|
|
#1651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Dobry :-* albo prawie dobry bo kolejna 8 mnie boli nawet paracetamol nie pomógł :'( wszystkie 8 po żelazie mi zaczynają szwankować a było wszystko ok... Boli :'(
Enia ![]() Margo może do poniedziałku jej przejdzie ![]() Lewek za wagę ![]() Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#1652 |
|
Zadomowienie
|
Ja od 5 grzebałam się na łóżku i zasnąć nie mogłam
Na dodatek córa weszła do nas na łóżko i rozpychała się na wszystkie strony ![]() No i co by było mało, jak mam się rozsypać to dopadła mnie zgaga
|
#1653 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1654 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
jestem mega nie wyspana (karmienia), obolala, ale szczesliwa ![]() Korzystam właśnie z krótkiej chwili spokoju i pije kawke w łóżku. Brzuch już dużo mniejszy Dziękujemy z wikingiem jeszcze raz za miłe slowa! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Buziaki dla Was !Mnie to czeka w pn , jak sobie przypomnę ból PO to ciarki mnie przechodzą ale kiedys urodzić trzeba Mam tylko cichą nadzieje że córa będzie chciała mojego cyca, nie to co starsza
|
|
#1656 |
|
Zadomowienie
|
Enia to miałyśmy ta samą godzinę krytyczną ja też od 5 się zwijałam
Amelka dziękuję :-* jedyne co by mi chyba pomogło to ketonal a nie można w ciąży :/ Cayenne szybko ci brzuszek się obkurcza ![]() Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#1657 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
((Ale dziś jest duuuuzo lepiej, ufff... Na wagę jescze dygam wejść, bo sobie ostatnie dni bardzo mocno pofolgowalam slodkosciami, no po prostu musiałam polozna powiedziala, że ma to związek z nawalem, ciekawe...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
Julek za mojego cycka dałby się pokroic, na brak pokarmu zdecydowanie nie mogę narzekac kupiłam tylko ochraniacze na sutki, bo myślałam, że oszaleje, maść z szalwii nie pomagała. W nas są jeszcze takie kompresy, Multi-Mama, są z.ebiste, polecam każdemu, kto może je tylko dostać (może są na allegro?).Aaaa, i z ciekawostek, Julo miał w drugiej już dobie tak oskarżony tylek, że szok. Chciałam przyniesc swoją maść (taka gotowa, kupna), ale położna mi powiedziala, że szpital używa czegoś innego, lepszego ( ). No i fakt, już przy następnym przewijaniu prawie bie był tylek czerwony. Wczoraj, mimo, że ledwo stałam na nogach, polecialam do apteki sprawdzić, czy maja, Uffff, była Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z punktu pobran! Już ostatni raz, tak sentymentalnie
Nawet się nie upominałam o swoją kolejke, jeden chlopaczek i starszy pan sami mi kazali wchodzić ![]() Zazdroszcze tym, które nie śpią od 5! Ja nie spalam od 3, a usnelam po 1 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2014-02-15 o 19:18 |
|
|
|
#1659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#1660 | |||||||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Gratuluje rozwarcia ![]() Cytat:
Cytat:
Ten cham ewidentnie zrobil to specjalnie i teraz chociaz nikt nie stwierdzi ze symuluje bo caly czas plamie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tez mialam kiepska noc - co 2 godz. na mierzenie tetna budzili, takze zanim mi sie udawalo zasnac akurat wypadala kolejna pobudka
|
|||||||
|
|
|
#1661 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1662 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wszystko co związane z ciążą i ma dodatek "ostatni" bardzo mi sie podoba ![]() Może puścili cię bo się wystraszyli że sie tam rozpękniesz i będą musieli odbierać poród Cytat:
![]() Cytat:
Jesteśmy z Wami !!! Cytat:
![]() U mnie dziś 37t0d więc zaczynam 38 tydzień. Mały donoszony od dziś czy jutra...nie będziemy się o 1 dzień licytować ![]() Sama sobie pogratuluję i dam buziaczka za to że jestem taka dzielna |
|||||
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za donoszoną ciążęJesli chodzi o ginekologów to badały mnie w życiu 3 panie i każda była ok, ta ostatnia jest moją prowadzącą i teraz w zaawansowanej ciązy za każdym razem mnie ostrzega, że musi mnie dokładniej zbadać i przeprasza, ale to może zaboleć. Badało mnie też kilku facetów i większość była mało delikatna poza jednym mega przystojnym ginem, u którego byłam na wizycie prywatnej Prawie wszystkie te nieprzyjemne badania miały miejsce w szpitalu, te delikatniejsze podczas wizyt prywatnych, także ja uważam, że w szpitalach w większości nie cackają się z pacjentkami i tyle. A jak się idzie prywatnie to dbają o komfort |
|
|
|
|
#1664 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1666 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej
Cytat:
![]() Cytat:
No to super Ja jak zwykle witam się bez żadnych objawów przez to nie mam humoru i pewnie nie będę się zbytnio dziś udzielać bo nie lubię wszystkim dookoła narzekać bo sama wiem jakie to irytujące
|
||
|
|
|
#1667 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale skoro sobie pogratulowałaś to sie przyłaczam witam się jako słomiana wdowa mąż mnie wygonił z domu. Jakoś wlazłam wczoraj na to III pietro ale z pełnymi siatami, co by za często nie schodzić i tak się zastanawiam, że 7 lat temu to ja w 41 tygodniu z psem na spacer wychodziłam po kilka razy na górę i z powrotem a teraz? za tydzień dopiero zaczynam 8 miesiąc, a tu mnie ciągnie, tam boli, przedwczoraj zaczęły skurcze łydek. W takim tempie za miesiąc dojde do niepełnosprawności i ZUS zamiast zasiłku przyna mi rentę ![]() Martyna jeśli mieszkasz gdzieś w okolicach centrum i zobaczysz taka wielka kiwającą się fokę to pomachaj, bo to na pewno będę ja ![]() Ale dzisiaj pięknie słonko świeci może jakoś sie sturlam jednak na spacer, na szczęście mam świetnego opiekuna. Kochany chłopak siedział głodny do 9 czekając aż mama raczy wstać![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
i tak już niedługo, na moje wprawne oko za tydzień zmieni ci sie powod do narzekań, pewnie będziesz niewyspana, obolała po porodzie itd Więc korzystaj z "uroków" ciązy i ponarzekaj teraz np. na bolące plecy
|
||
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Side - przylaczam sie do gratulacji
Kate - marudz ile chcesz, Twoje prawo Spadam, bo mnie pralka wola. |
|
|
|
#1669 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Współczuje paciorkowca, co to oznacza?Cytat:
Cytat:
. Julo śliczny. Ogólnie przystojniaków masz w okół siebie Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1670 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Witam sie porannie.
Ja miałam kolejną dobrą noc- z mojego "cyklu" wynika, że dzisiejsza będzie do bańki ![]() TZtowi zrobiłam kawę do łózka i dostał ciacho, które wczoraj upiekłam. I kazałam mu poleżec jeszcze- musi wiedziec, ze zona ma pewne priorytety i musi nadrobic wizaż Pewnie to ostatni taki weekend... Cytat:
biedactwo. Mi na ósemki paracetamol w ogóle nie pomagał..Dlatego tuz przed ciążą wyrwałam 2- na raz- i to dopiero była jazda bez trzymanki... Cytat:
Cytat:
![]() za wynikiCytat:
za kolejny tydzien.Mnie rozpoczęty 39. tydzien już tak nie przeraża- Emilka wyłaź Cytat:
i ![]() Cytat:
Zresztą- za tydzien Majka będzie już po właściwej stronie brzucha ![]() Co do dzisiejszego dnia- w planach NIC, oprócz zrobienia ciasta dla koleżanki Hiszpanki na urodziny dziś wieczorem- znowu wieczór po angielsku Obrażę się i pojadę na porodówkę (marzenia.... hehe)
|
|
#1671 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() W polaczeniu z depresja szpitalna i ciaza - mieszanka wybuchowa... 2. Narzekaj - my lubimy ![]() Cytat:
Bo zaczety byl jak bylo 0t1d
|
||
|
|
|
#1672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1674 |
|
Zadomowienie
|
W ogóle mój TZ przed chwilką:
"Weź nie zaczynaj rodzic w weekend, bo chciałbym mieć 2 dni wolnego, ale w poniedziałek by mi już pasowało- nie będę musiał wtedy oglądać mojego durnego szefa..." ![]() A żeby to się jeszcze dało zaplanować...
|
#1675 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
a ja dzis mam 31t1d wiec zaczynam 8 miesiac Cytat:
Cytat:
![]() wspolczuje nocki na szczescie to tylko sen ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
hehe spryciarz
|
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym sposobem w tym roku udajemy że nie ma 73 tylko 72 ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- asieńka, baja, Trisdom za rozpoczęte nowe tygodnie toast! ps: u mnie na obiad dziś brokuły z fetą...bo oczywiście dalej jestem ciążową wegetarianką
|
|
|
|
|
#1677 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Tak piszecie ile ginekologów Was badało to wydaje mi się, że jesteście bardzo niegrzeczne
Ja się rozłożyłam tylko przed 3 ginami w życiu, nie po jednym razie, ale ja nie skaczę z jednego na drugi jak Wy obłudnice Taaa... ok 12 zasnęłam, obudziłam się o 3 nie spałam do 6 i wstałam o 10:30 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja już od dwóch miesięcy nie mam żadnych badań Nie lubię takich snów ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() jeszcze tylko dwa
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1678 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie.
Miałam mega ciężką noc, ostatnie dni czuje się dosyć kiepsko. W poniedziałek wizyta i mam nadzieję, że będzie ok. Mój mąż odwiedził mnie wczoraj na 2 godziny, zjedliśmy obiad, przepakowaliśmy go i wyjechał znowu. W tym miesiącu idzie chyba na rekord "niebycia w domu". Pamiętacie, że dzisiaj pełnia? Także wór może się rozwiązać Trzymam kciuki za zniecierpliwione mamusie.
|
#1679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() A ja sobie siedzę sama w domu, jak fajnie. Zobaczycie jak będziecie miały swoje pociechy ![]() Cytat:
a swoją drogą współczuje badania, rozumiem, że to ten "ulubiony" gin co sobie sprośne żarty robił w Twoim kierunku? Bo nie wiem czy dobrze pamiętam. Tequilla chyba zapomniałam - śliczny pucuć! Idę na kanapkę trochę poodpoczywać, bo to taka rzadka chwila. Kate, marudź ile wlezie, może Ci ulży ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja od rana w szkole ale chwilowo mam okienko to zaglądam. Lewek jaki uroczy ten Twój maluszek Cayenne Julek cudny Tequiba trzymaj się Dobrze, że jednak pojechałaś na IP, zawsze to jesteś pod opieką. żeby wszystko było dalej OK i żebyś jednak szybko wyszłaSmarrita jak fajny ten Twój mąż. Ciekawa jestem, czy ja jeszcze kiedyś będę obchodzić Walentynki .Wszystkim za kolejne rozpoczęte tyg. i udane wizyty.Dziewczyny na jak długo przed opada brzuszek bo wydaje mi się, że mi trochę opadł? Muszę już lecieć ale zajrzę po zajęciach
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

((

myslałam, że zejdę tam i kregoslup peknie

za wyniki