Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-01, 10:32   #3648
kate1623
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5

Dzień Dobry
Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
ja w 1 ciazy we wtorek jadłam hansa w srode pojechałam do szpitala a w czwartek bylo po wszystkim
a ty myslisz ze w weekend bedziesz lezec i pachniec czekaj jak jutro majka zdecyduje sie na wydostanie z brzucha
Jakoś nie czuje, żeby na dniach się wyłoniła z brzucha

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
To jako druga po Kate prezentuję:
[/URL]
To wszystko jest prześliczne Ja też takie chce

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
wyniki mam dobre, hemoglobina lepsza - warto było wsuwać watróbkę, szpinak i buraki , dostałam L4; na USG pisało 27t5d, czyli albo mała jest mała, albo urodze później o 2 tyg, no bo ja żyłam w przekonaniu, że 30t0d
szczegółowe iUSG ma mi zrobić następnym razem
No to gratulacje za wyniki

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Moja wizyta ok. Pani Doktor wyluzowana, umówiła mnie na następną na 21.02 i na KTG 24.02 fajnie, że ja robię w gacie, że mogę na dniach rodzić a ona luzik - ale jak zapytałam, czy dać znać jakby się coś działo wcześniej to powiedziała, żeby dzwonić ,ale ona tu nic nie widzi, że miałoby się coś dziać.
Miki dzisiaj wykazał wagę około 2750 - sprawdzę jutro dokładnie. Jak dojdzie do 3500 to mi zrobi cc żeby mnie nie męczyć. Czyli nadal nie wiem na czym stoję, bo ma szanse przytyć a może nie zdążyć
No to gratulacje za wizytę wyluzowana lekarka, ale wydaje się spoko

Cytat:
Napisane przez niezapomnijkaa09 Pokaż wiadomość
"Kochana, nie przejmuj się, u mnie w domu też jest bałagan" No myślałam, że ją uduszę Całe mieszkanie wysprzątane, z podłogi można jeść, zrobiło się kilka śladów, które można ścierką w sekundę zmyć a ta mi z bałaganem wyskakuje. Co za kobieta
Pewnie jak dziecku się w przyszłości uleje i zabrudzi podłogę to zawołą opiekę społeczną, że nie dbam o czystość

Bo jeśli tak to działa to mam żwirek dla kotów neutralizujący zapach więc i Antosiowi do pieluch będę go wsypywać
Nie przejmuj się powiedz jej tak samo jak Ją odwiedzisz

to kup porządny krem do pupy bo się może dziecku porysować od żwirku

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość

witam w 36 tygodniu...
Super gratki

Cytat:
Napisane przez Trisdom Pokaż wiadomość
Witam się porannie z kawą i ze skończonymi 36 tygodniami. Robi się goorrrąąąąco...
Gratki

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
Ja dzis zaczynam 35
Donoszona ciaza jest jak sie zaczyna czy konczy 37 tc?
Gratki

Donoszona jest gdy masz 37t + 1d

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora