![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- [QUOTE=morelle_;45148492] Shuluv zmierzyła wkładkę prawidłowo. Bo 37 ma 23,5 cm wkładki. Jednak ten model ma cofnięta piętę do tyłu i na mnie 37 są idealne chociaż mam stopę 23,5 i buty muszę mieć 24 cm.[COLOR="Silver"] QUOTE] cos w tym jest - ja nosze czasem 40 czasem 41 zależy od fasonu buta wzięłam 40 i są idealne.. Moja stopa to 25,5cm, stopa się w nich trochę inaczej układa bo mają platformę wbudowaną. Na pewno bym nie brała większych bo ja mam szeroką stopę i 40 są ok. Wiec przy wąskiej to większe to masakra byłaby ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- tez się cieszę - specjalnie szukałam polskiego sklepu, bo nie byłam pewna rozmiaru. zamówiłam w spartoo a jak już dostałam na emaila info o wysyłce to dowiedziałam się ze wysyłają z Francji. No i zaczęłam się stresować ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- dzwon do nich ja miałam tak u nich w tamtym roku ( zamówiłam 2 pary, w jednym modelu skończył się im mój rozmiar i " nie wiedzieli co robić" bo 2 pary dawały darmową dostawę a 1 już nie) - w czasie wyprzedaży maja straszny młyn. Dzisiaj też zamówiłam u nich melisski ciekawe czy przyjdą- też z wyprzedaży. Wzięłam płatne przy dostawie żeby się nie bujać ze zwrotem gotówki
![]() |
#93 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#94 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak się wyświętowałam przez ostatnie dwa dni, że dzisiejszy dzień spędzam konająca w łóżku z katarem, kaszlem i bólem gardła. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Snula
tak się wyświętowałam przez ostatnie dwa dni, że dzisiejszy dzień spędzam konająca w łóżku z katarem, kaszlem i bólem gardła. ![]() Oj ![]() Zdrówka życzę w takim razie ![]() Edytowane przez coldi3 Czas edycji: 2014-02-15 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Ja z schaffaschoes zamówiłam w środę w nocy, zapłaciłam od razu. Wybrałam przesyłkę do paczkomatu. Wczoraj wieczorem je odebrałam. Buty z serduchem dotarły w walentynki, fajny zbieg okoliczności.
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||||
Rozeznanie
|
[QUOTE=malgoska_78;4514797 3]
To super, że zarażamy manią ![]() Tak, Hani kosztowały tyle co niektóre moje (48Ł), a Lidzi 105 pln, ale opłacało się... jak Im coś kupię to cieszę się bardziej niż jak sobie kupuję ! Ich miny są bezcenne !!! ... no i ja obie moje Bratanice kocham jak swoje Córcie, i nawet czasami żałuję, że tak nie jest ![]() [QUOTE] Sama radość ... wiem jak to jest, też nie mam dzieci ale mam chrześniaka który jest dla mnie najkochańszym dzieckiem na świecie!. W ogóle kupowanie prezentów, sprawianie radości najbliższym jest jeszcze lepsze od przyjmowania prezentów samemu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- LadySith widziałam zdjęcia na drugim wątku ... nie wiedziałam, że mamy tu Melissima ![]() ![]()
Book Positive ![]() It was legen ... wait for it ... married! Legenmarried! ![]() "Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pomęczę Was trochę fotkami butów ![]() te ultragirl heel special mi się totalnie nie widzą ![]() Edytowane przez Olcia Czas edycji: 2014-02-15 o 15:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#101 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() jak ja bym chciała mieć taką długość, chociaż ja mam i tak proste jak druty. Scięłam z długości do pasa na boba i pirwszy raz rozpaczam i tęsknie z nimi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ciężko doradzić rozmiar, chyba będzie tak, że dopóki nie zmówisz pierwszej pary, to się nie dowiesz ![]() ![]() ![]() [QUOTE=malgoska_78;4515112 2] Cytat:
![]() [QUOTE=Olcia;45151192] Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
melduję się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Ile czekałyście na przesyłkę z allsole, bo ja dalej nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Przyszły do mnie właśnie Ultragirl II z Riccardo. Wzięłam swój rozmiar - jest idealny. Niestety na jednej z kokardek złote elementy są bardzo niestarannie przyklejone, materiał wokół nich jest jakby jakiś "wygryziony" Niby z daleka nie widać, ale jednak wydaje mi się, że otrzymałam jakąś wybrakowaną parę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
jeżeli jutro dam radę to postaram sie wstawić.
