2014-02-04, 15:34
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Cytat:
Napisane przez alliw
Dziewczyny, moja siostra dowiedziała się że ma chorobę Hashimoto  Endo powiedziała jej że wszyscy w rodzinie maja się przebadać, bo to jest choroba genetyczna.
|
Uuu. Przebadaj się 
Cytat:
Napisane przez nestelle
oooo. a chcesz poznac płec? bo na genetyku to na bank można . jestem taka ciekawa ...... a masz jakies przeczucia?( bo moje się wszystkie sprawdziły . )
|
Chcę, pewnie Ale boję się, że za wcześnie będzie.
A przeczucia... W 1. ciąży miałam przeczucie, że będzie dziewczynka, więc ten tego... 
Cytat:
Napisane przez pani22ka
Tasiuuu, mój syn nie tolerował dłuuugo żółtka, nasza pediatra nie robiła z tego żadnej tragedii. u Was grubsza sprawa... bo skoro tak ostro reaguje jego organizm, to ja bym jednak czekała.
wow. Krzyś lubi fridę LOL!
no i dla męża (już mąż???)
heh. Ty będziesz mieć Okruszka + starszego Okruszka. a ja mam już Klocuszka, którego wciąż widzę jako Okruszka  
|
Na razie czekam... ale żeby żelaza nie miał za mało w diecie...
Jeszcze nie mąż. Na dniach będziemy "składać papiery" No ale ja się jeszcze zastanowię 
Klocuszek Mój starszy Okruszek to też Klocuszek, dziś wnosiłam Go na II piętro i miałam stan przedzawałowy 
Cytat:
Napisane przez pani22ka
od jakiegoś czasu ostatnie karmienie nad ranem jest związane z tym, że biorę Młodego do siebie. i się cały czas zastanawiam jak Ty to robisz  on wpełza na Ciebie? śpisz na golasa? cały czas bokiem? przerzucasz go nad sobą? przechodzi pod Tobą? nie dobiera się do Twojego męża??? 
|
Ja też się zawsze nad tym zastanawiam, u nas nakarmienie w łóżku na leżąco to istna gimnastyka - tzn. dla K. bardzo wygodnie, ale ja mam zdrętwiałą rekę, wygięty bok i ogólnie nie za bardzo 
Zaraz licytuję spodnie ciążowe na All
|
|
|