat:
Napisane przez agunia4ever
A i pokażę Wam mój brzucholek z dnia dzisiejszego  32tc +10 kg
|
śliczny malutki brzuszek 
Cytat:
Napisane przez pola_m
Witam się po tygodniowej nieobecności  Obawiam się, że Was nie nadrobię...
Goście już pojechali, było bardzo fajnie, Antoś zachwycony starszą koleżanką (8lat).
Poza tym wczoraj miałam ostatnie usg. Wszystko w normie, Mała waży prawie 2kg, ułożona główką w dół. Blizna na macicy po cc poprzednim mało widoczna, co jest podobno dobrym znakiem. Ciekawe jak to wyjdzie, liczę, że się uda naturalnie urodzić, ale mam większy dystans chyba niż poprzednio.
Szykuję się do masaży krocza za jakieś dwa tygodnie, ćwiczę sobie, wizualizuję poród (mam nawet płytę taką relaksacyjną  ), jestem dobrej myśli.
|
Gratki za wizytę 
Cytat:
Napisane przez cayenneOna
Z niusow, jeśli nie wystrasze się, że w bliskim mnie szpitalu nie ma intensywnej stacji dla dzieci, to wyjmuja mi Wikinga za 10 dni, czyli 10.02  mogę jeśli mi się data nie podoba urodzić sobie a raczej pozwolić wyjąć 12.02 w innym szpitalu  co prawda 12.02 jako data podoba mi sie bardziej, ale już wolałabym się na coś zdecydować a nie kombinować. W przypadku 10.02 przynajmniej będę wiedzieć kto cc przeprowadza, dzis z nim rozmawialam, uspokoił mnie.
Zatem u mnie 10 lub 12 dni i KONIEC CIAZY 
.
|
Co mi się w termin wciskasz  a tak szczerze to zazdroszcze tej świadomości kiedy nastąpi rozwiązanie Ja sobie codziennie wkręcam że moż to już 
Cytat:
Napisane przez side85
|
Za fotelik skręcajcie prędko te łóżeczko i chwal się 
Cytat:
Napisane przez teQiba
A ja tez sie pochwale - po 2 miesiacach oczekiwania, w poniedzialek wreszcie bede miala komode
Tylko, ze ja mam jakies zle przeczucie, ze tym razem sie okaze sie ze to np. zly model, nie wiem czemu...:
|
Nie gadaj będzie dobrze trzymam kciuki 
Wróciliśmy z mężem z zakupów i załatwiliśmy wszystko .
Kupiliśmy klin do łóżeczka dla Majki, odebraliśmy zamówione w smyku części do laktatora , zrobiliśmy zakupy i na koniec mąż poszedł do fryzjera i poszliśmy na pizzę 
Jeszcze posprzątamy dzisiaj i możemy nic nie robić cały weekend
|
|
|