Wtajemniczenie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Wymienię w LUTYM - Mary Kay, MAC,Irena Eris, Synesis, Bingo, Alep, i wiele innych :)
WĄTEK NIEAKTUALNY
Hej 
Jestem nowa na wątku wymiankowym, więc oczywiście wysyłam pierwsza i dostosowuję się do zasad bardziej doświadczonych Wizażanek ;-)
UWAGA: niektóre kosmetyki są nowe, nie otwierane, a niektóre są używane i nie mam pewności jeśli chodzi o datę ważności. Zaznaczam to w opisie, więc proszę o czytanie, nie chcę nieporozumień Jeśli coś jest po terminie, daję znać.
Za fajną rzecz mogę oddać wiele 
Chętnie wymienię:
Rozświetlający puder Mary Kay, odcień Pearls, 7g - muśnięty trzy razy, teraz leży nieużywany, kartonik jest .
Pędzel kabuki Mary Kay, użyty kilka razy, stan bardzo dobry.
Dr Irena Eris, VitaCeric, Witalizujący krem na dzień SPF 15 - zafoliowany.
Maseczka do twarzy BingoSpa ze 100%olejem sojowym - zużycie 20%.
Woda toaletowa Glow Manila Bond 50ml - zafoliowana
Masło do ciała trawa cytrynowa i kokos Pat&Rub - próbka 20 ml - raz maźnięta, nie widzę daty ważności
Krem punktowy wybielający przebarwienia i piegi Floslek - użyty raz, do 03.2014
Multifunkcyjny krem witalizujący BB 01 light beige - użyty kilka razy, ważność 6m po otwarciu, więc niestety już po terminie, ale nie widzę, żeby uległ zepsuciu
Mydło Alep z olejkiem Nigella - ucięłam tylko kawałek, dla zainteresowanych zdjęcia
Cień MAC Winkle Satin - używany, mogę zrobić dokładniejsze zdjęcia
Balsam do ciała opuncja i biała herbata Floslek - nieotwierany, z folią.
Scandic Plus maska nawilżająca z ekstraktem z owoców - mogę zrobić odlewkę 100 ml
Szampon Green Pharmacy do włosów tłustych - nie otwarty
Mineralny szampon zdrojowy Sulphur - użyty 2 razy
Balsam pod prysznic Nivea - nieużywany
Balsam do ciała Lirene skóra szorstka i sucha - nie otwarty
Balsam po goleniu Venus - raz użyłam, data się zmazała
Mleczko do demakijażu Floslek - nie używany'
Żel oczyszczająco-matujący z Under Twenty - dwa razy użyty
Fluid matujący Under Twenty Natural Matt 120 - użyty dla sprawdzenia odcienia, 6m ważny po otwarciu, więc po terminie
Fluid matująco-wygładzajacy Lirene beżowy 207 - to samo co wyżej
Olejek The Body Shop do twarzy, włosów, ciała 100 ml - dwa razy użyty, nie widzę daty ważności, prawdopodbnie po terminie.
Odżywki Alverde:
z migdałem i arganem, amarantem i olejem sojowym, cytryną i morelą, brzozą i szałwią, miniaturka aloes i hibiskus.
Wszystkie użyte po kilka razy, największe zużycie cytrynowej. Mogę zrobić dokładniejsze zdjęcia z zaznaczonym zużyciem, ale każdej odżywki zostało więcej niż połowa na moje oko (bardzo rzadko po nie sięgałam).
Lakier OPI COLOR TO DINER FOR NL T25 - mam go już dość długo i ostatnio w ogóle nie używam - teraz sprawdzałam konsystencję i gęstość i wydaje mi się, że wszystko z nim w porządku, ale zaznaczam, że nowy nie jest -zdjęcie dodam na życzenie .
Miniaturki -
perfumy DKNY Be delicious miniaturka - zostało 2, 3 ml?
L'OCCITANE Woda Toaletowa PIWONIA -3,4 ml? - miniaturka
DROGOCENNY KREM NA NOC Immortelle - miniatura, nie otwierana.
edit:
Zapomniałam o odżywce Isana z olejkiem z babassu - wycofana już, niedostępna, hit Wizażu i włosomaniaczek ;-) Mam całe nietknięte opakowanie, tylko nie wiem jaka jest data ważności - mam ją z zapasów z tamtego roku.
Jogurt do ciała Fennel kremowe ciastko z kokosem - użyty trzy razy, nie mój zapach, dla zainteresowanych zrobię dokładne zdjęcie.
Jak coś się nie znalazło na zdjęciu przez przypadek, pytać 
Najbardziej zainteresowana jestem wymianą na:
perfumy
różne naturalne kosmetyki (indyjskie, rosyjskie)
podkłady mineralne np. Annabelle Minerals golden fairest kryjący
NIE WYMIENIAM się na ciuchy, kolorówką jestem też mało zainteresowana 
Zapraszam 
Nie ma już : perfum Synesis, wody Beckham.
Edytowane przez phideaux
Czas edycji: 2014-09-06 o 19:01
|