Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-15, 09:25   #1663
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
Ja tam też wolę tylko facetów, nie wyobrażam sobie chodzić do kobiety bo każda jaką spotkałam była mało delikatna a faceci zawsze mówią "zaraz pani coś poczuje" a ja nawet nie wiem kiedy niby mnie dotknął. Dla mnie to jak z fryzjerem, są jacyś delikatniesi

U mnie dziś 37t0d więc zaczynam 38 tydzień. Mały donoszony od dziś czy jutra...nie będziemy się o 1 dzień licytować Sama sobie pogratuluję i dam buziaczka za to że jestem taka dzielna
za donoszoną ciążę bo to od dziś, a od jutra zaczynasz 38tc
Jesli chodzi o ginekologów to badały mnie w życiu 3 panie i każda była ok, ta ostatnia jest moją prowadzącą i teraz w zaawansowanej ciązy za każdym razem mnie ostrzega, że musi mnie dokładniej zbadać i przeprasza, ale to może zaboleć.
Badało mnie też kilku facetów i większość była mało delikatna poza jednym mega przystojnym ginem, u którego byłam na wizycie prywatnej
Prawie wszystkie te nieprzyjemne badania miały miejsce w szpitalu, te delikatniejsze podczas wizyt prywatnych, także ja uważam, że w szpitalach w większości nie cackają się z pacjentkami i tyle. A jak się idzie prywatnie to dbają o komfort
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora