Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-31, 17:47   #3569
kate1623
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja już chce Piotrusia, bo chcę mu to założyć !!

ta koszula w rozmiarze 56 mnie rozwaliła! Kupiliśmy niedawno z mężem. Twierdzi że musi koniecznie synowi dokupić do niej muszkę

http://bibainfo.pl/pub/195/242/129/1...2014.22.52.jpg
śliczne

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
Kate wprowadzasz postrach na wątku
Ty możesz już rodzić w każdej chwili
Taaa i pewnie się skonczy na tym że przenoszę bo Majce się nie śpieszy

Cytat:
Napisane przez Trisdom Pokaż wiadomość
Laski z Twoim terminem na styczniówkach już dawno zaczęły
A Majka poczuwa się chyba bardziej do naszego wątku i ma w nosie wychodzenie w styczniu

Cytat:
Napisane przez agunia4ever Pokaż wiadomość
A i pokażę Wam mój brzucholek z dnia dzisiejszego 32tc +10 kg
śliczny malutki brzuszek

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
Witam się po tygodniowej nieobecności Obawiam się, że Was nie nadrobię...

Goście już pojechali, było bardzo fajnie, Antoś zachwycony starszą koleżanką (8lat).
Poza tym wczoraj miałam ostatnie usg. Wszystko w normie, Mała waży prawie 2kg, ułożona główką w dół. Blizna na macicy po cc poprzednim mało widoczna, co jest podobno dobrym znakiem. Ciekawe jak to wyjdzie, liczę, że się uda naturalnie urodzić, ale mam większy dystans chyba niż poprzednio.
Szykuję się do masaży krocza za jakieś dwa tygodnie, ćwiczę sobie, wizualizuję poród (mam nawet płytę taką relaksacyjną ), jestem dobrej myśli.
Gratki za wizytę

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
Z niusow, jeśli nie wystrasze się, że w bliskim mnie szpitalu nie ma intensywnej stacji dla dzieci, to wyjmuja mi Wikinga za 10 dni, czyli 10.02 mogę jeśli mi się data nie podoba urodzić sobie a raczej pozwolić wyjąć 12.02 w innym szpitalu co prawda 12.02 jako data podoba mi sie bardziej, ale już wolałabym się na coś zdecydować a nie kombinować. W przypadku 10.02 przynajmniej będę wiedzieć kto cc przeprowadza, dzis z nim rozmawialam, uspokoił mnie.
Zatem u mnie 10 lub 12 dni i KONIEC CIAZY
.
Co mi się w termin wciskasz a tak szczerze to zazdroszcze tej świadomości kiedy nastąpi rozwiązanie Ja sobie codziennie wkręcam że moż to już

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
A ja się chwalę, bo mąż właśnie odbiera nasze piękne łóżeczko Piotrusiowe i zaraz będzie skręcał i wam pokażę wieczorem Zamowił też fotelik, zdecydowaliśmy się w końcu na Cybex, aton 3 i mój wymarzony kolor bo pasujący do turkusowego wózka
http://www.baby-markt.de/out/picture...085024_001.jpg
no i generalnie już nie moge się doczekać skręcania
Za fotelik skręcajcie prędko te łóżeczko i chwal się

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość

A ja tez sie pochwale - po 2 miesiacach oczekiwania, w poniedzialek wreszcie bede miala komode
Tylko, ze ja mam jakies zle przeczucie, ze tym razem sie okaze sie ze to np. zly model, nie wiem czemu...:
Nie gadaj będzie dobrze trzymam kciuki

Wróciliśmy z mężem z zakupów i załatwiliśmy wszystko .
Kupiliśmy klin do łóżeczka dla Majki, odebraliśmy zamówione w smyku części do laktatora , zrobiliśmy zakupy i na koniec mąż poszedł do fryzjera i poszliśmy na pizzę

Jeszcze posprzątamy dzisiaj i możemy nic nie robić cały weekend

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora