Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-05, 10:47   #4336
Smarrita
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Czesc, nie jestem jedna z Was, ale potrzebowalabym opinii i pomocy.Planuje kolejna ciaze i wszyscy mowia, ze najlepsze miesiace to marzec i kwiecien, ale ja nie jestem przekonana wiec mam pare pytan.
1. Jak Wam sie chodzi zima z duzym brzuchem szczegolnie jak duze mrozy?Nie meczy Was nie dosc brzuch to jeszcze tona cieplych ciuchow.
2.Jak sobie radzicie z garderoba ciazowa?Szczegolnie chodzi mi o kurtki.Kupowalyscvie nowe?Duze sa koszty tego?A jak z butami?Wkladacie nogi w kozaki?Jakie nosicie.

Wiem, ze moze to blahe pytania, ale zalezy mi na tym zeby wiedziec na co sie decyduje, albo zaplanowac ciaze w innym terminie.
Poprzednie dzieci mialam jesienne wie letnie kiecki, tuniki nosilam, nie bylo problemu ze plaszcz niedopiety.Latem meczyl upal, ale wanna z zimna woda pomagala
Nie moge obie pozwolic na nie wychodzenie z domy.
ad1. Póki co u mnie jeszcze nie było dużych mrozów. Pogoda za oknem raczej wiosenna Mimo, że może nie mam ogromnego brzucha chodzi mi się czasem ciężko. Wszystko też zależy od dnia. Czasem śmigam jakbym nie była w ciąży a czasem się wlokę jak staruszka. A nie sorry staruszki jeszcze mnie wyprzedzają....
ad2. Prócz 2 par spodni ciążowych nie musiałam niczego kupować. Do kurtki jeszcze się dopinam (skończony 33 tydz). Ale jeszcze wszystko przedemną. W razie czego mam jedna jeszcze większą kurtkę, starą bo starą ale jak trzeba będzie to ją poszukam. Płaszcz już dawno schowałam, już był przyciasny. Do kozaków się dopinam, czasem chodzę w adidasach jak mi się nie chce kozaków zakładać.
W sumie już jestem na l4 więc w domu chodzę w spodenkach męża, nic mnie na brzuchu nie uciska przynajmniej.
Smarrita jest offline Zgłoś do moderatora