|
|
#841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Maggie piękna ta Twoja Zu.
A ja się witam w 32 tc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#842 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To może ci szybciej pójdzie? Jak to jest, wtedy trzeba cc? Cytat:
za wizytę ![]() Cytat:
za dobre wieści ![]() Cytat:
Nie wiem ciągle siedzi mi w głowie ta dziewczyna bo człowiek który cche mieć dzieci miałby traumę, a co dopiero ktoś kto nie bardzo tego chciał a musi się z tym zmierzyć. Dla nas to rozczulające jak oglądamy to zdjęcie, a dla niej pewnie przerażające... w dzisiejszych czasach poza samą logistyką jak dzieci sa małe, trzeba jeszcze zapewnić im fajny start w przyszłość...a trójka to nie jedno Jednak w Stanach to chyba coś jest nie tak z tą żywnością ![]() Cytat:
Cytat:
za zakup ![]() Cytat:
A tak serio to ja też mam ten problem od półtorej dnia i nie wiem co myśleć... Może to co z siebie wtedy wyciekło było wodami po części? Ale to chyba niemożliwe, bo byłaby jakaś konkretniejsza akcja już... Idę sobie umyć głowe na wszelki wypadek jakbym miała dziś jechać na porodówkę Ja już chcę wizytę w nastęną środę i niech mi lekarz powie że to już się szykuje! Edytowane przez side85 Czas edycji: 2014-02-12 o 07:23 |
||||||||
|
|
|
#843 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Za mna okropna noc, co chwile sie budzilam z bolu. Boli mnie ten zab i nie wiem jak sie na jutro cokolwiek naucze!
|
|
#844 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z rana
![]() Miałam problem z zaśnięciem na żadnym boku nie mogłam leżeć bo mnie brzuch bolał i ciągnął a na plecach aż mi słabo było ![]() Dziś na 11:20 jadę do szpitala na ktg Wysłane z mojego GT-I8190 |
|
|
|
#845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez caly czas prowadze, ale Mala sie wtedy bolesnie rozpycha i nie jest to dla niej komfortowe. Dlatego dzis metrem ![]() Trzymajcie kciuki za wizyte ![]() Kate
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już każdego dnia widzę Cię na porodówce ![]() Mnie też już boli brzuch jakoś tak inaczej od kilku dni, jest chyba ciężki i nie mam takiej sprawności w obracaniu się na boki w nocy i musze to robić delikatnie. Do tego prawy bok odpada bo od razu mnie moja kolkowa nerka boli więc zostaje mi tylko lewy bok, ale nie dość że już mam chyba odlezyny na nim to z na głowie z tej jednej strony mam takie schodzące płatki skóry od ciągłego trzymania głowy na poduszce - fryzjerka mówi że to nie łupież tylko od leżenia to mi się zrobiło więc teraz codzinnie maseczka na głowę i zapanowałam nad tym Tris trzymam kciuki! |
|
|
|
|
#847 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za wizytę ![]() Cytat:
na dodatek mała jakoś dalej słabo się kręci już 2 dzień co mi humoru nie poprawia Wysłane z mojego GT-I8190 |
||
|
|
|
#848 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry :-*
Agunia4ever no ja wybuchłam to gin mial problem żeby dalej mierzyć małego bo zaczął się wiercić u nas położne mowily że jak pogoda jest to po tygodniu można wyjść ![]() Mmhym to chyba też zależy od sprzętu no jak ja bylam w szpitalu to lekarz zapisał że łożysko ocenia na II w 31tc. fajnie że ci się udało wylicytować a mi lekarz dał skierowanie na HBs i HCV a też już miałam więc to chyba normalne.Nadzwyczajna Amelka ![]() Side :-* Kate melduj się od razu po ktg Trisdom Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#849 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi kiedyś lekarz źle zaplombował zęba, plomba mi wypadła, a ja zamiast od razu pójść poprawić to nie. W rezultacie ząb mi się ukruszył i musiałam rwać Ja bym plombowała mleczaka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za wagęCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oby ci szybko przeszło Cytat:
![]() A wyszło ci coś nie tak, że każe powtarzać? Cytat:
Leżąc na plecach się duszę, a chcąc się odwrócić z boku na bok, muszę się obudzić i przejść całą procedurę łącznie z poprawianiem podkładu na łóżko, bo się przesuwa ![]() Idę się położyć, bo
|
||||||||
|
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brokuły dla wszystkich na dobry początek dnia pytanie mam. czy któraś z Was kupuje albo już kupiła nianię elektroniczną? my przy Ewci używaliśmy takiej z monitorem oddechu, teraz młodego będziemy na niej podsłuchiwać, ale zastanawiam się, co z Ewcią. przenosimy ją do najdalej położonego pokoju na górze domu i niby za 4 miesiące kończy 4 lata, ale ją też wolałbym mieć na podsłuchu i nie wiem, co wybrać. potrzebuję coś dobrego, niedrogiego, bez bajerów. |
|
|
|
|
#851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? To ja cięgle twardo nie ![]() właśnie dzwonił mąż kontrolnie bo powiedziałam że bardzo dziwnie się czuję i mam biegunkę a to może być sygnałem Akurat zapowiedziały się do mnie dziś dwie koleżanki o dwóch różnych godzinach plus mam dziś szkołę rodzenia...co za dzień ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
własnie wyobraziłam sobie Ewcię która ma już 16 lat i zaprasza chłopaka do siebie a wy dalej na niani kontrola jej oddechu czy nie za szybko przy nim dyszy a tak serio rozumiem obawy, ale tak fajnie to napisałaś
|
||
|
|
|
#852 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry spod gabinetu gina
DZIĘKUJĘ każdej z Was !! Wiecie jak polechtać ego matki ![]() Cytat:
Jak wszystko bedzie ok to planuje wyjście z domu następnego dnia po powrocie. I podobnie jak Ela raczej werandować nie zamierzam. Cytat:
w końcówce to ja latam non stop i to bynajmniej nie na siku tylko.. Pewnie organizm sie przygotowuje. Moj już chyba że trzy tygodnie.. Cytat:
Cytat:
Amelka gratulacje za 8miesiąc! Brawa! Cytat:
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Martorka,leczyłabym mleczaka. Podobno im zdrowsze zęby mleczne tym zdrowsze stałe. Nieleczenie różne infekcje może powodować dodatkowo Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
|
|
|
#853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tatuś nie pozwoli jej przyprowadzać chłopaków w tym wieku do domu
|
|
|
|
|
#856 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a pochwaly dla Twojej cory sa jak najbardziej uzasadnione, slodka jest. A to zdjecie zaraz po porodzie wymiata slicznosci!!!zeba wylecze, ale nie wyobrazam sobie Krzysia na fotelu jak bedzie mu tam cokolwiek robic za wszystkie wizyty dzisijesze ja ide jednak w piatek, bo moja lekarka nie przyjmuje dziisaj....
73 kg Edytowane przez martorka Czas edycji: 2014-02-12 o 09:02 |
|
|
|
|
#857 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym leczyła mleczaki,żeby się próchnica nie przeniosła na inne zęby Cytat:
Cytat:
Ja na pierwszy spacer poszłam około tygodnia po porodzie, ale to już był koniec października, więc pogoda kiepska. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z tą ręką to nieciekawie -może zadzwoń do gina i się spytaj czy to normalne... Gratulacje za wizyty i dobre wiadomości ![]() Nadzwyczajna- smoczek doszedł Prosiłabym o wpisanie na listę wizyt na 1. stronie, że 15. 02 o 10:00 mam badanie prenatalne Cieszę się na nie, jak głupia, bo moja ginka nie pokazuje mi nic na usg (ma monitor tak obrócony, że nic nei widać ) a tam to i sobie pooglądam i może się w końcu dowiem,ile to moje dziecię waży.
|
|||||
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mam rodzić to już chcę, bo czuję się fatalnie Ale zero skurczy, zero bóli, młode fika więc to chyba nie to ![]() A na podkładzie śpię już od jakiegoś tygodnia |
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak miałam dzień, czy dwa, a potem w nocy skurcze i odchodzące wody.
czy ktoraś z Was kupowała może taki szlafrok? mam w domu jeden, ale frotte, więc zająłby większą część szpitalnej torby. musze mieć coś lekkiego, a trochę mi szkoda kasy, bo w domu nie używam szlafroków wcale... http://allegro.pl/szlafrok-ciaza-100...937515745.html |
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ten wydaje się być ok
|
|
|
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Side - czy u Ciebie też padają takie wielkie płaty śniegu
|
|
|
|
|
#862 | ||||
|
Zakorzenienie
|
asienka213 a może szwagierka nawet nie wie z czym się wiąże takie postępoowanie? Jak można coś takiego robić, przecież ona ma poważną cukrzyce
![]() martyna141 śliczniutka Cytat:
ja już mam twardą żyłę od tego ![]() Cytat:
![]() niedowład to już brzmi poważnie na Twoim miejscu to bym tym bardziej chciała już urodzić ![]() amelka2006 Cytat:
![]() Cytat:
![]() i może Cie już zostawią bo Maja będzie chciała wyjść side85 współczuje ![]() trisdom
|
||||
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Zwinęłam w kulkę i jakoś wszedł
![]() Ale mam sporą torbę - musiałam się przepakować z małej
|
|
|
|
#864 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#865 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ten sie wydaje fajny. ja mam taki frote ale cienki i ja go nie lubie ale wezme w razie W ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- ide szukac info co mi jest potrzebne na wyprawke do szpitala. Jutro się pakujemy a ja nie czuje tego zbliżającego się terminu policzyłam sobie że mi jeszcze 38dni zostało kupa czasu
|
|||
|
|
|
#866 |
|
Rozeznanie
|
Tez mam szlafrok frotte gruby,i nie wiem gdzie i jak go upchne
![]() side
|
#867 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#868 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Kochane!
Bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki, słowa otuchy i oczywiście brokuły Nawet nie wiecie jak bardzo mi to pomaga!Od piątku leżę plackiem w szpitalu, non stop pod kroplówką. Od soboty i rozwarcia 2cm mnie nie badali, bo wolą nie ruszać. Jutro mam badanie i usg i zobaczymy. Dowiedziałam się, że rozwarcie do 10cm może mi się zrobić całkowicie bezboleśnie i mogę mieć tylko bóle parte i po porodzie. No poród marzenie, ale jednak wolałabym troche później. Dziś mam 32t4d, więc mała jest już o 4 dni starsza od Olusi. Bogu dzięki, że celeston podany i z każdym dniem robi się bezpieczniej. Kolejny raz uświadamiam sobie, jak ogromne mieliśmy szczęście, że Olusia jest zdrowa - bo 32tc to zdecydowanie za wcześnie na rodzenie. Boję się, że tym razem możemy nie mieć tyle szczęścia Okrutnie się boję!Dodatkowo tęsknota za Olą mnie dobija!!! Strasznie za Nią tęsknię!!! Codziennie dzwonimy, pyta: mamusiu wrócisz do nas? Serce się łamie! Ale całe szczęście mąż pięknie daje sobie radę i cudownie się Olusią opiekuje! Proszę Was o dalsze kciuki i dziękuję, że jesteście!! Castia całe szczęście, że się odezwałaś, bo się martwiłam! Kastia trzymam kciuki, żeby to już było tuż tuż. Trisdom kciuki na wizytę. CayenneOno ogromne gratulacje za Synka!!!! BeautifulLie pięknie pessar działa, gartulacje. Virginia podziwiam Cię dalej i zazdroszcze basenu i cieszę się, że wizyta wreszcie jakaś konkretna. Maggie cudną masz Zu!!! Wszystkie Was ściskam mocno, pamiętam o Was i cieszę się, że trafiłam na to forum, bo ogromnym wsparciem jesteście!! Z postami jestem na bieżąco!
|
|
|
|
#869 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Rany, ale brzydka pogoda
Pewnie Ola dodatkowo nie będzie się ruszać, a ja dzisiaj oszaleje. A miałam już nie mieć dzisiaj depresji ![]() Cytat:
Ja sobie mówiłam na początku, że jak okaże się, że będe miała bliźnięta, to płakać nie będę, chociaż wiem, że będzie cieżko, ale ja chciałam dziecko, jakby mi się tak 3 trafiła, to już chyba bym się przeraziła. Cytat:
![]() Tanioche masz jak prywatnie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Jak żyję nie widziałam takich płatków gigantów
KOLBA trzymaj się dzielnie, my tu myślimy o Tobie i trzymamy mocno kciuki żeby maleństwo posiedziało jeszcze w brzuszku, jak to mówi mój lekarz "jakby miało wyjść to by wyszło, a nie tylko dawało sygnały" Trzymajmy się tej myśli, najważniejsze że jesteście po sterydach! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

Ułożył się w poprzek chyba i jest znowu bardzo wysoko, pod żebrami, to tak boli 

jeden do przodu
przepisała mi magnez, żelazo bo mam skurcze nóg i już miałam ich dość, więc jej się wyżaliłam, wyniki krwi też troszki słabo ale malutka zdrowa
Nie wiem ciągle siedzi mi w głowie ta dziewczyna bo człowiek który cche mieć dzieci miałby traumę, a co dopiero ktoś kto nie bardzo tego chciał a musi się z tym zmierzyć. Dla nas to rozczulające jak oglądamy to zdjęcie, a dla niej pewnie przerażające... w dzisiejszych czasach poza samą logistyką jak dzieci sa małe, trzeba jeszcze zapewnić im fajny start w przyszłość...a trójka to nie jedno 
chyba nawet tyle nie zjadłam, co zostawiłam 
Ja już każdego dnia widzę Cię na porodówce 
za wizytę 

Ja na pierwszy spacer poszłam około tygodnia po porodzie, ale to już był koniec października, więc pogoda kiepska.
) a tam to i sobie pooglądam i może się w końcu dowiem,ile to moje dziecię waży.