Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'13,cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-12, 10:03   #4837
angelikada
Wtajemniczenie

Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
hejo.U Nas skok daje nam ostro w kość..
Ja w Lidlu byłam około 10 i sie niezle wkurzyłam bo nie było juz tego co chciałam..za to zrekompensowałam sie w Pepcotrafiłam na tanie bodziaki,bluzeczki i fajowe leginsy dla Lilci
zapomniałam Wam wczoraj napisac ze jestesmy po wizycycie u orto i chirurga naczyniakowego.Lila ma asymetrie biodra ale to juz wczesniej wiedzielismy najwazniejsze ze zwapnien juz nie mau chirurga tez poztywnie-naczyniaki powoli zanikają

wgl to po 5 latach bez nałogu znów zaczęłam popalać...ale ciiii naprawde nie wiem co mi odbiło..

ululam Lile to nadrobie dzisiejszy dzien

za wizyte ja też malutkiej kupiłam ciuszki w pepco ale oprócz tego tez w lidlu ale za fajeczki

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Taśka, nie wiem czy w naszym wypadku można mówić o zaparciach (nawet czasem 4, 5 dni bez wypróżnienia - co podobno na kp jest ok, ale mały mi się męczył okropnie), ale faktycznie stałe pokarmy podziałały super. Niby gotowana marchewka zapiera, "zestala" kupę, ale przez 3 dni podawania poszła codziennie giga kupa i widać, że mały spokojniejszy

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Jezu, tż mi cały zachwycony pokazuje foty z jego imprezy zakładowej. Zachowałam pokerową twarz, ale przeraziło mnie jak okropnie wygląda moja sylwetka. No normalnie siostrzyczkę Julkowi lada dzień powinę

Zdjęcia może mi robić tylko moja przyjaciółka. W obiektywach reszty świata wyglądam jak foczyszcze
no proszę Cię Słońce jesteś piękna i proszę takich głupot tu nie pisać!