|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
W lutym szybciutko śliczne Escada Especially Elixir ( istne konfiturki różane)
WĄTEK NIEAKTUALNY, ZAPRASZAM DO WĄTKU MARCOWEGO, TUTAJ: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post45387393 
Hej Hej Miłe Wizażanki Zapraszam do szybkiej lutowej wymianki.
W totalnym skrócie opis kolorków:
Na czerwono- dokładki
Na niebiesko - aktualne do wymianki
Na szaro - rezerwacja i wymienione.
Cały regulamin - w dole wątku.
Wymienię:
ESCADA SUNSET HEAT EDT 50 ml. Nowe ,zafoliowane, nieotwierane. Będę marudzić, wymienię za coś extra (Proszę pytać o aktualny stan, zamierzam otworzyć i zacząć używać - otwarte i psiknięte 1x )
THE BODY SHOP JAPANESE CHERRY BLOSSOM EDT, ok. 38 ml/50, brak kartonika.
Szukam tylko zapachów, (ew. porządnego tuszu podkręcającego rzęsy).
Poleciały w świat lub czekają w blokach startowych na wylot ...:
* Bvlgari OMNIA CRYSTALLINE EDT 25 ml. Nowe, zafoliowane, nieotwierane.- Biała Dama.
* Escada Especially ELIXIR - Fenris.
* MEDEA Carla Fracci EDP 30 ml. Ubytek 3 psiknięć testowych, jest kartonik.- pozzzziomka
* KENZO AMOUR I LOVE U EDT 40 ml. Ubytek 1 psika tesowego. Tester z korkiem, jest biały testerowy kartonik. - Małgosia791.
* Estee Lauder MODERN MUSE EDP 30 ml. Ubytek jednego psika testowego, jest kartonik. Nowość! ....I to bardzo ładna nowość Zapach kwiatowo-owocowy, według mnie bardziej kwiatowy, bo z dominującą słodyczą jaśminu i innych słodkich kwiatów. Bardzo podobne do Narcizo Rodriguez For Her i Idylle . -poleci do agaa13
* LA VIE EST BELLE L'EAU DE PARFUM LEGERE Lancome EDP 30 ml, ubytek 6 psików testowych. Jest kartonik z folią i folijką za
bezpieczającą wokół wstążeczki. Wymienię najchętniej na wersję EDP ( bo w tej chwili mam dwa flakony Legere i nie wiem czy mi się nie znudzą...) - Magdama1
* HALLOWEEN KISS J. Del Pozo EDT ok. 28 ml/30. Jest kartonik. - Curious71
* AMOR AMOR FORBIDDEN KISS Cacharel EDT, ok. 48 ml/100, brak kartonika. Śliczny słodziak z dyskretną ciepłą piękną nutą kawy...- Curious71
* Lancome podkład TEINT MIRACLE odcień 010 Beige , początkowa poj. 30 ml, zużycie ok. 5 -10 % - Curious71

Zapraszam
Moje zasady są w starym, niekatualnym już wątku, tu: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...15&postcount=1
- Przypominam, że zgodnie z moimi zasadami - w związku z nadużyciami do jakich ostatnio doszło wobec mojej osoby, od teraz twardo trzymam się zasdady, że osoby posiadające do 100 przekupek włącznie - mogę poprosić aby wysłały swoje przesyłki pierwsze, ( oczywiście jestem w niektórych przypadkach skłonna pójść na ustępstwa ) 
- Jeśli o coś u mnie pytasz i ja odpowiadam, że jestem zainteresowana wymianką to oczekuję również odpowiedzi co dalej. Odpowiadam przecież na Twoje zainteresowanie czymś u mnie.Jeśli mnie ignorujesz a udzielasz się w innych wątkach - lądujesz na liście ignorowanych u mnie. To samo w przypadku aroganckiego zachowania - rozmawiam tylko z dojrzałymi osobami.
Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2014-03-01 o 12:24
Powód: aktualizacja, dokładka
|