Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O niższą wagę walczymy, spalamy i rzeźbimy cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-01, 11:34   #2123
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: O niższą wagę walczymy, spalamy i rzeźbimy cz. XI

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
Styczeń:
Ćwiczenia: 1760min + inne (1615min hh + 145min stepper)

Waga i cm razem: -2,1kg i -12cm

Reszta Klub
Pięknie jesteś mega

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
hej ja już po prysznicu i śniadaniu, tak miałam spać do oporu, a o 9:30 już się zwlokłam
siedzę i leiuchuję, błogie uczucie wieczorem idę na mecz ręcznej, potem na stancję do koleżanki a na noc gdzieś na miasto wracam jutro do domu w końcu
no i ja zamierzam czas w lutym właściwie spożytkować wracam do biegania i może jakiś program ćwiczeń wykonam
także działam, pomierzę się jakoś po niedzieli już

Wczoraj kupiłam komin, zwykłą bluzkę taką brzoskwiniową za 10 zł, spodnie za 30 no i do biegania takie oddychające leginsy i bluzkę, na rower też będzie ale na wiosnę krótsze spodenki sobie też kupię
Nareszcie możesz odetchnąć fajny wieczór i noc się szykuje

Też chcę na zakupy

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Hej Ja idę sprzątać i zaczynam ogarniać wszystko Wczoraj mój brat zrobił małą impreze i wypiłam sama całą wódke bo oni pili robioną Dzisiaj bez kaca ale gardło mnie boli
czy mi się śniło czy ktoś wczoraj mówił, że jest na diecie?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora