2014-02-04, 18:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Cytat:
Napisane przez agatkaa1
a ja powiem Ci tak, każdej zdrowej kobiecie trafia się cykl bezowulacyjny i nie ma się tym co łamać i przejmować! takiego jestem zdania!
|
wiem, wiem... tylko, że u mnie bez owu jest zdecydowanie częściej - ale rozumiem co chciałaś mi powiedzieć 
Cytat:
Napisane przez agatkaa1
A metformina napewno Ci pomoże! Ile łykasz?
|
500mg x 2
Cytat:
Napisane przez agatkaa1
Jak ta P. Dr się zwie?? 
|
napisałam w tamtym poście jak wcześniej pytałaś 
Cytat:
Napisane przez agatkaa1
a jak długie masz te cykle?? spokojnie jesli nawet stymulacja będzie to dasz radę  i będzie OK! Szkoda tylko że do maja kazała czekać...
|
Kazała czekać, bo wygląda na to, że poprzednim razem udało się dzięki metforminie, zmianie klimatu i co chyba najważniejsze - myślenia...
Zmieniłam długoletnią lekarkę, więc ona zna moją historię tylko na podstawie tego co wie ode mnie - chyba po prostu chce spróbować tak jak udało się wcześniej a potem na spokojnie wdrażać dokładną diagnostykę pod swoją opieką...
Cytat:
Napisane przez agatkaa1
też to sobie tak tłumaczę, udało się raz, udało drugi więc uda się i trzeci i oby szczęśliwy!! 
|
Tak będzie 
Cytat:
Napisane przez agatkaa1
tutaj nie ma co wybaczać bo popłakać sobie warto od czasu do czasu i wyrzucić te wszystkie złe/negatywne emocje a zawsze potem jest lepiej!
Wiesz, po każdej burzy wychodzi słońce Kochana! 
|

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------
Cytat:
Napisane przez anitaxas
Jojla  czasami dobrze się tak wypłakać.. A może do maja się wydarzy wyczekiwany cud.. Kochana trzeba wierzyć, że zła seria się kiedyś kończy.
|

staram się - tylko czasem mi nie wychodzi 
Cytat:
Napisane przez agatkaa1
|
fajne 
Cytat:
Napisane przez jana
Chyba po raz setny odswiezam strone diagnostyki a wynikow nie ma, no chyba oci...je,
|
spokojnie, będą
|
|