![]() |
#1681 | ||||
Moderator
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja juz spokojnie kilkunasu osobom pokazalam podwozie ![]() 1 TZ + armia lekarzy ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() To dokladnie ten. Cytat:
![]() A co z brzuchem to nie wiem niestety |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Teqiba dobrze ze zostawili Cie na obserwacji,a juz teraz wszystko dobrze? Dobrze sie czujesz? trzymaj sie tam ![]() Virginia mi sie obnizyl juz 2 tyg temu a do dzis porodu nie ma wiec wiesz ![]() ![]() Mmhym biore brokul i sciskam i czekam ![]() Tasia u mnie tez noc do kitu juz mi tak ksiezyc swiecil po oczach ze spac nie moglam ![]() Side a ja w ciazy tylko miecho bym mogla zajadac caly czas ![]() Kate jak trzeba to sobie marudz ![]() ![]() Trisdom to mezus ma pomysl ![]() BeautifilLie wspolczuje boli 8,u mnie w ciazy zachcialo im sie dopiero wyjsc niestety jak wylazily to wszystkie na raz ![]() CayenneOna sliczny maluszek ![]() ![]() Gratuluje wszystkim nowych rozpoczetych tyg. ![]() U mnie dzis w nocy nasilily sie te bole dolem i z krzyza sa kilka razy mocniejsze niz byly ale to chyba mimo wszystko nadal przepowiadacze bo sa nieregul. ale juz dosc bolesne,ciekawe czy zwiastuja cos wiecej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A bezsenności nie zazdroszcze ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pełnia więc miejmy nadzieję, że cos ruszy.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() gratuluję ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |||||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Już dawno wpisane ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie ostatnio 3 tygodnie nawalała ósemka... Nie połączyłam tego z braniem żelaza, ale pewnie masz rację ![]() cayenneOnaFajnie, że u Was się wszytsko tak ładnie i bezproblemowo układa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U nas też pogoda cudna, ale mi się na spacer nie chce zbierać, więc tylko siedzę przy otwartych szeroko oknach - wiosna w mieście ![]() Syna masz wzorowego - Ty nam powinnaś powiedzięć, jak takich się robi również ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie pomogę, ale to chyba sprawa indywidulna.. Mi nie odpadł jeszcze wcale.. A to nie chodziło o badanie tetna dzidzi??? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1689 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. oby! Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1690 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witam, gratuluje kolejnych tygodni, donoszonych ciąż i CAYENNE jescze raz gratulacje ![]() niestety nie mam czasu, robilismy remont kuchni, caly czas pracuje w domu pare godzin dziennie jak tylko mam wolną chwile by dorobic, a ponadto Tymek zabkuje, biega, rojbruje i nie mam na NIC czasu, więc cięzko...nie wiem jak to bedzie pozniej, ale licze ze adrenalinka po porodzie itd zrobią swoje pamietam ze po pierwszym wogole nie musialam spac chodzilam jak nakrecona , nie odczuwalam zmeczenia. teQuiba-trzymam kciuki, oby sie plepszylo i plamienie ustalo, nie wiem dokladnie o co chodzi ale tak czy siak trzymam kciuki Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2014-02-15 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1692 |
Raczkowanie
|
Witajcie weekendowo
![]() ![]() Ja po wczorajszej wizycie u ginki, wiem, że mała wysoko, także ten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś robię domową pizzę na kolację, gyrosową ![]() Virginia co do brzuszka to opadł mi ostatnio, jakieś 2 tygodnie do terminu porodu, ale mojej znajomej już miesiąc przed wisiał w kolanach. Także miłego weekendowania kochane ![]()
#1693 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Ale i tak ciekawe, u nas w szpitalu mierzyli z tego co zaobserwowałam, maks 3 razy dziennie. Ale pewnie przy plamieniach sprawa inaczej wygląda. |
![]() ![]() |
![]() |
#1694 | |||
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tetno chodzilo mi o Kacperkowe - nie sprecyzowalam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Rozeznanie
|
wyprałam wizażowi kocyk-faktycznie nie jest już taki milusi
![]()
#1696 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tequiba - do robienia papek dzieciowych to chyba lepszy taki blender ręczny, a ten kielichowy to bardziej do koktajli, smoothe itp. Gratuluje donoszonych ciąż, u nas jeszcze tydzień ![]() Cayenne - to nie dostałaś środków przeciwbólowych po zabiegu? Tu u nas podobno na pierwszą dobę dają morfinę, a potem już jakieś ketonale albo coś podobnego, ile kto potrzebuje.
![]() |
#1697 |
Zadomowienie
|
Wróciłam do domu i muszę trochę ogarnąć.
Zajechałam dzisiaj do lidla i wzięłam paczkę wkładek laktacyjnych i paczkę płatków dla małego. Zastanawiam się czy nie kupić więcej. Opłaca się to? Były jeszcze podkłady do przewijania jednorazowe i śliniaczki ale nie brałam bo nie wiem czy się przydadzą. Nabyłam również malutkie niebieskie skarpetki bo były jeszcze w koszykach =) teqiba nie chcę Cię denerwować, ale w czwartek dzwonili, że moje meble są już do odbioru. Równo tydzień czekałam. A mówili 2-3 tyg. Męża nie ma więc nie mam jak ich sama odebrać. Może znajdę ochotników do pomocy na poniedziałek. Oznacza to, że od poniedziałku zaczynam prać rzeczy małego ![]()
#1698 |
Wtajemniczenie
|
Melduje się po wizycie.
Kamila w 31tc waży 1.1kg. Ułożona posladkowo. Wszystko inne w porządku. Łożysko 2 stopnia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez lutien Czas edycji: 2014-02-15 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() Podczytuje was prawie na bieżąco, ale na telefonie więc odpada cytowanie, a co próbuje zapamiętać co komu potem napisać to wylatuje z głowy zanim dojde do końca :/ Gratulacje za dobre wyniki i kolejne tygodnie zbliżające nas wszystkie do zobaczenia naszych maluszkow. Cayenne śliczny msluszek i fajnie że tyle optymizmu w tobie. Daje to nadzieje ze nawet przy niewyspaniu i zmeczeniu damy radę ![]() Mi dziś mija 50 dni więc coraz bliżej ![]() Wczoraj niesamowity wieczór z mężem. Przygotowałam pizzę z prosciutto i rukola a na deser pyszne ciasto czekoladowe z kajmakiem i bananami.... Mąż mnie zaskoczył bo dostałam od niego wisiorek pasujacy do pierscionka zareczynowego i kolczykow, które dostałam na rocznice ślubu. Jest prześliczny. Tyle uśmiechu i radości dziś we mnie, że przesyłam dużo pozytywnej energii dla wszystkich obolałych zębami, skurczami, plecami... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1700 |
Raczkowanie
|
Coś mi się moje dziecko nie chce ruszać. Wypiłam szklankę zimnej wody i czekam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1701 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój właśnie też nie. Ja mam leniwy dzień to może i on. Zaraz spróbuje go czymś pobudzić.
![]() |
#1702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lutien; śliczne zdjęcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój to wręcz miał taki urlop. Zwyczajnie się nudził. Ja wspominam ten okres niezbyt dobrze, bo chodziłam wiecznie niewyspana i z baby bluesem a ten se odpoczywal ![]() Cytat:
![]() wysłane z fona ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1704 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1705 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ważne, że wszystko ok! Gratuluje
![]() |
#1707 |
Zadomowienie
|
Mara dzięki za cenne porady ale z goździków to też nie skorzystam
![]() Trisdom ale ty kochana dla męża jesteś. ![]() ![]() Side ![]() Asienka213 ![]() Teqiba to tylko sen :-* Ela no ale przed ciąża idealne były wg dentysty :/ (t)asia szkoda że z mężem tak Malo czasu spędzasz :/ ![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale każdego dnia było coraz lepiej, znacznie lepiej. Próba wstania była już w poniedziałek wieczorem. Owszem, wstałam, ale nie zrobiłam kroku, pierwszy raz w życiu miałam mroczki przed oczami, musiałam szybko usiąść (szybko, buahahaha). Ale nast dnia wpadla rano taka stara pielęgniara i kazala mi wstawać ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Ps. Odwazylam się wejść na wagę. 8,5 kg mniej (pocz.6.doby). Czyli jeszcze tylko 9 kg nadwyzki ciazowej do zrzucenia i 1,5 - 2 nadwyzki powstałej nie wiadomo jak tuż przed zajściem w ciążę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1709 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To co podkreślone spowodowało u mnie taki ślinotok, że o mało klawiatury nie zalałam - poproszę bardzo o przepis ![]() Cytat:
![]() U mnie działają najbardziej słodycze, po nich zawsze coś się porusza. I pozycja na lewym boczku. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Zadomowienie
|
Virginia będziemy kiedyś obchodzić :-* ja jeszcze nigdy nie obchodziłam tak szczerze mówiąc :P
Gianna M w ciąży to podobno często się zdarza niestety :/ Czbasia ![]() Mmhym żelazo podobno bardzo osłabia zęby a luteina dziąsła. Hehe a najlepsze jest to że ja też mam 3 ósemki do wyrwania :P Lutien ![]() ![]() Amelka może śpi : ![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.