Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Luty Zara, Benetton, Promod,River Island, oficerki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-01, 20:58   #1
Pani Stettke
Zakorzenienie

Przekupka: 147 pkt / 100% pozyt.

Luty Zara, Benetton, Promod,River Island, oficerki

NIEAKTUALNE

Zapraszam do wymiankowania w lutym

Parę słów wstępu:

Mam w wątku rzeczy raczej drogie i bardzo zadbane, więc fajnie byłoby, gdyby wymiana obejmowała rzeczy o mniej więcej tej samej wartości- nie wymienię butów Simple za 600zł za buty z ekoskóry z CCC.

Jeśli chcesz mi zaproponować sprany T-shirt w zamian za kurtkę ze skóry- nie pisz do mnie.

Zapoznaj się natomiast z moją wish, jest poniżej- jeśli masz coś z niej-napisz do mnie.

Nie muszę wymieniać przedmiotów w tym wątku- mam bardzo dużo, za dużo wszystkiego, dlatego będę wybrzydzać. Część jest wystawiona na innych portalach, więc mogą znikać.

Odpisuję w Twoim wątku, odpisz, proszę, w moim.

Jeśli masz mniej niż 10 przekupek- wysyłasz pierwsza.

Wysyłam listem poleconym ekonomicznym w bąbelkowej kopercie lub porządnie zabezpieczoną paczką- tego samego oczekuję od Ciebie.Na poczcie bywam kilka razy w tygodniu, ale nie codziennie.

WISHLISTA

Chętnie przygarnę:
-dużą torebkę (tylko skóra naturalna) typu shopper, najchętniej w jakimś zdecydowanym kolorze, marzę o torebce od Dzikiego Józefa
-ubrania marki by Insomnia, Risk made in Warsaw
-koszule i bluzki z Zary i Mango
-sweter oversize w kolorze bordo

Noszę rozmiar 36/38.

Na wymianę mam następujące rzeczy:

Rzeczy "rockowe"- skóra, ekoskórka, czaszki, glany:

1.
skórzana kurtka Promod, 36, skóra jagnięca, bardzo miękka, kolor jasny karmel, stan bardzo dobry (widać nieznaczne ślady używania tylko przy bliższym przyjrzeniu się, bo skóra jest typu vintage, więc absolutnie nie są widoczne przy noszeniu). Ma też świetny tył- jest dość mocno dopasowana cięciami w talii, bardzo kobieco to wygląda. Zapłaciłam za nią 499zł, jakość jest super, to rzecz na długie lata, więc łatwo nie oddam.

2.marynarka z eko-skórki Jacqueline Riu, rozmiar 36, zapinana na haftki, taliowana, niewielkie bufki na ramionach. Stan idealny. W rzeczywistości znacznie ładniejsza. Nie błyszczy się tak jak na zdjęciu, wygląda raczej tak jak na zdjęciu z płaszczem

3.tunika River Island z czaszką z nitów, 38, stan bardzo dobry- leci do lagowianka

4. Bluzka Orsay, rozmiar S, ekoskórka u góry, stan bardzo dobry

5.glany 36, skóra naturalna, stan bardzo dobry-przepiękny model, sznurowane z przodu, zapinane na zamek z boku po wewnętrznej stronie, z grubej skóry w kolorze grafitowej czerni, przecieranym na popiel.

6.bluzka Zara śliwkowa, wstawki z eko-skórki, rozmiar S (ale małe s- pachy 42xmx2) -z metką, ale i z wadą-rozejście materiału na szwie z tyłu, do zrobienia przez krawcową za parę złotych

Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC01905.jpg
Wyświetleń: 50
Rozmiar:  30,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC01906.jpg
Wyświetleń: 15
Rozmiar:  30,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC01751.jpg
Wyświetleń: 29
Rozmiar:  31,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC01752.jpg