![]() |
#1651 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Dobry :-* albo prawie dobry bo kolejna 8 mnie boli nawet paracetamol nie pomógł :'( wszystkie 8 po żelazie mi zaczynają szwankować a było wszystko ok... Boli :'(
Enia ![]() ![]() Margo może do poniedziałku jej przejdzie ![]() Lewek ![]() ![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1652 |
Zadomowienie
|
Ja od 5 grzebałam się na łóżku i zasnąć nie mogłam
![]() Na dodatek córa weszła do nas na łóżko i rozpychała się na wszystkie strony ![]() No i co by było mało, jak mam się rozsypać to dopadła mnie zgaga ![]()
#1653 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
![]() ![]() Korzystam właśnie z krótkiej chwili spokoju i pije kawke w łóżku. Brzuch już dużo mniejszy ![]() Dziękujemy z wikingiem jeszcze raz za miłe slowa! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1655 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie to czeka w pn , jak sobie przypomnę ból PO to ciarki mnie przechodzą ![]() ![]() Mam tylko cichą nadzieje że córa będzie chciała mojego cyca, nie to co starsza ![]()
![]() |
#1656 |
Zadomowienie
|
Enia to miałyśmy ta samą godzinę krytyczną ja też od 5 się zwijałam
![]() Amelka dziękuję :-* jedyne co by mi chyba pomogło to ketonal a nie można w ciąży :/ Cayenne szybko ci brzuszek się obkurcza ![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale dziś jest duuuuzo lepiej, ufff... Na wagę jescze dygam wejść, bo sobie ostatnie dni bardzo mocno pofolgowalam slodkosciami, no po prostu musiałam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
Julek za mojego cycka dałby się pokroic, na brak pokarmu zdecydowanie nie mogę narzekac ![]() Aaaa, i z ciekawostek, Julo miał w drugiej już dobie tak oskarżony tylek, że szok. Chciałam przyniesc swoją maść (taka gotowa, kupna), ale położna mi powiedziala, że szpital używa czegoś innego, lepszego ( ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
Witam z punktu pobran! Już ostatni raz, tak sentymentalnie
![]() Nawet się nie upominałam o swoją kolejke, jeden chlopaczek i starszy pan sami mi kazali wchodzić ![]() Zazdroszcze tym, które nie śpią od 5! Ja nie spalam od 3, a usnelam po 1 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mikołajek ![]() 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2014-02-15 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1660 | |||||||
Moderator
|
Cytat:
![]() Gratuluje rozwarcia ![]() Cytat:
Cytat:
Ten cham ewidentnie zrobil to specjalnie i teraz chociaz nikt nie stwierdzi ze symuluje bo caly czas plamie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tez mialam kiepska noc - co 2 godz. na mierzenie tetna budzili, takze zanim mi sie udawalo zasnac akurat wypadala kolejna pobudka ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1661 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1662 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Może puścili cię bo się wystraszyli że sie tam rozpękniesz i będą musieli odbierać poród ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie dziś 37t0d więc zaczynam 38 tydzień. Mały donoszony od dziś czy jutra...nie będziemy się o 1 dzień licytować ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jesli chodzi o ginekologów to badały mnie w życiu 3 panie i każda była ok, ta ostatnia jest moją prowadzącą i teraz w zaawansowanej ciązy za każdym razem mnie ostrzega, że musi mnie dokładniej zbadać i przeprasza, ale to może zaboleć. Badało mnie też kilku facetów i większość była mało delikatna poza jednym mega przystojnym ginem, u którego byłam na wizycie prywatnej ![]() Prawie wszystkie te nieprzyjemne badania miały miejsce w szpitalu, te delikatniejsze podczas wizyt prywatnych, także ja uważam, że w szpitalach w większości nie cackają się z pacjentkami i tyle. A jak się idzie prywatnie to dbają o komfort |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1664 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1666 | ||
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No to super ![]() Ja jak zwykle witam się bez żadnych objawów ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1667 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale skoro sobie pogratulowałaś to sie przyłaczam ![]() witam się jako słomiana wdowa ![]() Jakoś wlazłam wczoraj na to III pietro ale z pełnymi siatami, co by za często nie schodzić i tak się zastanawiam, że 7 lat temu to ja w 41 tygodniu z psem na spacer wychodziłam po kilka razy na górę i z powrotem a teraz? za tydzień dopiero zaczynam 8 miesiąc, a tu mnie ciągnie, tam boli, przedwczoraj zaczęły skurcze łydek. W takim tempie za miesiąc dojde do niepełnosprawności i ZUS zamiast zasiłku przyna mi rentę ![]() Martyna jeśli mieszkasz gdzieś w okolicach centrum i zobaczysz taka wielka kiwającą się fokę to pomachaj, bo to na pewno będę ja ![]() Ale dzisiaj pięknie słonko świeci ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Zakorzenienie
|
Side - przylaczam sie do gratulacji
![]() Kate - marudz ile chcesz, Twoje prawo ![]() Spadam, bo mnie pralka wola. |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1670 | ||||||
Zadomowienie
|
Witam sie porannie.
