Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-15, 14:52   #1714
czbasia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
mi w tamtej ciazy wogole nie opadl brzuch, wiec nie pomogetzn opadl po porodzi:P

Cytat:
Napisane przez JustiLbn Pokaż wiadomość
Ja po wczorajszej wizycie u ginki, wiem, że mała wysoko, także ten nie rodzę . W nocy miałam bóle miesiączkowe, takie konkretne, ale olałam i zasnęłam. Kupiłam mężowi piwo, pytał czy rodzę, stwierdziłam, żeby sobie wypił, bo grzeczny był, a ja nie prędko Dziś wdrożyłam plan intensywnego, ostatecznego sprzątania mych skromnych dwóch pomieszczeń. Jestem w połowie, bo oczywiście się zmęczyłam Jestem już mega gruba... Z moich założeń o 15 kg, wyszła . Jest już + 17, czyli prawie 70 kg i źle się z tym czuję. No ale trudno, te kilka dni już tego nie zmieni. Z radości wczoraj poszłam do pracy i zostałam na 7 godzin Dorobiłam sobie stówkę na drobne wydatki i pożegnałam się z klientkami i klientami. Było mi niesamowicie smutno, gdy każdy pytał kiedy wracam. Nie wiem jak ja bez pracy wytrzymam, bo bardzo kocham to co robię. Zarabiam mało, ale mnie niesamowicie ta praca spełnia
Dziś robię domową pizzę na kolację, gyrosową Na poprawę humoru.
Virginia co do brzuszka to opadł mi ostatnio, jakieś 2 tygodnie do terminu porodu, ale mojej znajomej już miesiąc przed wisiał w kolanach.
Także miłego weekendowania kochane
żona idealna.. Mi też ciezko już. Myślalam ze szybko ogarnę chałupę ale zadyszka i sił brak.. Maz wieczorem odkurzy i podlogi umyje. U nas pizza na obiad byla.. Pyszna wyszła

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość

Zajechałam dzisiaj do lidla i wzięłam paczkę wkładek laktacyjnych i paczkę płatków dla małego. Zastanawiam się czy nie kupić więcej. Opłaca się to? Były jeszcze podkłady do przewijania jednorazowe i śliniaczki ale nie brałam bo nie wiem czy się przydadzą.
Ja podkladów mam ok 30szt roznych rozmiarow. Nie wiem po co tyle nakupiwałam ale mam ale myśle za na przewijak beda jak znalazl..
Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość
Melduje się po wizycie.
Kamila w 31tc waży 1.1kg. Ułożona posladkowo. Wszystko inne w porządku. Łożysko 2 stopnia.
gratuluję
Cytat:
Napisane przez tygrysek83 Pokaż wiadomość

Wczoraj niesamowity wieczór z mężem. Przygotowałam pizzę z prosciutto i rukola a na deser pyszne ciasto czekoladowe z kajmakiem i bananami.... Mąż mnie zaskoczył bo dostałam od niego wisiorek pasujacy do pierscionka zareczynowego i kolczykow, które dostałam na rocznice ślubu. Jest prześliczny.
Tyle uśmiechu i radości dziś we mnie, że przesyłam dużo pozytywnej energii dla wszystkich obolałych zębami, skurczami, plecami...
dla męża, też uwielbiam takie wieczory
Cytat:
Napisane przez amelka2006 Pokaż wiadomość
Coś mi się moje dziecko nie chce ruszać. Wypiłam szklankę zimnej wody i czekam.
Pewnie śpi.. Niedługo zacznie szaleć A może coś słodkiego albo kawka. JA przez lenistwo córki i pobudzanie jej słodkim chyba minimum 5 kg nadprogramowe przybrałam
Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość

Moja od 3 dni taka sama. Najpierw nerwy, a teraz zaczynam podejrzewać, że po prostu wychodzi jej osobowość i będzie leń jak matka
U mnie działają najbardziej słodycze, po nich zawsze coś się porusza. I pozycja na lewym boczku.
Niedaleko pada jabłko od jabłoni
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora