Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-04, 18:56   #2166
jojla
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
a ja powiem Ci tak, każdej zdrowej kobiecie trafia się cykl bezowulacyjny i nie ma się tym co łamać i przejmować! takiego jestem zdania!
wiem, wiem... tylko, że u mnie bez owu jest zdecydowanie częściej - ale rozumiem co chciałaś mi powiedzieć

Cytat:
A metformina napewno Ci pomoże! Ile łykasz?
500mg x 2

Cytat:
Jak ta P. Dr się zwie??
napisałam w tamtym poście jak wcześniej pytałaś

Cytat:
a jak długie masz te cykle?? spokojnie jesli nawet stymulacja będzie to dasz radę i będzie OK! Szkoda tylko że do maja kazała czekać...
Kazała czekać, bo wygląda na to, że poprzednim razem udało się dzięki metforminie, zmianie klimatu i co chyba najważniejsze - myślenia...
Zmieniłam długoletnią lekarkę, więc ona zna moją historię tylko na podstawie tego co wie ode mnie - chyba po prostu chce spróbować tak jak udało się wcześniej a potem na spokojnie wdrażać dokładną diagnostykę pod swoją opieką...

Cytat:
też to sobie tak tłumaczę, udało się raz, udało drugi więc uda się i trzeci i oby szczęśliwy!!
Tak będzie

Cytat:
tutaj nie ma co wybaczać bo popłakać sobie warto od czasu do czasu i wyrzucić te wszystkie złe/negatywne emocje a zawsze potem jest lepiej!
Wiesz, po każdej burzy wychodzi słońce Kochana!

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Jojla czasami dobrze się tak wypłakać.. A może do maja się wydarzy wyczekiwany cud.. Kochana trzeba wierzyć, że zła seria się kiedyś kończy.

staram się - tylko czasem mi nie wychodzi

Cytat:
fajne

Cytat:
Napisane przez jana Pokaż wiadomość
Chyba po raz setny odswiezam strone diagnostyki a wynikow nie ma, no chyba oci...je,
spokojnie, będą

jojla jest offline Zgłoś do moderatora