[QUOTE=Kitikejt7;451) Witamy w gronie melissomaniaczek ![]() Ta spódnica, w tej długości jest ![]() Drama same w sobie są bardzo zgrabne i eleganckie. Olcia na tych zdjęciach do tych ciemnych spodni podobają mi Kupiłaś te na lato czy inny model? Pokazuj koniecznie ![]() Strawberry II różowe |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie coś nie tak z tymi kokardkami, chociaż pewnie z daleka nie widać... W regulaminie jest o tym, że klient kupując online liczy się z tym, że może otrzymać buty z wystawy itd. :/moje drama na szczęście idealne, chyba nawet nie mierzone. Trójkąty wysłali w czwartek, a tydzień później w piątek miałam awizo. Teraz lody też wysłali w czwartek, ale jeszcze nie doszły. Idą najtańszą, nierejestrowaną przesyłką ![]() Cytat:
![]() a szpilki kliknęłam, bo chciałam je mieć już na poprzedniej letniej wyprzedaży, ale długo trzymały cenę, potem jakiś czas temu chciałam je kupić na outlecie więc teraz nie mogłam ni skorzystać ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Olcia według moich pomiarów długość wkladki to jakieś 23,5-23,7 cm, moja stopa ma ok. 24cm
![]() A buty zostawiam, za taką cenę mogę przeżyć te niedoskonałości. Edytowane przez olenk@@ Czas edycji: 2014-02-15 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() czyli wzięłaś 38? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W sumie źle napisałam, że mam 23 cm, bo to średni wynik. W lewej mam 23,3 cm, a w prawej 22,9 cm Najgorzej właśnie kupić tę pierwszą parę... Generalnie to zanim uzbieram pieniążki na melisski trochę czasu minie, ale wolę już teraz zapytać. Jak to jest ze zwrotami w allsole? Orientujecie się? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
Melduję się i ja
![]() Masakra taka jestem zakręcona przez pracę ostatnio że nie zauważyłam opisu że nowy wątek został założony i czatowałam tam ze dwa dni :P Co nowego ?
#112 | ||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ladybird1122;451641 27]
[QUOTE=malgoska_78;4515112 2] a mamusia zaszewek nie da radu zrobić ![]() jak się zrobi zaszewki to straci fason, a kiecka z koła więc muszę wymienić na mniejszą :-( ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
![]() Jakoś tak nie widać... chyba, że Ci to przeszkadza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=malgoska_78;4516690 9][QUOTE=ladybird1122;451641 27]
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=malgoska_78;4516740 9][QUOTE=ladybird1122;451670 38]
Cytat:
![]() bo ja akurat czasami ta ki lubię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
stylizacji nei mam żadnej, byłam w nich 2 razy.. niestety zapach był dla mnie tak intensywny, ze połowa dniówki mnie głowa bolała :/ no i ogólnie mam problem do czego je nosić, bo są dość..niekorzystne dla figury - jestem małą i okrągła... ![]() [ogólnie wydają sie dość długie, mogłam brać 39, gdybym wiedziała, ze są takie miękkie - bałam sie o szerokość] ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- \ hahaha Ty i grubo..... ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- http://www.ebay.co.uk/itm/J-Maskrey-...item35d22fe015 która sie pisze? :P ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- morelle http://www.ebay.co.uk/itm/Zaha-Hadid...item2334e69062 znalazląm w archiwum tamtą aukcje o której wspominałam
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ladybird1122;451682 01][QUOTE=malgoska_78;4516740 9]
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- OMG, a na ebayu nie ma tak jak na allegro ???... licytacja, ale jeśli nie ma jakiegoś minimum to nie musisz sprzedawać ? Komu opłaca się sprzedaż za taką cenę ? ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- cena taka promocyjna, że można się przeżegnać lewą stopą ![]() http://www.sarenza.pl/melissa-vivien...61-p0000056642 ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- te za to jakieś takie 'ortopedyczne' czy coś ![]() ![]() http://www.allsole.com/sandals-women.../10866476.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=malgoska_78;4516886 3][QUOTE=ladybird1122;451682 01]
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.