2014-02-12, 21:12
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14

Mi by się chusteczki przydały
Mój też ma jutro wolne ale za to ja do pracy
Matall
Głowa mi dziś pęka!
|
od jutra w tesco 6-pak zielonych chusteczek ma być za 24,99
Cytat:
Napisane przez anutka171
Czesto sie narzeka na swoje t., ale u mniie jest mega problem, bo ona faktycznie ma cos z glowa w poniedzialek jak sprzatalismy po chrzcinach i zrobilismy sobie przerwe na obiad to gadala takie bzdury przy stole, ze tesciu kazal jej sie uciszyc, a ona go pobila po reku i uderzyla za to w twarz. przy nas i moich rodzicach a na chrzcinach siedziala przy Kubusiu, ktory byl w gondoli, ja odeszlam na chwile, bo ona powiedziala ze go przypilnuje, po czym za chwile go zostawila przykrytego miskiem. dobrze, ze moj tata byl wpoblizu, bo maly zaczal w tym wozeczku machac raczkami i nozkami, tak jakby sie dusil  jest skrajnie nieodpowiedzialna, a do tego zaczela sie zachowywac agresywnie poza tym zrobila awanture kucharkom na imprezie, ze moje mleko jest nie podgrzane, a dziecko jest glodne i placze w swieta natomiast kilka razy grozila przy stole tesciowi, jak jej sie nie podobalo to co mowil, ze rozdrapie sobie skorke do krwi i zaplami nowy obrus...
a wczoraj przylazla do mnie i siedziala kilka godzin, a ja sie tylko denerwowalam.
wyslalam wlasnie tz do ojca, zeby mu powiedzial, ze jak nie zaprowadzi jej do lekarza, to ma zakaz przyjezdzania do nas, bo ja sie boje o moje dziecko. poza tym zupelnie nie mam ochoty przebywac z nia w jednym towarzystwie. podejrzewam, ze ona ma jakis powazniejszy problem z glowa
http://ubrankadochrztu.com/
tak wlasnie zrobie
Ja nie Motyl, ale u mojej siostry sprawdzilo sie to:
http://allegro.pl/kojec-duzy-kolorow...946188192.html
a na podlodze puzzle 
|
kiepska sprawa, takie mocno niezrównoważone zachowanie t.
Cytat:
Napisane przez papuga_69
Buahaha wchodze na stary wątek i zastanawiam się dlaczego nie mogę cytować, obsr.ałam się, że dostałam bana cz coś, patrzę na ostatnią stronę a Wy już na nowym
buu nie wbiłam się na pierwszą
Byłam dzsiaj u mamy z Antkiem. Wyskoczyłam sobie na solarium, nie przeszkadza to przy kp prawda?
Wróciłam do domu przed 19 a od tż cuchnie % drugi dzień z rzędu..
pije melisę bo żołądek mnie boli z nerwów.
|
ponoć solarium nie mam najmniejszego wpływu na mleko i można ostrożnie korzystać, jedynie na brodawki trzeba uważać żeby nie poparzyć bo bardziej wrażliwe są
a me dziecię całe przedpołudnie przekrzyczało a popołudnie przespało tak na niego pogoda zadziałała, raz przebudził się na jedzonko i dalej kimono a teraz fika na macie ciekawe kiedy pójdzie spać
a co do uczenia spania dzieciaczka w osobnym pokoju to chciałabym bardzo mieć taką możliwość ale warunki lokalowe nie pozwalaja wiec młody na razie spi z nami siłą rzeczy potem pewnie my bedziemy musieli zrezygnowac z sypialni i przeniesc sie do salonu
Maciej 29.01.2008r
Jaś 15.10.2013r
|
|
|