Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-15, 18:41   #106
Olcia
Zakorzenienie

Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV

Cytat:
Napisane przez olenk@@ Pokaż wiadomość
Przyszły do mnie właśnie Ultragirl II z Riccardo. Wzięłam swój rozmiar - jest idealny. Niestety na jednej z kokardek złote elementy są bardzo niestarannie przyklejone, materiał wokół nich jest jakby jakiś "wygryziony" Niby z daleka nie widać, ale jednak wydaje mi się, że otrzymałam jakąś wybrakowaną parę Myślicie, że przesadzam, bo już sama nie wiem Ma któraś z Was ten model?
A jaką masz długość stopy i jaka jest długość wkładki? Bo wg strony sklepu to ta rozmiarówka jest mega skopana.
Faktycznie coś nie tak z tymi kokardkami, chociaż pewnie z daleka nie widać... W regulaminie jest o tym, że klient kupując online liczy się z tym, że może otrzymać buty z wystawy itd. :/moje drama na szczęście idealne, chyba nawet nie mierzone.

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Ile czekałyście na przesyłkę z allsole, bo ja dalej nie mam
Trójkąty wysłali w czwartek, a tydzień później w piątek miałam awizo. Teraz lody też wysłali w czwartek, ale jeszcze nie doszły. Idą najtańszą, nierejestrowaną przesyłką
Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
To wygląda jak egzemplarz powystawowy i jeden but był w pudełku a drugi wystawiony na słońce albo sztuczne światło. Ja bym taki kiedyś wtopiła z u butami w Kazarze, na wystawie były kremowe a w pudełku różowe. Ale najlepsze,że podobał mi się bardziej wyblakły i w innym sklepie znalazłam 2 wyblakłe i kupiłam

jak ja bym chciała mieć taką długość, chociaż ja mam i tak proste jak druty. Scięłam z długości do pasa na boba i pirwszy raz rozpaczam i tęsknie z nimi ale już odrastają Pięknie wyglądasz

Witaj!!!!!
Ciężko doradzić rozmiar, chyba będzie tak, że dopóki nie zmówisz pierwszej pary, to się nie dowiesz trochę zależy od gumy. Miękka o 1-2 mm może się dopasować, ale np. jasony szpilki są trwarde i nie ma rady, żeby współpracowały w tej kwestii. Ja mam jedną stopę 23,5 a drugą ok 24 i pierwsze zamówiłam 37- zdecydowanie z małe, a to wygląda traicznie 38 są idealne. Może Ci pasować 36 a może 37, zależy od stopy i konkretnego modelu

a mamusia zaszewek nie da radu zrobić, żeby taliowana była?

super botki wyglądją buty klikaj póki zniżka jest

a szpilki kliknęłam, bo chciałam je mieć już na poprzedniej letniej wyprzedaży, ale długo trzymały cenę, potem jakiś czas temu chciałam je kupić na outlecie więc teraz nie mogłam ni skorzystać kupiłam też kilka bazowych bluzek, mam nadzieję, że będą dobre
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora