|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
Ja mam własnie takie rzeczy po Marcelku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | |||
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi, stanęło na rybce z frytkami
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3543 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- [/COLOR] Cytat:
![]() ![]() ![]() całe szczęście, że nie jest taki zły ten kocyk ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez wewillrockyou Czas edycji: 2014-01-31 o 13:54 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | ||||
Zadomowienie
|
Zostawic Was na 2 godziny a tu 2 strony nadrabiania
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dzis z obiadem poszłam na łatwiznę i wracając z zakupów wstąpiłam po chińszczyznę na obiad. Ale z kaczki zdjęłam skórę i wzięłam najmniej tłusty sos do warzyw i makaronu. Emilka zadowolona i najedzona kopie tak, że nici z drzemki ![]() Kupiłam wielkie podpachy na poporodowy czas w domu, żeby mój TZ nie musiał... ![]()
![]() |
#3545 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Uciekam z dzieckiem na dwor, az zyc sie chce jak takie piekne slonce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Zadomowienie
|
Ale mi zonka z tym kocykiem dałyście. Już miałam kupować ale skończył się wzór łaciaty piesek
![]() Bebe mówisz że lepiej w Pepco kupić. Pepco nie mam daleko to bym się pofatygowała ![]() A i pokażę Wam mój brzucholek z dnia dzisiejszego ![]()
Impossible is nothing I ślubuję Ci... Szczęśliwa żona od 9.11.2013r. ![]() I kocham Cię ponad wszystko... Szczęśliwa mama od 06.04.2014r. ![]() Sławcio Edytowane przez agunia4ever Czas edycji: 2014-01-31 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
jak o nim przeczytałam na styczniówkach wpisałam na listę i mąż kupił w niedzielę jak był na Piotrusiowych zakupach w Ikei. Jestem w szoku, bo jest duży i do rzyganek idealny czy do wózka, czy wszędzie do podłożenia...i ta cena 5zł! szok!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3548 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Agunia- nie dodałas fotki ![]()
![]() |
#3549 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Tez tak o nim mysle ![]() Ale w sumie sie ciesze bo czasem jak w Macu bierzemy zestaw to mam podwojne frytki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3550 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3551 |
Wtajemniczenie
|
Witam się po tygodniowej nieobecności
![]() Goście już pojechali, było bardzo fajnie, Antoś zachwycony starszą koleżanką (8lat). Poza tym wczoraj miałam ostatnie usg. Wszystko w normie, Mała waży prawie 2kg, ułożona główką w dół. Blizna na macicy po cc poprzednim mało widoczna, co jest podobno dobrym znakiem. Ciekawe jak to wyjdzie, liczę, że się uda naturalnie urodzić, ale mam większy dystans chyba niż poprzednio. Szykuję się do masaży krocza za jakieś dwa tygodnie, ćwiczę sobie, wizualizuję poród (mam nawet płytę taką relaksacyjną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3552 | ||
Zadomowienie
|
Cieszę się, że Wam też się trampki podobają
![]() ![]() Cytat:
![]() O matko, frytki.... Ja dzisiaj strasznie biednie, bo żurek ![]() Cytat:
![]() Kolejna z piekną talią w 8. miesiącu ciąży... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Zadomowienie
|
No więc kochane, jak porządna ksiegowa głosy policzylam
![]() ![]() Z niusow, jeśli nie wystrasze się, że w bliskim mnie szpitalu nie ma intensywnej stacji dla dzieci, to wyjmuja mi Wikinga za 10 dni, czyli 10.02 ![]() ![]() Zatem u mnie 10 lub 12 dni i KONIEC CIAZY ![]() Lekarz Zasugerował również po tym jak mu wyrz.galam wszystkie obawy, że jednak zdecydowalby się na cc, uzasadniając konkretnie, co mi się podobało i jak mówię, uspokoilo mnie. Z radości nabyłam kolejny kocyk, ale pierwsza przytulanke ![]() Nabyłam też dziś jakiś dziwny krem do usuwania owłosienia pod prysznicem,bo posmarowałam się zwykłym kremem rano i nie dałam rady, ten zapach spowodował u mnie ![]() ![]() No i niepotrzebnie weszłam po chusteczki do rossmana do prania, bo mimo, ze mam wszystko do pielęgnacji dziecia z Weledy, to nabyłam z Hipp, bo zapach ładniejszy ![]() Miałam coś jeszcze napisać, ale zapomniałam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rozumiem że ktoś inny by mi to zrobił ale dlaczego TY, właśnie TY!! Moje konto tego nie przeżyje a ja muszę to mieć!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zadomowienie
