2014-02-02, 18:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Cytat:
Napisane przez pater86
A ja mam dziś zły dzień, jakoś źle się czuje i to nie wiem czy fizycznie czy psychicznie... Nic mnie nie boli, nic się złego nie stało, ale jakoś tak jest mi źle i głupie myśli mnie nachodzą... Poczarujcie coś żeby je odpędzić 
Ja właśnie nie bardzo umiem odróżnić czy to co czuję jest normalne czy nie, o ile takie pukanie, kopniaki itp. uznaję za zdrowy objaw, to takiego właśnie wypinania i naciskania na pęcherz już nie jestem pewnia :/ nie powinnam się martwić? Czasami to już sama nie wiem czy mi się chce sikać czy nie, wydaje mi się, że ta moje dzidzia jest bardzo nisko  I tą szyjką się dodatkowo martwię... Jakbym było 100% pewna, że to wszystko jest normalne to bez problemu to przeżyję 
|
udało mi się wyczarować że jutro będzie nowy dzień i nowe szanse na miłe rzeczy główka do góry 
kiedy masz teraz wizyt? spisz sobie wszystkie wątpliwości i o wszystko się wypytaj
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;44942170]Dziewczyny macie czasem coś takiego, że jąk dłużej chodzicie to zaczyna nagle boleć brzuch ale tylko tak z boku któregoś kluje? Takie coś jakby kolka...[/QUOTE]
wcześniej mnie łapały takie kolki ale rzadko i szybko ustępowały
Cytat:
Napisane przez __Sylwia__88
Padam z nóg. Siostra jechała do większego miasta do CH to zabrałam się z nimi. Chciałam pooglądać dzidziusiowe rzeczy. Dużo pięknych było ale zaczekam z takimi zakupami wyprawki na męża, niech i on mocniej poczuje że ojcem będzie. W Smyku są przecenione body z krótkim i długim rękawem i 3 pary body za 20 zł można kupić. Tylko nie wiem jak z jakością bo zapakowane tak żeby przypakiem nie dotknąć materiału.
A teraz normalnie padam z nóg, głowe mi chce rozsadzić a nogi bolą jak bym 10 km przeszła. Zmęczenie daje się we znaki.
|
Leć koniecznie odpocząć a kiedy będziesz miała męża obok siebie?
Cytat:
Napisane przez Prowansja88
Predip- nie dziwę się, że przeraziły Cię podkłady, mnie także przerażają.. W sumie niebardzo umiem sobie to wyobrazić. To po prostu kawał waty (rozmiaru XXL) z bawełnianą powłoczką. Nie chcę raczej chodzić z czymś takim..;/ wiadomo w szpitalu, ale po powrocie do domu będę kombinowała coś z podpaskami tymi ultra cienkimi 3mm, np. always night z bawełnianą powłoczką albo coś tego typu. One przede wszystkim chyba lepiej pochłaniają zapach itd, nie wspomnę już o komforcie używania. Po cesarce przejście na te 3mm to nie problem, gorzej po porodzie SN gdzie jest szycie i/lub spora rana. Coś wymyślimy.. jakieś przewiewne sukienki, tuniki itd.
Nie pamietam, która rzuciła pomysł z "bonami" na prezent, ale dzięki, bo super! Akurat w lutym mój TŻ ma urodziny, więc pomysł przyda się na pewno!
|
Te zwykłe podpaski częściej odparzają i często są perfumowane dlatego nie są najlepsze po porodzie. Jakoś będziemy musiały się przemęczyć z pampersami jedyne co nam zostaje to modlić się o lekkie krwawienie 
Dobrze że udało Wam się z Tżem znaleźć wspólną wersję łazienki 
Ja chyba też zgapię pomysł na bony dla męża 
Mamusie co myślicie o tym wózku? http://jedo.pl/pl/#/fyn/classic/
|
|
|