Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-04, 15:34   #592
Tasia34
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

Cytat:
Napisane przez alliw Pokaż wiadomość
Dziewczyny, moja siostra dowiedziała się że ma chorobę Hashimoto Endo powiedziała jej że wszyscy w rodzinie maja się przebadać, bo to jest choroba genetyczna.
Uuu. Przebadaj się

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
oooo. a chcesz poznac płec? bo na genetyku to na bank można . jestem taka ciekawa ...... a masz jakies przeczucia?( bo moje się wszystkie sprawdziły . )
Chcę, pewnie Ale boję się, że za wcześnie będzie.
A przeczucia... W 1. ciąży miałam przeczucie, że będzie dziewczynka, więc ten tego...

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Tasiuuu, mój syn nie tolerował dłuuugo żółtka, nasza pediatra nie robiła z tego żadnej tragedii. u Was grubsza sprawa... bo skoro tak ostro reaguje jego organizm, to ja bym jednak czekała.

wow. Krzyś lubi fridę LOL!
no i dla męża (już mąż???)

heh. Ty będziesz mieć Okruszka + starszego Okruszka. a ja mam już Klocuszka, którego wciąż widzę jako Okruszka
Na razie czekam... ale żeby żelaza nie miał za mało w diecie...
Jeszcze nie mąż. Na dniach będziemy "składać papiery" No ale ja się jeszcze zastanowię
Klocuszek Mój starszy Okruszek to też Klocuszek, dziś wnosiłam Go na II piętro i miałam stan przedzawałowy

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
od jakiegoś czasu ostatnie karmienie nad ranem jest związane z tym, że biorę Młodego do siebie. i się cały czas zastanawiam jak Ty to robisz on wpełza na Ciebie? śpisz na golasa? cały czas bokiem? przerzucasz go nad sobą? przechodzi pod Tobą? nie dobiera się do Twojego męża???
Ja też się zawsze nad tym zastanawiam, u nas nakarmienie w łóżku na leżąco to istna gimnastyka - tzn. dla K. bardzo wygodnie, ale ja mam zdrętwiałą rekę, wygięty bok i ogólnie nie za bardzo

Zaraz licytuję spodnie ciążowe na All
Ania
http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png
Tasia34 jest offline Zgłoś do moderatora