Ja miałam kolejną dobrą noc- z mojego "cyklu" wynika, że dzisiejsza będzie do bańki ![]() TZtowi zrobiłam kawę do łózka i dostał ciacho, które wczoraj upiekłam. I kazałam mu poleżec jeszcze- musi wiedziec, ze zona ma pewne priorytety i musi nadrobic wizaż ![]() Pewnie to ostatni taki weekend... Cytat:
![]() Dlatego tuz przed ciążą wyrwałam 2- na raz- i to dopiero była jazda bez trzymanki... Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie rozpoczęty 39. tydzien już tak nie przeraża- Emilka wyłaź ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Zresztą- za tydzien Majka będzie już po właściwej stronie brzucha ![]() Co do dzisiejszego dnia- w planach NIC, oprócz zrobienia ciasta dla koleżanki Hiszpanki na urodziny dziś wieczorem- znowu wieczór po angielsku ![]() ![]() Obrażę się i pojadę na porodówkę (marzenia.... hehe)
![]() |
#1671 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() W polaczeniu z depresja szpitalna i ciaza - mieszanka wybuchowa... 2. Narzekaj - my lubimy ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1673 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1674 |
Zadomowienie
|
W ogóle mój TZ przed chwilką:
"Weź nie zaczynaj rodzic w weekend, bo chciałbym mieć 2 dni wolnego, ale w poniedziałek by mi już pasowało- nie będę musiał wtedy oglądać mojego durnego szefa..." ![]() A żeby to się jeszcze dało zaplanować...
#1675 | |||||
Wtajemniczenie
|
![]() a ja dzis mam 31t1d wiec zaczynam 8 miesiac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wspolczuje nocki na szczescie to tylko sen ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() hehe spryciarz
![]() ![]() |
![]() |
#1676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- asieńka, baja, Trisdom za rozpoczęte nowe tygodnie toast! ps: u mnie na obiad dziś brokuły z fetą...bo oczywiście dalej jestem ciążową wegetarianką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1677 | |||||
Zakorzenienie
|
Tak piszecie ile ginekologów Was badało to wydaje mi się, że jesteście bardzo niegrzeczne
![]() ![]() Taaa... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już od dwóch miesięcy nie mam żadnych badań ![]() Nie lubię takich snów ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1678 |
Zadomowienie
|
Witajcie.
Miałam mega ciężką noc, ostatnie dni czuje się dosyć kiepsko. W poniedziałek wizyta i mam nadzieję, że będzie ok. Mój mąż odwiedził mnie wczoraj na 2 godziny, zjedliśmy obiad, przepakowaliśmy go i wyjechał znowu. W tym miesiącu idzie chyba na rekord "niebycia w domu". Pamiętacie, że dzisiaj pełnia? Także wór może się rozwiązać ![]()
#1679 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() A ja sobie siedzę sama w domu, jak fajnie. Zobaczycie jak będziecie miały swoje pociechy ![]() Cytat:
![]() a swoją drogą współczuje badania, rozumiem, że to ten "ulubiony" gin co sobie sprośne żarty robił w Twoim kierunku? Bo nie wiem czy dobrze pamiętam. Tequilla chyba zapomniałam - śliczny pucuć! Idę na kanapkę trochę poodpoczywać, bo to taka rzadka chwila. Kate, marudź ile wlezie, może Ci ulży ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
Zakorzenienie
|
Hej
Ja od rana w szkole ale chwilowo mam okienko to zaglądam. Lewek jaki uroczy ten Twój maluszek ![]() Cayenne Julek cudny ![]() Tequiba trzymaj się ![]() ![]() Smarrita jak fajny ten Twój mąż. Ciekawa jestem, czy ja jeszcze kiedyś będę obchodzić Walentynki ![]() Wszystkim ![]() Dziewczyny na jak długo przed opada brzuszek bo wydaje mi się, że mi trochę opadł? Muszę już lecieć ale zajrzę po zajęciach ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.