Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-12, 10:21   #877
martyna141
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez nadzwyczajna Pokaż wiadomość

W ogole jestem lekko podlamana. Podobno zamykaja oddzial w moim szpitalu juz teraz. A mieli od 1 kwietnia i tak liczyłam ze sie zalapie. I nie mam wyboru. Musze w Matce Polce rodzic. Nie mogłam dzis spac bo boje sie tego szpitala. Traktuja cie jak zwierzynę a nie jak młoda matke, nie ma wsparcia przy opiece nad maluszkiem i w ogole. To jest daleko ode mnie i caly pobyt bede tam zdana na siebie bo mama nie przyjedzie a TZ w pracy bedzie. I pewnie bede przerażona.

Druga sprawa.Od dwóch dni w nocy mam niedowlad prawej reki. Nie moge zgiac palcow w piesc. Nie wiem czy to juz taki ucisk na nerw.

Boje sie i odechcialo mi sie rodzic.

Sent from my GT-I9105P using Wizaz Forum mobile app
mnie strasznie zaczyna boleć lewy bok i lewe biodro :/ pewnie dlatego, ze ciagle na nim lezakuje ale czasem w nocy mam ochote płakać z bólu..

może jednak poczekają z zamknięciem, albo miło Cię zaskoczą i wszystko będzie ok w tym drugim szpitalu.

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
Witam się z rana
Miałam problem z zaśnięciem na żadnym boku nie mogłam leżeć bo mnie brzuch bolał i ciągnął a na plecach aż mi słabo było ale jak zasnelam to jak zabita
Dziś na 11:20 jadę do szpitala na ktg

Wysłane z mojego GT-I8190
oj znamy to.. :kcuki: za ktg !

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość

Znam ten problem z odwracaniem się Leżąc na plecach się duszę, a chcąc się odwrócić z boku na bok, muszę się obudzić i przejść całą procedurę łącznie z poprawianiem podkładu na łóżko, bo się przesuwa

Idę się położyć, bo
też zanim się bróce z boku na bok albo jakkolwiek inaczej to jak orka i sie tylko denerwuje przy tym.

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
śpisz już na podkładzie ? To ja cięgle twardo nie
właśnie dzwonił mąż kontrolnie bo powiedziałam że bardzo dziwnie się czuję i mam biegunkę a to może być sygnałem Akurat zapowiedziały się do mnie dziś dwie koleżanki o dwóch różnych godzinach plus mam dziś szkołę rodzenia...co za dzień

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

własnie wyobraziłam sobie Ewcię która ma już 16 lat i zaprasza chłopaka do siebie a wy dalej na niani kontrola jej oddechu czy nie za szybko przy nim dyszy

a tak serio rozumiem obawy, ale tak fajnie to napisałaś
dobre z ta kontrolą, nawet nie mówie Tżtowi bo od razu by kazał kupić i szpiegować córcie my nie planujemy takiego zakupu.

side85 no to kochana

Cytat:
Napisane przez kolba Pokaż wiadomość
Czesc Kochane!
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki, słowa otuchy i oczywiście brokuły Nawet nie wiecie jak bardzo mi to pomaga!
Od piątku leżę plackiem w szpitalu, non stop pod kroplówką. Od soboty i rozwarcia 2cm mnie nie badali, bo wolą nie ruszać. Jutro mam badanie i usg i zobaczymy. Dowiedziałam się, że rozwarcie do 10cm może mi się zrobić całkowicie bezboleśnie i mogę mieć tylko bóle parte i po porodzie. No poród marzenie, ale jednak wolałabym troche później.
Dziś mam 32t4d, więc mała jest już o 4 dni starsza od Olusi. Bogu dzięki, że celeston podany i z każdym dniem robi się bezpieczniej. Kolejny raz uświadamiam sobie, jak ogromne mieliśmy szczęście, że Olusia jest zdrowa - bo 32tc to zdecydowanie za wcześnie na rodzenie. Boję się, że tym razem możemy nie mieć tyle szczęścia Okrutnie się boję!
Dodatkowo tęsknota za Olą mnie dobija!!! Strasznie za Nią tęsknię!!! Codziennie dzwonimy, pyta: mamusiu wrócisz do nas? Serce się łamie! Ale całe szczęście mąż pięknie daje sobie radę i cudownie się Olusią opiekuje!
Proszę Was o dalsze kciuki i dziękuję, że jesteście!!
no to !

Ja witam się z łóżka, czekam na Tżta niech robi śniadanie i wyruszam załatwić pare spraw i robie porządek w garderobie bo już patrzeć nie mogę a sama sobie tam skladzik na ubranka Zosi urządziłam