Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-16, 20:10   #160
Sola1
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość

Nie przejmuj się, masz czas, moja koleżanka nie ma jeszcze nic, bo ja twierdzi, ma kasę i kupić może równie dobrze po porodzie - upatrzy sobie konkretnie wózek, łóżeczko itd. i wyśle męża do sklepu
ja to staram się upolować promo, pampy już nawet w Tesco kupiłam, pieluchy tetrowe przy okazji w innym mieście, by zaoszczędzić 50 gr... a ona mnie rozwaliła kasą, jaką chcą przeznaczyć na wyprawkę - nawet 10 tys ...
Powiem Ci, że ta kwota nie jest dla mnie zbyt szokująca Ja co prawda tyle nie wydałam, bo miałam nieco bardziej ograniczony budżet, ale naprawdę jak się policzy tu - ubranka, tu łóżeczko, tu wózek, ( jak chce jakiś lepszy i nowy to one potrafią kosztować kilka tysięcy), przewijak, fotelik samochodowy, fajny materac, petyliard różnych drobiazgów dla dziecka i dla siebie po porodzie w tym. np. fajne staniki do karmienia, leżaczki, maty edukacyjne itp itd. to wychodzą astronomiczne kwoty.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora