Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię lutowo EDM, Amilie, Adidas, Ziaja, atomizery...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-04, 18:25   #1
rozdwojona
Raczkowanie

Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.

lutowo EDM, Amilie, Adidas, Ziaja, atomizery...

Zamknięty wątek

Zostało mi jeszcze trochę kosmetyków, które chcę szybko oddać w dobre ręce. Odpisuj u mnie ja będę u ciebie. Jestem otwarta na wszelkie propozycje, zależy mi by szybko wymienić rzeczy jednak nie oferuj mi kosmetyków przeterminowanych. Zarówno odsypki jak i odlewki mierzę na mililitry, ponieważ nie mam wagi.

Możliwa wymiana osobista we Wrocławiu.

czarny - aktualne
niebieski - dokładka
szary - wymienione

Kolorówka
Cienie podwójne Avon, True colour, midnight shy, wypróbowane, mam je ok. 7 miesięcy, ważne 24 m
Cienie podwójne Avon, True colour, healty glow, używane, mam je ok. 7 miesięcy, ważne 24 m
Cień Everyday Minerals, Silver Spoon, niebiesko-szary ze złotymi drobinkami, kupiony z Allegro, zużycie z 5%, 2,5 g
Cień Everyday Minerals, Weeping Willow, matowy granat, kupiony z Allegro, zużycie z 5%, 2,5 g
Cienie Essence, Quattro eyeshadow, nr 10 me and my ice cream, wypróbowane, mam je ok. 7 miesięcy, ważne 36 m
Meow róż Cana, zimny różowy odcień z efektem tafli, próbka otwarta w celu sprawdzenia kolor,
Pigment sypki Miyo nr 10 (rudo-rdzawy)
Próbka pudru Angel Dust Amilie 0,25 g nieotwierana,

Akcesoria
jeden atomizer w niebieskiej plastikowej obudowie, buteleczka szklana 5 ml, nigdy nie używany
Pędzel wysuwany Avon z produktu Shimmer Glow Dust, używany, zdezynfekowany
Zestaw pędzli z etui kupionych w Biedronce, trzonki metal+plastik (z 5 pędzli zostawiam sobie jeden, który od pół roku używam do nakładania maseczek - piorę go 1 na tydzień i trzyma się idealnie):
  • pędzel do pudru (pasuje jednak bardziej do różu, bronzera) włosie miękkie, nieużywany
  • pędzel do nakładania cienia lub korektora - włosie sztywne, wypróbowany, zdezynfekowany
  • pędzelek do ust - włosie sztywne, nieużywany
  • aplikator z gąbeczką - nieużywany
  • dorzucam grzebyko-szczoteczkę z innej serii, szczoteczka jest lekko zdeformowana,
Etui na telefon 7x13 cm zapinane zamkiem, dołączony jest paseczek dł. 13 cm
18 (w tym 14 z sitkami) pustych słoiczków po próbkach (na zdj. jest 17 nakrętek, bo nie zauważyłam że jedna mi się poturlała na bok)

Pielęgnacja
Kallos, Serical, Crema al Latte (Mleczna odżywka kremowa do włosów) - będzie otwarta dzisiaj 23.04.2014, wazna od otwarcai 12 m
Kallos Relaks - balsam do prostowania włosów - z wymianki, zrobię odlewkę, ważny rok
Maseczka AA, Skuteczna pielęgnacja - maseczka intensywnie odżywiająca, 5 ml, ważna do 2015.11
Dezodorant perfumowany, Impulse, La Pantera, 1 psiknięty, ważny do 03.10.15
Antyprespirant FA Sport Invisible Power, 150 ml, nowy, niepsikany, kod na spodzie: 0930936616
Antyprespirant Deep Energy, 150 ml, nowy, niepsikany, kod na spodzie: 3280
Próbki Nivea, szampon i odżywka Diamond Volume, włosy cienkie z tendencją do przetłuszczania, 10mlx2

Książki:
David Begg, Ekonomia: Makroekonomia, wyd. 3 zmienione, Warszawa 2007.
Zdzisław Pierścionek, Strategie konkurencji i rozwoju przedsiębiorstwa, Warszawa 2007.

Szukam:
- kosmetyków naturalnych,
- glinek,
- olejów nierafinowanych, szczególnie: kokosowego, ze słodkich migdałów, orzechów laskowych,
- balsamów,
- płatków kosmetycznych,
- Ziaja Med, kuracja lipidowa, krem naprawczy na dzień/noc, 80 ml
- z chęcią zerknę na twój książkowy wątek.

Wymienione:
Rękawiczki bawełniane, For Your Beauty (skład 95% bawełna, 5% elastan), nieotwierane.
Amilie, podkład Biscuit, beżowy odcień, próbka nieotwierana

jeden atomizer w niebieskiej plastikowej obudowie, buteleczka szklana 5 ml, nigdy nie używany
Ziaja tonik BIO aloesowy, cera normalna i sucha, 200 ml – nowy, nieotwierany, data ważności 02.2016

Lily lolo, Flawless matte, mam go z rok, ilość odsypki do ustalenia
Eye liner z Rossmana, używany z 7 razy, ważny do 09.2014
L`Biotica, Regenerujący krem do rzęs, nieotwierany, data ważności: 6.2016
Drewniany grzebień - rozstaw ząbków 2,5 mm
Cienie Lovely, Magnetic you collection, terra cotta eye shadows nr 1, wypróbowane 2 kolory, ważne do 10.2014
Pędzel kabuki, Everyday Minerals, używany, napis jest częściowo starty, zdezynfekowany
5 pustych pojemniczków z sitkami po próbkach
Korektor mineralny Amilie, Pistachio, 4g, wypróbowany, ważny 24 m
Korektor mineralny Amilie, Pistachio, 4g, zużycie ok 5%, oddam cały
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  atomizery.jpg
Wyświetleń: 16
Rozmiar:  119,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_1725.jpg
Wyświetleń: 19
Rozmiar:  111,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_1727.jpg