Dot.: Luty Zara, Benetton, Promod,River Island, oficerki
Różności:
1.biały t-shirt Benetton, rozmiar XS, bdb
2. chabrowo-niebieska Benetton, kolor bardziej chabrowy niż na zdjęciu, rozmiar S, stan bdb minus za wystające w kilku miejscach mikroniteczki, trudno to opisać- piękna jest, materiał lekki jak piórko, rękawy mgiełka -leci do asullkaoo
3. welurowy dres Triumph rozmiar 36 (taki jak na zdjęciu, tylko mój turkusowo-morski), stan bardzo dobry, raczej na niewysoką osobę
4.płaszcz Solar 36, rozkloszowany, bawełniany, rękaw 3/4, bardzo stylowy, w stylu lat 50-tych, do noszenia z długimi rękawiczkami i kopertówką, piękny, gołębioszary kolor, w talii szeroki pas
5. ciepła włoska kurtka marki Vernia z gigantycznym kołnierzem z futra- nie wiem, czy jest naturalne czy sztuczne, w każdym razie jest grubaśne, mięsiste i bardzo, ale to bardzo miękkie.
Kołnierz można zapiąć pod szyją na haftkę albo rozpiąć i rozłożyć na ramionach.Można go też w ogóle odpiąć- jest przypinany na guziczki. Brak jest jednej z pętelek do guzików, ale to żaden problem.Jest bardzo starannie odszyta- ma piękną wiskozową podszewkę w panterkę, dwie nakładane kieszenie, a z tyłu w pasie dekoracyjny gumowany pas. Stan bardzo dobry-jedyną usterką jest to, że napy, na które kurtka się zapina, są porysowane. Nie rzuca się to bardzo w oczy.Będzie dobra na rozmiar 36 i 38 (długość od ramienia 51cm, długość rękawa od ramienia (po zewnętrznej) 59cm,szerokość pod pachami 48cmx2, szerokość w pasie 43cmx2 (może być trochę więcej ze względu na gumę w pasie)-leci do lagowianka
6. czarny top- koszulka Coemi rozmiar XS, może być na małe S, z koronką i falbanką na dole, stan bardzo dobry (ja nosiłam jako top pod gruby sweter)
7.jedwabna koszula-body Victoria's Secret, metka Moda International, stan bardzo dobry, rozmiar S (wg mnie to 38), elastyczna, raz założona, real foto kompletnie nie oddaje koloru- to ciemny róż, wpadający w fiolet.
8.longsleeve Terranova, S, stan bardzo dobry minus
Edytowane przez Pani Stettke
Czas edycji: 2014-03-10 o 20:10
|