2014-02-16, 14:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
Napisane przez side85
Oj dziołcha, dziołcha na Śląsku życia byś nie miała   Ale spokojnie jak cię zaproszę zakotwiczysz u nas bo my nie tutejsi to będziesz miała azyl. Na obiad zrobię ci karminadle i modra kapusta 
|
A czemu? wy za Niemcami jesteście? 
Jak mi będzie smakowało to przyjeżdżam 
Cytat:
Napisane przez Ela87
Cnotka  Ciekawe ilu mi zajrzy tam na porodówce 
|
Żebyś się na pierwsze miejsce nagle nie załapała 
Cytat:
Napisane przez koziemleko
Ela 
Ja też mam bóle w pachwinach, podobno to dziecko uciska na jakieś nerwy 
|
Co? Pierwsze, co mi podsunęła wyobraźnia, to że Mały włożył między kości rękę albo nogę, a jak przekręcając się zmieniałam układ kości w stawie i go ścisnęłam
Cytat:
Napisane przez (t)asia
I wrzucam swoje zdjęcie z rana  31t5d
|
Bardzo ładny i malutki 
Świetna bluzeczka 
Cytat:
Napisane przez bebe97
Zgadzam się w zupełności  tyle, że ja zmądrzałam w trakcie niemowlęctwa Marcelka, a raczej on mnie zmusił, żebym nosiła, bujała i spała z nim. W końcu stwierdziłam, ze jestem na macierzyńskim więc jak sama nazwa wskazuje mam się dziecku poświęcić przez te kilka miesięcy kosztem sprzątania czy gotowania obiadów. Uważam, że taka bliskość z dzieckiem w przyszłości bardzo procentuje, wcale nie wyrósł na rozpieszczonego dzieciaka, jest czuły, wrażliwy i jest miedzy nami silna więź. A gdy skończyłam nocne karmienia to nie było potrzeby spania z nim i też jakoś nie protestował.
Takie moje zdanie. Amen 
|
Uwielbiam Twoje zdanie 
Czbasia z opisu brzmi jak czop, ale ja nie wiem bo nie znam gościa 
Maggie wdech wydech... każdy remont się kiedyś skończy 
Może ta pełnia nie jest aż taka przereklamowana skoro większość ma dzisiaj kłucia i bóle 
A teraz coś ze snów: ścisnęłam sobie cyca żeby zobaczyć czy już cos zaczyna lecieć a ze mnie (z cycka) chlusnęło jak z dobrze dojnej krowy
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku
01.12.2012 [*]
|
|
|