Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-01, 12:35   #3458
milka-pilka
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11

Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o pilke to tu miedzy innymi chodzi o wstawienie dziecka w kanal. No i powiem szczerze, ze pilka + ciepły prysznic i zapominałam po co jestem na porodówce na późniejszym etapie zamiast piłki kazala mi kręcić biodrami i przykucać na skurczu. Bolało, ale pomagało.
Dziękuję, to w takim razie odkurzę dzisiaj swoją
Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
I musze sie Wam pożalić - rozstępy oba uda po bokach i lewe biodro. Nic nawet na to nie wskazywało w trakcie, a oglądałam sie codziennie. Dopiero wczoraj wypatrzyłam te cholerstwa. Ale w sumie organizm gubi, wody ubywa to i wychodza niespodzianki. Na szczęście stan mojej cery na pocieszenie sie poprawił. Dawno już nie chodziłam nawet po domu bez lekkiego kremu koloryzującego, a teraz nie mam z tym najmniejszych problemow
Przykro mi, ale przynajmniej cerę masz ładną, a to jednak fajne uczucie

Maruda - dobrze, że napisałaś. Przykro mi, że w szpitalach panują takie kiepskie warunki Jesteś bardzo dzielna i gratuluję nowych umiejętności obsługi sondy i innych urządzeń - na pewno będzie tysiąc razy lepiej, jak Ty będziesz się synkiem opiekować i go karmić przez te urządzenia. Mam nadzieję, że cały czas będziesz miała łóżko obok małego.
Trzymajcie się dalej dzielnie

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Napisane przez iwantyou99 Pokaż wiadomość
Kochana moze maz mógłby jeden dzien spędzić z malutkim a Ty miałabyś chwile tylko dla siebie?? Napewno da Ci to kopa do działania.
Dobra myśl. Choćby pół dnia.
milka-pilka jest offline Zgłoś do moderatora