|
Aaaa, i pierwszy raz na ktg wyszły mi jakieś skorcze
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3556 | |
Wtajemniczenie
|
Piękny
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() roszponke też widziałam to wezme w najbliższym dniu bo tego akurat nie jadłam nigdy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale nie wiem dlaczego padłam jak zobaczyłam te buciki tak ułożone, miałam wrażenie że Piotruś jest kaleką dlatego te buciki tak ułożyłaś na boku ![]() ![]() ja mam koleżanke co nie lubi ![]() agunia ładny brzusio ![]() Cytat:
![]() cayenneOna mi się podoba data 10.02, a nawet kate ma na ten dzień tremin ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- side czy ty masz jakiegoś newslettera z ikei że wyhaczasz takie promocje? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3558 | ||
Zakorzenienie
|
taaaak głosie rozsądku
![]() widzisz, jakie brudasy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja się chwalę, bo mąż właśnie odbiera nasze piękne łóżeczko Piotrusiowe i zaraz będzie skręcał i wam pokażę wieczorem ![]() ![]() ![]() http://www.baby-markt.de/out/picture...085024_001.jpg no i generalnie już nie moge się doczekać skręcania ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pięknie!! ![]()
![]() |
#3560 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja byłam w Hebe i kupiłam chusteczki Tami, płyn do kąpieli i oliwkę z Hippa i mam chyba wszystko ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Zakorzenienie
|
side no tam jest taki specyficzny styl że jak się ma coś to się tak dokupuje i tak w kółko. Tylko jak się ma gdzie bo gdybym ja kupowała co chwile to byśmy się nie przeprowadzili nigdy w życiu
![]() ![]() to czekamy na foty ![]() a fotelik śliczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez wewillrockyou Czas edycji: 2014-01-31 o 16:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | ||
Zakorzenienie
|
wewillrockyou pod żadnym pozorem nie wysyłaj tżta do sklepu po ciuszki dla dziecka, bo ponakupuje sam róż jeszcze
![]() mmhym paputki sa prześliczne ![]() agunia4ever ![]() Side no to pokaż później to łóżeczko. Co do fotelika to baaardzo mi się one podobają, jak dla mnie najładniejsze z listy fotelik.info ![]() Cytat:
![]() Ja mam zakaz frytek, więc z chęcią zjadłabym cały talerz samych frytek z solą ![]() Cytat:
![]() Ja jak robię sobie jajko sadzone, to tak je przypalam z dwóch stron, że jest czarne i jeszcze dziabam poi tym żółtku, żeby mieć pewność, że jest dosmażone w środku ![]() Jak widzę mojego tżta jak się cieszy jak mu się rozleje żółtko, to mi się ... serio nie lubię lejącego się jajka ![]()
![]() |
#3564 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() A ja tez sie pochwale - po 2 miesiacach oczekiwania, w poniedzialek wreszcie bede miala komode ![]() Tylko, ze ja mam jakies zle przeczucie, ze tym razem sie okaze sie ze to np. zly model, nie wiem czemu... ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Ja uwielbiam. Ela to chyba obrzydze Cie jeszcze bardziej bo uwielbiam kogel-mogel ![]() Tylko w ciazy wole nie ryzykowac i nic lejacego sie z jajka nie jem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest dziwne, bo jak byłam mała to jadłam jajko na miękko i właśniej kogel-mogel ![]() ![]()
![]() |
#3567 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie też rozwalają niektóre chłopięce, w H&M mają nieraz świetne rzeczy np. te body ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3568 | ||
Zadomowienie
|
i ja, i ja
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3569 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Majka poczuwa się chyba bardziej do naszego wątku i ma w nosie wychodzenie w styczniu ![]() śliczny malutki brzuszek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wróciliśmy z mężem z zakupów i załatwiliśmy wszystko ![]() Kupiliśmy klin do łóżeczka dla Majki, odebraliśmy zamówione w smyku części do laktatora , zrobiliśmy zakupy i na koniec mąż poszedł do fryzjera i poszliśmy na pizzę ![]() Jeszcze posprzątamy dzisiaj i możemy nic nie robić cały weekend ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Dziekuje - na pewno sie przydadza ![]() Czyli od teraz mozemy sie umowic na co-piatkowe mycie glowy ![]() Kate - fajnie ze wszystko zalatwione, wlacznie z pizza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.