2014-02-07, 18:40
|
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 49 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Luty !! H&m* bershka* sinsay* new yorker* cropp* i wiele innych :)
BLUZKI, TOPY 
1.Bluzeczka z krótkim rękawkiem w paseczki. Stan bardzo dobry. Rozmiar ok. S (niestety wszystkie metki są ucięte). Bluzeczka ma dłuższe boki. Guziczki przy dekolcie odpinane.
2.Biała bokserka z napisem marki Sinsay. Rozmiar z metki S. Noszona kilka razy. Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania.
3.Biały top na ramiączkach kupiony w New Yorkerze. Rozmiar z metki XS. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem - normalne ślady użytkowania bez dziur, plam. Przepraszam, że top na zdjęciu jest wygnieciony, ale prosto co ściągnęłam go z prania.
4. Miętowy top na ramiączkach kupiony w New Yorkerze. Rozmiar z metki XS. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem - normalne ślady użytkowania bez dziur, plam. Przepraszam, że top na zdjęciu jest wygnieciony, ale prosto co ściągnęłam go z prania.
5.Grafitowa bokserka H&M. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry.
6. Biała bokserka z guziczkami przy dekolcie marki Tally Weijl. Rozmiar z metki XS jednak wydaje mi się, że jest większa. Stan oceniam na bardzo dobry z minusem - dwie czarne małe plamki pod guziczkami, niewidoczne podczas noszenia, nie udało się ich uchwycić aparatem.
7.8. Biała bluzka oversize kupiona w New Yorkerze. Tył dłuższy od przodu. Stan bardzo dobry. Rozmiar z metki S.
9.Biała długa asymetryczna bokserka marki H&M. Rozmiar z metki S jednak będzie pasować na każdy rozmiar. Stan dobry za zmechacenia, które trzeba usunąć maszynką do ubrań.
10.Bluzeczka z sercem House. Rozmiar z metki XS. Stan bardzo dobry.
Czas edycji: 2014-02-21 o 23:49
|
|
|